2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

merhaba... konu sahibi değiştmi buranın diğer tarafa yazmışsınız da emin olmak istedim...

ah canım insan uzun zaman inanamıyor bu benim mi diye eşimle öyle izlerdik bebeğimizi geçen yaz şimdi peşimizde benim adımı söylüyor babası baba insanın alıp tekrar içine sokası geliyor ki içimde ondan bir tane daha var alışmak zaman aldı şimdi keyfli

aşağıdaki gebelik takviminde bebeğinizin yaklşk boyu 23 diyor da ben daha 5 gün önce gittiğimde 25.50 mm ydi. benim çocuk uzun mu olacak ne?)))))

ay bizimki de öyle önden gidiyo. ben de aynı şeyi düşünmüştüm. ama normali bu zaten sanırım. uzun olcak diye boşuna hevesleniyo olabiliriz.

ah canım insan uzun zaman inanamıyor bu benim mi diye eşimle öyle izlerdik bebeğimizi geçen yaz şimdi peşimizde benim adımı söylüyor babası baba insanın alıp tekrar içine sokası geliyor ki içimde ondan bir tane daha var alışmak zaman aldı şimdi keyfli

aşağıdaki gebelik takviminde bebeğinizin yaklşk boyu 23 diyor da ben daha 5 gün önce gittiğimde 25.50 mm ydi. benim çocuk uzun mu olacak ne?)))))

ay bizimki de öyle önden gidiyo. ben de aynı şeyi düşünmüştüm. ama normali bu zaten sanırım. uzun olcak diye boşuna hevesleniyo olabiliriz.

kızlar ben 80 kiloyla hamile kaldığım için göbüşüm zaten vardı.hiç kilo almadım dikkat ediyorum zaten kilolu olunca.ama şimdi göbek bölümü kilo göbeği değil sert ve nasıl desem karpuz gibi gergin:) sizin nasıl göbüşler.kilo alma durumu oldu mu? tatlı normalde çok severdim ama hiç istemiyorum şimdi.ekşi ayşe kombinasyonu doğru mu görecez?

Son düzenleme:
merhabalaar bende şubat annesi olacağım kısmetse sizinde ağzınızda ne yeseniz kötü tat oluyor mu ?bişy yemesem midem bulanıyor yesem kötü tat ne yapacağımı bilemedim..

merhabalaar bende şubat annesi olacağım kısmetse sizinde ağzınızda ne yeseniz kötü tat oluyor mu ?bişy yemesem midem bulanıyor yesem kötü tat ne yapacağımı bilemedim..

evet canım maalesef oluyor öyle.bide midede ekşime oluyor.ekşi elma yeyin bulantı için diyolar.

kuzumu gormeye gıdıyorum:)

ay hadi bakalım güzel güzel bak ben heyecandan dikkatli bakamadığımı farkettim.mesela sağda mı solda mı anlamadım solda olursa erkek olur diyolar. bidaha gittiğimde gözümü ayırmıycam özledim bebişimi.

merhaba güzel anne adayları....

bu ne sıcak yahu nefes alınmıyor terden buharlaşıyorum sanıyorum.. sizlerde iyisiniz maaşallah okudum biraz geçmişi... Bu hafta hepimiz için bebişlerimizin sağlık sıhat haberlerini aldığımız, mutluluk ve huzur dolu bir hafta olur inşallah. amin.

gülmeyin ama ben cumartesi gene evham evham ağlama krizlerini girince bebeğim iyimi acaba diye bu halime dayanamayan eşim kalk bir hasaneye gidip baktıralım dedi. tabi ben dünden razı olduğumdan gittik hemen yakın bir yere çok şükür rabbime bir problem yoktu. biraz rahatladım ama bu rahatlamaların etkisi bende en fazla üç gün sürüyo. Allahtan bu cuma günü(20 temmuz) kendi doktorumla yine randevum var. dua edin kızlar güzel haberlerle geleyim inşallah..

ayrıca sıkıntıdan öylesine puset bakmaya başladım internetten hatta karar bile verdim sayılır ama almayı düşünmüyorum. rabbimin izniye bir son aya gireyim ondan sonra....

canım tabi siz bilirsiniz ama çok sık ultrasona girmek de çok iyi değil. Yurt dışında maksimum hamilelik boyunca 5 kere ultrasona giriliyor, burda bu sayı 8-9 civarı. Bi araştırın isterseniz. Hem endişelenicek bişi yok hepsi çok iyi olucak sağlıkla doğacak inşallh

çok haklısın canım bende senin gibi düşünüyorum ama bazen endişeden öyle bir hal alıyorum ki o halim de en az ultrason kadar zararalıdır bebeğe inan. ben biraz zor buldum ya bebişi rabbim lutfetti hamdolsun ondan sanırım normal gebe kalanlardan daha vesveseliyim...sonradan bende kızdım kendime ama doktora anlattım durumu böyle böyle vesvese yaptım ben sadece bir kalp atışını duyayım yeter dedeim oda vajinal bile değil karından hemen baktı duyduk ve kapattı. inşallah bir zararı olmamıştır. Bir kıpırdamaya başlasa kuzucuklar anneler daha rahat olacak belki dimi... en azından varlığını hissedicez. hamdolsun birde benim hamişlik bu güne kadar çok iyi maaşallah ne mide bulantısı ne birşey o nedenle hamile gibide hissedemiyorum ondan bu vesveselerin yoğunluğu.... İnşallah hepimiz sağlıklı hayırlı akıllı güzel evlatlar sahibi oluruz. Sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız yavrularımızı... amin...

Son düzenleme:
bugün 2. evlilik yıldönümümüz.. hatırlamazsa saten gebelikten dolayı duygusalım fena tavır yaparım diye düşünürken aradı. akşam yemek yapma benim işim çıktı geç gelicem dedi. gelde kızma. kesin unuttu.

Merhabalar beni de listeye ekler misiniz?Ben de 2013 Şubat annesi olacağım inşallah.Bizim bebişimiz biraz nazlıydı yaklaşık 1 yıl bekletti bizi.Doktorum yumurtlama problemim olduğunu söyledi.Yumurtlama hapı verdi ve ben çok şükür hamile kaldım.Son adet tarihim 18 Mayıs ama geç yumurtlama olduğundan bebiş bugün 8. haftayı tamamladı.Cinsiyeti konusunda hiç bi bilgim ve içime doğan bişe yok.Evhamlar konusunda ise sizler gibiyim.Mide bulantılarım çok az Allaha şükür ve ben bunu kafaya takıp bebek canlanmadı mı ki diye dayanamayıp doktora gittim.Kalp atışlarını gördük rabbime çok şükür.Darıs tüm isteyenlerin başına.Bebeği 4 gözle beklemek ve bu forumlara girmek bile istememek gerçekten çok zordu.Rabbim herkese nasip eylesin.Bu arada ben de kız olursa Elif düşünüyorum.Hepinize sağlıklı hamilelikler,kocaman öpüyorum:)

hemen kötüye yorma belkide sana bir sürpriz yapıcaktır. Unutsa bile bence sakın kavga çıkartma bence suratta asma gecenin ilerleyen vakitlerinde artık hediyemi verebilirim de bir şaşıracak önce tabiii hemen yanağından öp, evlilik yıldönümümüz kutlu olsun de ve iyigeceler dileyip yat. eminim bu ilk şok geçince telafi edecektir...tabi bu benim fikrim...

hemen kötüye yorma belkide sana bir sürpriz yapıcaktır. Unutsa bile bence sakın kavga çıkartma bence suratta asma gecenin ilerleyen vakitlerinde artık hediyemi verebilirim de bir şaşıracak önce tabiii hemen yanağından öp, evlilik yıldönümümüz kutlu olsun de ve iyigeceler dileyip yat. eminim bu ilk şok geçince telafi edecektir...tabi bu benim fikrim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…