- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.041
bugün 2. evlilik yıldönümümüz.. hatırlamazsa saten gebelikten dolayı duygusalım fena tavır yaparım diye düşünürken aradı. akşam yemek yapma benim işim çıktı geç gelicem dedi. gelde kızma. kesin unuttu.
Merhabalar beni de listeye ekler misiniz?Ben de 2013 Şubat annesi olacağım inşallah.Bizim bebişimiz biraz nazlıydı yaklaşık 1 yıl bekletti bizi.Doktorum yumurtlama problemim olduğunu söyledi.Yumurtlama hapı verdi ve ben çok şükür hamile kaldım.Son adet tarihim 18 Mayıs ama geç yumurtlama olduğundan bebiş bugün 8. haftayı tamamladı.Cinsiyeti konusunda hiç bi bilgim ve içime doğan bişe yok.Evhamlar konusunda ise sizler gibiyim.Mide bulantılarım çok az Allaha şükür ve ben bunu kafaya takıp bebek canlanmadı mı ki diye dayanamayıp doktora gittim.Kalp atışlarını gördük rabbime çok şükür.Darıs tüm isteyenlerin başına.Bebeği 4 gözle beklemek ve bu forumlara girmek bile istememek gerçekten çok zordu.Rabbim herkese nasip eylesin.Bu arada ben de kız olursa Elif düşünüyorum.Hepinize sağlıklı hamilelikler,kocaman öpüyorum:)
puff yarında bizim yıldönümümüz ben ne yapıcam hiçbirşey bilmiyorum o yapmazsa hemen damgalıyorum odun diye
hemen kötüye yorma belkide sana bir sürpriz yapıcaktır. Unutsa bile bence sakın kavga çıkartma bence suratta asma gecenin ilerleyen vakitlerinde artık hediyemi verebilirim de bir şaşıracak önce tabiii hemen yanağından öp, evlilik yıldönümümüz kutlu olsun de ve iyigeceler dileyip yat. eminim bu ilk şok geçince telafi edecektir...tabi bu benim fikrim...
puff yarında bizim yıldönümümüz ben ne yapıcam hiçbirşey bilmiyorum o yapmazsa hemen damgalıyorum odun diye
yani ne bileyim kendini yormadan birkaç çeşit yemek yap yada bulantın varda yapamıyorsan dışarıdan bişey söyle ama şık ve özenli bir masa kur giyin süslen küçük bir kutlama yapmış olursun ayrıca o hatırlamazsa çokta ezmemiş olursun....
belkide yemek yaptırmayıp yemeğe çıakracaktır diyosun.iyimsersin sevdim seni tatlım.başak burcu musun yoksa sende?
odunn odundur doğru söylüyosun başka adı yok. bende öle derim hemen .bazen kendide der ama napim odunluk var biraz filan diye..odunumu seviyom yinede ya rabbim eksikliğini göstermesin.
niye ezmiyim yaa hele bi unutsun ezicem. zaten ondan kiloluyum. çıkarım sırtınavurucam kırbacı vurucam kırbacı ( sezerciğe bağlarım valla)
bugün 2. evlilik yıldönümümüz.. hatırlamazsa saten gebelikten dolayı duygusalım fena tavır yaparım diye düşünürken aradı. akşam yemek yapma benim işim çıktı geç gelicem dedi. gelde kızma. kesin unuttu.
kuzucugu gordum keyfı yerındeymıs doktor hersey yolunda. dedı.rısklı bır durum gozukmuyor dedı.ama kızımn zamanındakı tansıyon problemım yıne basıma cıktı kızımda 6.ayda cıktı ve sonrası sıfır tuzlahamılelıgımı gecırdım bunda 3.ayda basladık 1 hfta hergun 3 kere olcturmeyle takıp edılcek ve sonra duzenlı olmazsa ılaca baslanılcak.Allah herkezın yardımcısı olsun.
inş tansyonun duzelir bebeişin iyimiş allah daha iyi etsin ikili testn bugunmü yapıldı
bende persembe gunu gıdıyorum ıkılı teste bakalım.cınsıyet ıcın kıza benzıyor dedı ama kesın bısı dıyemem daha dedi persembe yıne ısrar edıcem belkı sokar ultrasona gorurum bu sefer.hayırlısı
hayırlısı olsun cnm ılk cocugun mu?
yok cnmıkılı 24unde Allaha sukur sımdılık bıse yok tansıyonum dusmezse sorun okadar Allahın ıznı ıle oda duzelır.sızde durumlar nasıl kuzucuklar nasıl.cınsıyet bell olan yok heralde.
bende persembe gunu gıdıyorum ıkılı teste bakalım.cınsıyet ıcın kıza benzıyor dedı ama kesın bısı dıyemem daha dedi persembe yıne ısrar edıcem belkı sokar ultrasona gorurum bu sefer.hayırlısı
kızlar karamsardım umutsuzdum ama sımdı mutluluktan havalara ucyrum kan pıhtı falan gorunce kesın gıttı demstm o korkuyla doktora gıttım daha ultrasonu karnma koymayla elını ve kafasını oyle bır oynattıkı esım bu hareket edıo ya dıe bır sasrdı ole hareketleydıkı hem guldm hem agladım cok sukurrrr rabbıme rahatldmm ense kalınlgna da baktı gayet ıyı dedı cnsyetle ılgılı hc bısı demedı bende canlı olmasnn sevncyle srmdm nası olsa ogrenrm bugun 11+5 olması gerekıodu bu seferde 12+5 cıktı sureklı degsyo anlamadm1 ay snra cagrdı gerı sayım basladıı ama oyle rahatımkı suan kendımı gerıp bebegımıde daha fazla germıcem ıkı-uc gundr yeternce bunalttım yavrumu azcık rahat etsın destek veren herkese tesekkrler ......
kızlar karamsardım umutsuzdum ama sımdı mutluluktan havalara ucyrum kan pıhtı falan gorunce kesın gıttı demstm o korkuyla doktora gıttım daha ultrasonu karnma koymayla elını ve kafasını oyle bır oynattıkı esım bu hareket edıo ya dıe bır sasrdı ole hareketleydıkı hem guldm hem agladım cok sukurrrr rabbıme rahatldmm ense kalınlgna da baktı gayet ıyı dedı cnsyetle ılgılı hc bısı demedı bende canlı olmasnn sevncyle srmdm nası olsa ogrenrm bugun 11+5 olması gerekıodu bu seferde 12+5 cıktı sureklı degsyo anlamadm1 ay snra cagrdı gerı sayım basladıı ama oyle rahatımkı suan kendımı gerıp bebegımıde daha fazla germıcem ıkı-uc gundr yeternce bunalttım yavrumu azcık rahat etsın destek veren herkese tesekkrler ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?