- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.121
ilk sayfadaki listeyi kontorol edlim bilgileri eksik olan varsa bana haber versin listeyi devraldım sizin için düzenlicem:) inşallah bi aksilik çıkmaz ism ekletmek istiyen olursa bilgi versin olurmu:)
Doktordan geliyorum, gecen genital sigil teşhisi koydu bugün de yaktirdim yaktirmaz olaydım acıdan oluyorum
brys gördüm şimdi sahibinin değiştiğini valla şimdi içime sindibu arada ne tatlı dillisiin sen sanırım buraya geleceğim saten liste de varım
ay canımmm o senin ve bebişlerimizin tatlılığı
Eki Görüntüle 462350 Eki Görüntüle 462351 bunun gibi bir şey işte, tavsiye ederim...
herkese mrb...bende hala folik asit kullanıyorum bide merak ettim beylikdüzünde hangi hastaneye gidiyorsun bende kolanda fatma hanıma gidiyorum şimdilik memnunum sende mi oraya gidiyorsun??
kızlarrr... daha önce de söylemiştim ya crinone jel kullanıyorum diye sağolun yazdırabilirsin ssk dan demiştiniz. bugün gittim dr.a sağolsun yazdı. 14 liraya aldım 75 tllik ilacı. yazmadan baktı ultrasonla ilk defa göbekten. birşey de diyemedim. benim dr. randevum 31ineydi. 1 hafta önce bakılmıştı. 25 mm idi şimdi 29 mm olmuş. az gibi geldi bana. bir de benim kendi özeldeki dr.uma göre 10 haftalık bugün. ama baktıktan sonra bu sigortanın dr.u 9+5 dedi. birşey de demedim. herşey çok güzel, gayet iyi falan deyince, demedim. ama aklıma takıldı :)
kızlarrr... daha önce de söylemiştim ya crinone jel kullanıyorum diye sağolun yazdırabilirsin ssk dan demiştiniz. bugün gittim dr.a sağolsun yazdı. 14 liraya aldım 75 tllik ilacı. yazmadan baktı ultrasonla ilk defa göbekten. birşey de diyemedim. benim dr. randevum 31ineydi. 1 hafta önce bakılmıştı. 25 mm idi şimdi 29 mm olmuş. az gibi geldi bana. bir de benim kendi özeldeki dr.uma göre 10 haftalık bugün. ama baktıktan sonra bu sigortanın dr.u 9+5 dedi. birşey de demedim. herşey çok güzel, gayet iyi falan deyince, demedim. ama aklıma takıldı :)
anladım canım banada dedilerdi 1.5 hafta öncesinden randevu al dieAynur hanımın ismini verebilirim..Bu arada buyuk ihtimal doğum orda olabilir benim:26:
bi aksilik olmazsa ben de medilifeda burcu betülde yapıcam.. desene aynı zamanlarda aynı hastanede doğum yapıcaz...:):):)
Canım rabbimin izniyle inşallah güzel sonuçlaralırsın dua edelim hepimiz birbirimize.... bakıalım prens mi prenses mi geliyor.... Allah gönlüne göre versin sağlıkla...
tam kaç gunlukken kıza benzetti canım 11 haftanın içindemi
bi aksilik olmazsa ben de medilifeda burcu betülde yapıcam.. desene aynı zamanlarda aynı hastanede doğum yapıcaz...:):):)
eltimin kardeşide orada doğum yapacakama o şu an 6 aylık sezeryan olmak istiyor o:26: bendeeeeee
benim en son 2 şubat tı doğum bakalım cuma gidicem 2li teste o zaman kaç dicekler:26::26::26:
selam kızlar ikili test yaptıranınız oldumu ben cumartesi doktora gittim ama benim doktorum olmadığı başka doktora göründüm vitamin ilaçlarımı verdi bebeğime baktı bu kadar geri ne zaman gelmek gerektiğini söylemedi ya cumartesi günü bebeğim 10+2 günlüktü bugün 10+5 olduk yani 11 haftamız bitiyo 12 ye giricez ya hani ben 15 gün sonra gitsem çok mu geç olur 2li test için bide istanbulda anadolu yakasında hangi hastanelere gidiyosunuz kızlar
yaşımı 36 olarak değişitirir misin...kızlar tebrikleriniz için teşekkürler konu sahi değilde listeci başı diyelim ALLAHın izniyle güzel güzel listeler yapıcam size konu hepimizin ben listeden sorumlu topik bakanıyım sadece:):) bu arada bende bu gün doktordaydım bebişimin maşallahı var büyüyo kalbi de küt küt maşallah diğer bebiş komple kayboldu bi tanene kaldı allah ona uzun ömür verir inşallah hayırlısıyla hepimiz kucaklarız bebişlerimizi:)
merhaba bayanlar..sanırım en önde gideniniz benim..merak edenlerle paylaşayım..normalde yani adetime göre 11+3 haftalık ..ama bebeğin gelişimi dr.a göre 12+3..
boy 6cm,(4.5-8 arası olmalıymış)
ense kalınlığı 2mm..(3mm ve yukarısı riskliymiş..)
burun kemiği oluşmuş(bu önemli bişi)
mide,mesane,omurga tamam..
parmakları saydık 5 er tane
kalp atışları 160.
kesin olmamakla beraber bebişimin kız olma ihtimali yüksekmiş(benim için hiç farketmez)
ikili test için kan verdim..sonuçlar cuma günü alınacak...onu da burdan paylaşırım..5 hafta sonra da detaylı ultrasona gün aldık..umarım sizlerin de herşey yolunda gider..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?