2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım sladı kalmadı artık kendi yaptığı bi takım şeylerden dolayı sayfadan uzaklaştırıldı geçmişi okuyabilirsen okumanı tavsiye ederim ..
sana iyi çalışmalar yorma bebişini fırsat buldukça dinlen :)

şafak 3 bakalım cumaya kadar nasıl sabredicem hadi hayrlısı...güsel haber alan hamişleride tebrik ediyorum, inşş. bnmde cuma günü sizler gibi çok güsel haberlerim olacak:) fındığımı çok özledimmmm:))))

Canım rabbimin izniyle inşallah güzel sonuçlaralırsın dua edelim hepimiz birbirimize.... bakıalım prens mi prenses mi geliyor.... Allah gönlüne göre versin sağlıkla...

bende başladım canım erken davranmak lazom ama asıl önemli olan bol su içmek asıl o önlüyor çatlakları birde kakao yağı... iiben bu gün 9+0 oldum hala ilk günden beri vajinal ultrasonda bakıyor doktorum 3 ay dolana kadar da böyle devam edecekmiş...İnşaallah hepimiz kuzularımıza sağlıkla kavuşuruz canım... amin...

Ayyyyyyyyyyyyy bu nasıl bir güzel haber canım öyle çok sevindim ki anlatamam allah bu güzel haberleri daim etsin inşallah... ohh be artık tadını çıkar bebişte rahatlasın stres gerçekten etkiliyormuş onları da... Maaşallah size tüüüütüüü tüüüü tüüüüü

Canım benimde kontrolüm cuma günü 17.30 civarı bende çok heyecanlı ve endişeliyim.... İnşallah bizde böyle güzel haberlerle geliriz rabbimin izniyle.....

Bu arada kızlar öncelikle herkese günaydın.... Sağlık sıhat ve neşe dolu bir gün dilerim herkese.... Size birşey sorucam ayıptır söylemesi benim gögüs uçlarım soyuluyor sizlerde de oldumu böyle bir şey....

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta içerisinde bebeğin kalp atışları olmadığını burada paylaşmıştım. Cumartesi akşamıda birden kanama başladı. Kasıklarıma yüksek doz sancılar girdi. Apar topar hemen doktora gittik. Düşük başlamıştı. Sağlıksız bir gebeliği vücut otomatikman sonlandırırmış. Aynı akşam bebeğin büyük bi kısmı düştü. Dün akşamda bebeğin son parçası tamamen düştü. Daha 2 aylık evli olan bana aniden gelen bebek geldiği gibi aniden gitti. Duygusal olarak çok karmaşığım. 2 ay içerisinde çok farklı şeyler yaşadım. Acaba ne kadar zamanda toparlanırım bilmiyorum.

çok geçmiş olsun canım.allah sabır e dayanma gücü versin. inşallah tez zamanda acını unutturacak bir meleğin daha olur.

çok geçmiş olsun bitanemm inşallahh Rabbimm en kısa zamanda acını unutturacak sağlıklı bi melek verir sana aminnnnn ve seni çok iyi anlıyorumm tatlımmm Allahımmm birdaha yaşatmasınnn sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza aminnnn

Allah daha büyük acı yaşatmasın canım. Hayırlısı boyleymıs diyip Allaha sıgın toparlanmak zor tabi ama Allah bunu uygun gördüyse kesin bi hayır vardır.Böyle düşünelim Allah sana ve kocana sağlık versin gerisi gelir zaten.

cok gecmıs olsun cnm Allah sabrını verır korkma.Hakkında hayırlısını versın.

canım Rabbim büyük hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin... inşaallah en kısa zamanda toparlarsın canım Rabbim acını hafifletecek sağlıklı sıhhatli hayırlı zamanda kucağını tez zamanda dolduracak bir bebiş vericek sadece zaman... canım kendini üzme Rabbime sığın en iyisini Rabbim bilir daha büyük acılar göstermesin aminnnnnn....

canım çok üzüldüm allah dayanma gücü versin toparlanırsın sevdiklerinin desteğiyle önünde kocaman bir hayat bekleyen bebişlerin var önemli olan sağlıklı gebelik olması allah istediğin zaman tekrar nasip etsin hayırlısı böyleymiş

canım tesellisi çok zor bir durum Allah sabır versin. Unutmaki daha çok yeni evlisin ve azından normal yollarla gebe kalabiliyorsun anlamış oldun. Eski kadınlar ''düşüğün bacağı içerde kalır'' gibi bir atasözü söyler yani düşükten hemen sonra gebe kalınır manasında... Umarım Rabbim sana tez zamanda daha hayırlı ve sağlıklısını versin....

kızlarrr midesinde yanma olan reflü gibi böyle sıkıntı veriyo yanıyorum bayılcak gibi oluyorumm öneriniz varmı bide ben süt içemiyorum yoğurt yemeye çalışıyorum tabi bazen unutuyorum

allah once sabır versin arkadışım ama şoyle dusunucaksin demekki benm hakkımda suan hayırlısı buymuşki rabbim tamamına erdirmedi her şerde bir hayır vardır.allah eşine ve sana saglık versin yine olur yeterki siz saglıklı olun

kızlarrr midesinde yanma olan reflü gibi böyle sıkıntı veriyo yanıyorum bayılcak gibi oluyorumm öneriniz varmı bide ben süt içemiyorum yoğurt yemeye çalışıyorum tabi bazen unutuyorum

canım bu gebeligimde degl ama bundan once kızıma hamlyken 4.5 ayımda başlamıtı doguma kadar surdu ne kadar zor oldugunu cok iyi bilirim yemek yiyemezdim acıdan kutu kutu renni içerdim o rahatlatırdı doktoruna soyle renni verir belki allah şifa versin

cok geçmiş olsun. inşallah en yakın zamanda bebişini alırsın. bu üzüntünü unutturur sana inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…