- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.101
bugün 2. evlilik yıldönümümüz.. hatırlamazsa saten gebelikten dolayı duygusalım fena tavır yaparım diye düşünürken aradı. akşam yemek yapma benim işim çıktı geç gelicem dedi. gelde kızma. kesin unuttu.
kuzucugu gordum keyfı yerındeymıs doktor hersey yolunda. dedı.rısklı bır durum gozukmuyor dedı.ama kızımn zamanındakı tansıyon problemım yıne basıma cıktı kızımda 6.ayda cıktı ve sonrası sıfır tuzlahamılelıgımı gecırdım bunda 3.ayda basladık 1 hfta hergun 3 kere olcturmeyle takıp edılcek ve sonra duzenlı olmazsa ılaca baslanılcak.Allah herkezın yardımcısı olsun.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben biraz önce duş aldım ve bebe yağı sürdüm.bügünden itibaren başlıyorum kullanmaya
benim gibi başlayan varmı
bana erken ama popomda kilo almaktan oluşan çatlar var başka olmasın dedim
bende cumartesi kontrolo gidicem kısmetse bakteri testleri istemisti toxoplazma falan
onların sonucunu bugün aldık iimiş çok şükür bakalım bu muayenede ne olcak
bu arada ben 2 sefer gittim ve vajinal muayene oldu sizlerde de öylemi
hani şu karından ultrasyona ne zaman geçeriz ki
herşey sırayla gerçi adım adım ilerliyoruz çok şükür
sağlıkla gelsinler inşallah
canım sladı kalmadı artık kendi yaptığı bi takım şeylerden dolayı sayfadan uzaklaştırıldı geçmişi okuyabilirsen okumanı tavsiye ederim ..
sana iyi çalışmalar yorma bebişini fırsat buldukça dinlen :)
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta içerisinde bebeğin kalp atışları olmadığını burada paylaşmıştım. Cumartesi akşamıda birden kanama başladı. Kasıklarıma yüksek doz sancılar girdi. Apar topar hemen doktora gittik. Düşük başlamıştı. Sağlıksız bir gebeliği vücut otomatikman sonlandırırmış. Aynı akşam bebeğin büyük bi kısmı düştü. Dün akşamda bebeğin son parçası tamamen düştü. Daha 2 aylık evli olan bana aniden gelen bebek geldiği gibi aniden gitti. Duygusal olarak çok karmaşığım. 2 ay içerisinde çok farklı şeyler yaşadım. Acaba ne kadar zamanda toparlanırım bilmiyorum.
canım ben hala kullanıyorum folik asit. bu hafta cuma gidicem kontrole tekrar. o zaman söyleyecek doktor.
benim doktorum tam senin aradığın gibi bir biri. sormadan anlatanlardan. ne yemem ne içmemden tut doğuma kadar kaç kilo almam gerektiğini ilk muayenede söylemişti.
eğer istanbul beylikdüzüne yakınsan tavsiye edebilirim çok tatlı bir bayan.
ilk bebeğim 7 şubatta kucağıma alacam bebeğimi 31 yaşındayım istanbulda yaşıyorum kalbini dinledik.ilk sayfadaki listeyi kontorol edlim bilgileri eksik olan varsa bana haber versin listeyi devraldım sizin için düzenlicem:) inşallah bi aksilik çıkmaz ism ekletmek istiyen olursa bilgi versin olurmu:)
ilk sayfadaki listeyi kontorol edlim bilgileri eksik olan varsa bana haber versin listeyi devraldım sizin için düzenlicem:) inşallah bi aksilik çıkmaz ism ekletmek istiyen olursa bilgi versin olurmu:)
Doktordan geliyorum, gecen genital sigil teşhisi koydu bugün de yaktirdim yaktirmaz olaydım acıdan oluyorum
canım eşin sürpriz yaptı mı akşam? :) nası geçti?bizim de pazar günü 6. ayımız doldu. 1. yıldönümümüzde ben karnı burnunda olcam. ertesi gün de eşimin doğum günü, ikisi ard arda. naparız bilmem artık.
geçmiş olsun tatlım çok dikkat et kendine de bebişine de.kızını da öp benim yerime.
ben bebe yağına bayaadır başladım çünkü özellikle göğüslerim çok kaşın ıyo belli ki büyüyolar. aklıma geldikçe sabah akşam sürmeye çalışıyorum özellikle duştan sonra nemli nemli ferah ferah iyi geliyo hem. doktorum da bana 7. haftadan beri karından ultrason yapıyo. senin de artık öyle yapar sanırım. kendine dikkat et tatlım.
aa ben bilmiyodum ama yokluğu belli oluyodu. merak ettim nolduğunu ama neyse okumicam geçmişi, moralimi bozmiyim. gamzelihatun olmuş bugün konu sahibi. hayırlı olsun canımBerrak bak değişmiş. :) aman önemli değil ki bence zaten kimin olduğu, hepimiz aynıyız burda di mi ama? yeterli huzurlu ve mutlu olalım ve bebişlerimiz sağlıklı büyüsün.
güzelim geçmiş olsun. Allah sana sağlıklı bir bebek nasip etsin yeniden inşallah. yeni evliliğinin tadını çıkar. umudunu da moralini de yüksek tut.
kızçeler ben yemeğe gidiyorum hiç aç değilim ama allahtan hava biraz serin. yine de şu an 1 litre soğuk suyu löok lök içebilirim.
[B .!.:gamzelihatun[/B];25541531]ilk sayfadaki listeyi kontorol edlim bilgileri eksik olan varsa bana haber versin listeyi devraldım sizin için düzenlicem:) inşallah bi aksilik çıkmaz ism ekletmek istiyen olursa bilgi versin olurmu:)
Doktordan geliyorum, gecen genital sigil teşhisi koydu bugün de yaktirdim yaktirmaz olaydım acıdan oluyorum
ilk sayfadaki listeyi kontorol edlim bilgileri eksik olan varsa bana haber versin listeyi devraldım sizin için düzenlicem:) inşallah bi aksilik çıkmaz ism ekletmek istiyen olursa bilgi versin olurmu:)
beylkdüzünde medilife varmış orası iyi diolar dr ismide verebilirim size...herkese mrb...bende hala folik asit kullanıyorum bide merak ettim beylikdüzünde hangi hastaneye gidiyorsun bende kolanda fatma hanıma gidiyorum şimdilik memnunum sende mi oraya gidiyorsun??
beylkdüzünde medilife varmış orası iyi diolar dr ismide verebilirim size...
evet medilife ı biliyorum hatta ilk muayneye oraya gittim ama randevu ile çalışıyormuş bir hafta sonra diyince kolana döndük şimdilik iyi doktorum ama ilerleyen haftalarda bi sorun yaşarsam medilife dönebilirim hangi doktoru önerirsin?
beylkdüzünde medilife varmış orası iyi diolar dr ismide verebilirim size...
evet medilife ı biliyorum hatta ilk muayneye oraya gittim ama randevu ile çalışıyormuş bir hafta sonra diyince kolana döndük şimdilik iyi doktorum ama ilerleyen haftalarda bi sorun yaşarsam medilife dönebilirim hangi doktoru önerirsin?
anladım canım banada dedilerdi 1.5 hafta öncesinden randevu al dieAynur hanımın ismini verebilirim..Bu arada buyuk ihtimal doğum orda olabilir benim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?