- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.161
Günaydın Kızlar,
Benim moralim çok bozuk.. Geçen hafta çok hafif kahverengi bi lekelenmem olmuştu, devamı gelmeyince önemsememiştim. Dün aynı lekelenme tekrarladıDoktorumu aradı hemen gel dedi, biraz sonra gidicem bebeğim sağlıklı mı diye bakmaya.. Benim için dua edin
Günaydın sakın korma inşalah herşey yolunda gidecek...10.haftada olabilir demişlerdi bana sadece kendini fazla yorma.....Hamişliğinin tadını çıkar uzat ayacıklarını...
Günaydın Kızlar,
Benim moralim çok bozuk.. Geçen hafta çok hafif kahverengi bi lekelenmem olmuştu, devamı gelmeyince önemsememiştim. Dün aynı lekelenme tekrarladıDoktorumu aradı hemen gel dedi, biraz sonra gidicem bebeğim sağlıklı mı diye bakmaya.. Benim için dua edin
benim kahverengi lekelerim tam 5 hafta sürdü iki kez de yoğun kanamam oldu ama Allaha şükür bebeğim sağlıklı.Doktorum bu tür lekelenmelerin olabileceğini kahverengi ve vişne çürüğü renginin normal olduğunu kanama olursa tehliikeli olduğunu söyledi 5 hafta sürdü sonra kesildi.Endişelenme canım bebeğin eminim çok sağlıklıdır.Tekrar geçmiş olsun
Günaydın Kızlar,
günaydınlarrrrrr....
ay nasıl bir baş ağrısıyla uyandım. aradım hemşire çıktı. parol içebilirsin, 4 tane kadar dedi. 4 tane içmem de bakalım dayanmaya çalışıyorum yoksa içicem 1 tane... hep şu 3 ay dolsun çok iyi olcak falan diyorlar... ah o günler bir gelse...
gunaydın herkeze mutl ve saglıklı gunler.gamzelı hatun bılgılerımı yazdım ama gozden kacmıs sanırımbıdaha yazıyım :)
yas 27 sat 30 nısan beklenen dogum 4 subat ıkıncı bebek bır kızım var 3 yasında(Defne)Isım bellı degıl mınure erkekdmıstı ama o secenek yalan oldu:)mınure patladı
merhabalar bende şubat 2013 annesiyim yaş 28 sat 30 nisan.minure hanım banada cinsiyet tahmininde bulunmuştu.acaba tahminlerimi yanlış çıkıyor.minure patladı demişsinizde.
gunaydın herkeze mutl ve saglıklı gunler.gamzelı hatun bılgılerımı yazdım ama gozden kacmıs sanırımbıdaha yazıyım :)
yas 27 sat 30 nısan beklenen dogum 4 subat ıkıncı bebek bır kızım var 3 yasında(Defne)Isım bellı degıl mınure erkekdmıstı ama o secenek yalan oldu:)mınure patladı
merhabalar bende şubat 2013 annesiyim yaş 28 sat 30 nisan.minure hanım banada cinsiyet tahmininde bulunmuştu.acaba tahminlerimi yanlış çıkıyor.minure patladı demişsinizde.
Kizlar gunaydin. Bende yarin dr a gidecegim heyecanliyim.size bisi sorucm toksoplazma ve rubella testini yaptirdnz mi?birde ben ozel hastaneye gidiyorum ikili test sonucu ne zamana cikar ki?
Günaydın Kızlar,
Toksopazma ve rubellayi yaptirdim ben cnm. Neyi merak ettin?
günaydınlarrrrrr....
ay nasıl bir baş ağrısıyla uyandım. aradım hemşire çıktı. parol içebilirsin, 4 tane kadar dedi. 4 tane içmem de bakalım dayanmaya çalışıyorum yoksa içicem 1 tane... hep şu 3 ay dolsun çok iyi olcak falan diyorlar... ah o günler bir gelse...
canım bana minoset ya da parol dedi, parol var bende farketmez herlde... gerçi içmedim, hafifledi gibi... 3 cm lik veletler için nelere katlanıyoruzzz :)Minoset benim bildiğim tek verdikleri ağrı kesici.. Birde mide yanmasına Gaviscon...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?