- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.021
Kızçeler nabersiniz? görüşmeyeli kayıp olmamıştır umarım??? :26:
Ben giderek daha iyi hissediyorum kendimi. ama uyku hali devam ediyo ara sıra. bu arada 3. adet dönemimi de geçirdim, yine biraz sancım olur gibi oldu ama çok şükür bi sorun olmadan geçti.
bi de ben diyetisyene başlamıştım hani. bir kilo civarı verdim gibi ve şişliklerim inanılmaz indi. 4 aylık hamile gibi şişti vücudum, şimdi hiç karnım bile kalmadı nerdeyse.acaba diyom inşallah bebekte büyüme geriliği yoktur.:44: haftaya haftasonu 3. ay dolduğu için doktor kontrolüne gidicez nası dayanıcam bakalım çok merak ediyorum görmek istiyorum bebişimizi.
bu hafta sonu arkadaşlarımız geldi bize misafirliğe. 1,5 yaşında kızları var. pıtı pıtı yürüyo, çok sevimli tatlı bişey. "anne, baba, anne, baba..." diyip duruyo ufaklık.bi ara eşimle mutfaktaydık. yanımıza geldi dolandı. birbirimize baktık kocamla, güldük. evin içinde böyle bişey gezicek işte dedik. hala çok garip geliyo şaka gibi. biraz daha büyüse de bebek alışverişi yapsak artık. çok meraklıyım.
bi forum konusu daha var bizim gibi şubat 2013'te doğum yapacakların olduğu. ama az kişiler, onları da davet ettim buraya belki gelirler.
öpüyorum hepinizi. sağlıcakla kalın.yeğenlerime iyi bakıııınnnnnn
Ben giderek daha iyi hissediyorum kendimi. ama uyku hali devam ediyo ara sıra. bu arada 3. adet dönemimi de geçirdim, yine biraz sancım olur gibi oldu ama çok şükür bi sorun olmadan geçti.
bi de ben diyetisyene başlamıştım hani. bir kilo civarı verdim gibi ve şişliklerim inanılmaz indi. 4 aylık hamile gibi şişti vücudum, şimdi hiç karnım bile kalmadı nerdeyse.acaba diyom inşallah bebekte büyüme geriliği yoktur.:44: haftaya haftasonu 3. ay dolduğu için doktor kontrolüne gidicez nası dayanıcam bakalım çok merak ediyorum görmek istiyorum bebişimizi.
bu hafta sonu arkadaşlarımız geldi bize misafirliğe. 1,5 yaşında kızları var. pıtı pıtı yürüyo, çok sevimli tatlı bişey. "anne, baba, anne, baba..." diyip duruyo ufaklık.bi ara eşimle mutfaktaydık. yanımıza geldi dolandı. birbirimize baktık kocamla, güldük. evin içinde böyle bişey gezicek işte dedik. hala çok garip geliyo şaka gibi. biraz daha büyüse de bebek alışverişi yapsak artık. çok meraklıyım.
bi forum konusu daha var bizim gibi şubat 2013'te doğum yapacakların olduğu. ama az kişiler, onları da davet ettim buraya belki gelirler.
aşağıdaki gebelik takviminde bebeğinizin yaklşk boyu 23 diyor da ben daha 5 gün önce gittiğimde 25.50 mm ydi. benim çocuk uzun mu olacak ne?)))))
aşağıdaki gebelik takviminde bebeğinizin yaklşk boyu 23 diyor da ben daha 5 gün önce gittiğimde 25.50 mm ydi. benim çocuk uzun mu olacak ne?)))))
merhaba... konu sahibi değiştmi buranın diğer tarafa yazmışsınız da emin olmak istedim...
ilk başta başka biriymiş ama şimdi SLADI. ama öyle sahiplik taslamıyoruz tabii hiçbirimiz. önceden burda bi sorun mu yaşamıştın yoksa cnm?:26:
merhabalaar bende şubat annesi olacağım kısmetse sizinde ağzınızda ne yeseniz kötü tat oluyor mu ?bişy yemesem midem bulanıyor yesem kötü tat ne yapacağımı bilemedim..
kuzumu gormeye gıdıyorum:)
kuzumu gormeye gıdıyorum:)
merhaba güzel anne adayları....
bu ne sıcak yahu nefes alınmıyor terden buharlaşıyorum sanıyorum.. sizlerde iyisiniz maaşallah okudum biraz geçmişi... Bu hafta hepimiz için bebişlerimizin sağlık sıhat haberlerini aldığımız, mutluluk ve huzur dolu bir hafta olur inşallah. amin.
gülmeyin ama ben cumartesi gene evham evham ağlama krizlerini girince bebeğim iyimi acaba diye bu halime dayanamayan eşim kalk bir hasaneye gidip baktıralım dedi. tabi ben dünden razı olduğumdan gittik hemen yakın bir yere çok şükür rabbime bir problem yoktu. biraz rahatladım ama bu rahatlamaların etkisi bende en fazla üç gün sürüyo. Allahtan bu cuma günü(20 temmuz) kendi doktorumla yine randevum var. dua edin kızlar güzel haberlerle geleyim inşallah..
ayrıca sıkıntıdan öylesine puset bakmaya başladım internetten hatta karar bile verdim sayılır ama almayı düşünmüyorum. rabbimin izniye bir son aya gireyim ondan sonra....
canım tabi siz bilirsiniz ama çok sık ultrasona girmek de çok iyi değil. Yurt dışında maksimum hamilelik boyunca 5 kere ultrasona giriliyor, burda bu sayı 8-9 civarı. Bi araştırın isterseniz. Hem endişelenicek bişi yok hepsi çok iyi olucak sağlıkla doğacak inşallh
bugün 2. evlilik yıldönümümüz.. hatırlamazsa saten gebelikten dolayı duygusalım fena tavır yaparım diye düşünürken aradı. akşam yemek yapma benim işim çıktı geç gelicem dedi. gelde kızma. kesin unuttu.
bugün 2. evlilik yıldönümümüz.. hatırlamazsa saten gebelikten dolayı duygusalım fena tavır yaparım diye düşünürken aradı. akşam yemek yapma benim işim çıktı geç gelicem dedi. gelde kızma. kesin unuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?