2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

puff yarında bizim yıldönümümüz ben ne yapıcam hiçbirşey bilmiyorum o yapmazsa hemen damgalıyorum odun diye

aramıza hoşgeldin nihalper inşallah, Allah'ın izniyle hepimiz sağlık sıhat mutlulukla kavuşuruz bebeklerimize.... Seni ve endişelerini öyle iyi anlıyorum ki bende aynen senin gibiyim ve aynen senin gibi davranıyorum.... Dua edelim bol bol.... Seninle günlerimizde aynı neredeyse bende bu gün 8+6 yım allahın izniyle... İnşallah 39 ları görürüz hepbirlikte....amin

puff yarında bizim yıldönümümüz ben ne yapıcam hiçbirşey bilmiyorum o yapmazsa hemen damgalıyorum odun diye

yani ne bileyim kendini yormadan birkaç çeşit yemek yap yada bulantın varda yapamıyorsan dışarıdan bişey söyle ama şık ve özenli bir masa kur giyin süslen küçük bir kutlama yapmış olursun ayrıca o hatırlamazsa çokta ezmemiş olursun....

belkide yemek yaptırmayıp yemeğe çıakracaktır diyosun.iyimsersin sevdim seni tatlım.başak burcu musun yoksa sende?

odunn odundur doğru söylüyosun başka adı yok. bende öle derim hemen .bazen kendide der ama napim odunluk var biraz filan diye..odunumu seviyom yinede ya rabbim eksikliğini göstermesin.

niye ezmiyim yaa hele bi unutsun ezicem. zaten ondan kiloluyum. çıkarım sırtına vurucam kırbacı vurucam kırbacı ( sezerciğe bağlarım valla)

ah canııımmmm neeeerrrdeeeeee tipik karamsar oglak burcuyum ama ne bileyim okuyunca biran kötü bişey düşünmek gelmedi içimden...

bu gun bebegımı gordum yıne:)kızım anne aynı fasulye gıbı dımı dedı...aynen oyleydı mınık fasulyem benım

kuzucugu gordum keyfı yerındeymıs doktor hersey yolunda. dedı.rısklı bır durum gozukmuyor dedı.ama kızımn zamanındakı tansıyon problemım yıne basıma cıktı kızımda 6.ayda cıktı ve sonrası sıfır tuzlahamılelıgımı gecırdım bunda 3.ayda basladık 1 hfta hergun 3 kere olcturmeyle takıp edılcek ve sonra duzenlı olmazsa ılaca baslanılcak.Allah herkezın yardımcısı olsun.

ayak yapıyodur :) yemek yapma karıcım akşam yemege cıkıcaz işareti bu

inş tansyonun duzelir bebeişin iyimiş allah daha iyi etsin ikili testn bugunmü yapıldı

bende persembe gunu gıdıyorum ıkılı teste bakalım.cınsıyet ıcın kıza benzıyor dedı ama kesın bısı dıyemem daha dedi persembe yıne ısrar edıcem belkı sokar ultrasona gorurum bu sefer.hayırlısı

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben biraz önce duş aldım ve bebe yağı sürdüm.bügünden itibaren başlıyorum kullanmaya
benim gibi başlayan varmı
bana erken ama popomda kilo almaktan oluşan çatlar var başka olmasın dedim
bende cumartesi kontrolo gidicem kısmetse bakteri testleri istemisti toxoplazma falan
onların sonucunu bugün aldık iimiş çok şükür bakalım bu muayenede ne olcak
bu arada ben 2 sefer gittim ve vajinal muayene oldu sizlerde de öylemi
hani şu karından ultrasyona ne zaman geçeriz ki
herşey sırayla gerçi adım adım ilerliyoruz çok şükür
sağlıkla gelsinler inşallah

yok cnmıkılı 24unde Allaha sukur sımdılık bıse yok tansıyonum dusmezse sorun okadar Allahın ıznı ıle oda duzelır.sızde durumlar nasıl kuzucuklar nasıl.cınsıyet bell olan yok heralde.

ben senden umitliydim bellkibi ihtimal vermştr cinsiyet için ama bakalım 24 unu beklycez :) allahım inşallah gonlundeki haberlerle dondursun seni o gun

tam kaç gunlukken kıza benzetti canım 11 haftanın içindemi

kızlar karamsardım umutsuzdum ama sımdı mutluluktan havalara ucyrum kan pıhtı falan gorunce kesın gıttı demstm o korkuyla doktora gıttım daha ultrasonu karnma koymayla elını ve kafasını oyle bır oynattıkı esım bu hareket edıo ya dıe bır sasrdı ole hareketleydıkı hem guldm hem agladım cok sukurrrr rabbıme rahatldmm ense kalınlgna da baktı gayet ıyı dedı cnsyetle ılgılı hc bısı demedı bende canlı olmasnn sevncyle srmdm nası olsa ogrenrm bugun 11+5 olması gerekıodu bu seferde 12+5 cıktı sureklı degsyo anlamadm 1 ay snra cagrdı gerı sayım basladıı ama oyle rahatımkı suan kendımı gerıp bebegımıde daha fazla germıcem ıkı-uc gundr yeternce bunalttım yavrumu azcık rahat etsın destek veren herkese tesekkrler ......

çok sevindim cnm umarım bşy olmaz

gözün aydın darısı diğer sıkıntılı olanlara inş

slm kızlarr ..
nasılsınız nasıl bebişler göbüşler...
ben nanstop calışıorum bodrum gıbı bı yerde havalımanında calışıosan hıc bişicik yapmaya hakkın olmuyo yazları...
ew iş oğlan arasında kosusturup duruorum..
bu ay sonu kontrole gıdıcem haberlerı yazarım sıze...
sabah erkenden işe gıdıcem gene....vardıyalı calışıordum yıllardır şimdi hamileyım dıeişirket hep sabah yazıo ama çok youn uçak deıl sehiriçi gonderıoz sankı istanbul bodrum hattında
ay neyse sole bi bakıım dıe actım ama cık yafu duramıcam yatıp uyuyayım ben...hepınızı opuorum ..benı unutmayın emiiii..
SLADİİİİİİİ senide bebişinide çok opurummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…