- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.141
merhaba bayanlar..sanırım en önde gideniniz benim..merak edenlerle paylaşayım..normalde yani adetime göre 11+3 haftalık ..ama bebeğin gelişimi dr.a göre 12+3..
boy 6cm,(4.5-8 arası olmalıymış)
ense kalınlığı 2mm..(3mm ve yukarısı riskliymiş..)
burun kemiği oluşmuş(bu önemli bişi)
mide,mesane,omurga tamam..
parmakları saydık 5 er tane
kalp atışları 160.
kesin olmamakla beraber bebişimin kız olma ihtimali yüksekmiş(benim için hiç farketmez)
ikili test için kan verdim..sonuçlar cuma günü alınacak...onu da burdan paylaşırım..5 hafta sonra da detaylı ultrasona gün aldık..umarım sizlerin de herşey yolunda gider..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
canım benim tercih şansım yoktu..8.gebeliğim..3 düşük 4 dış gebelik yaşadım..yaşım da 36 olunca malum..
Kızlar iki şey sorcam ya ben kabizliktan şiştim iyice sizde öyle olan varmı
Bı de bu ikili testi neden yaptırmak istemiyorsunuz sorun mü oluyo bende inşallah Pazartesi'ye yaptıracak ikili test kötü bişeymi aklıma takıldı şimdi????
merhaba bayanlar..sanırım en önde gideniniz benim..merak edenlerle paylaşayım..normalde yani adetime göre 11+3 haftalık ..ama bebeğin gelişimi dr.a göre 12+3..
boy 6cm,(4.5-8 arası olmalıymış)
ense kalınlığı 2mm..(3mm ve yukarısı riskliymiş..)
burun kemiği oluşmuş(bu önemli bişi)
mide,mesane,omurga tamam..
parmakları saydık 5 er tane
kalp atışları 160.
kesin olmamakla beraber bebişimin kız olma ihtimali yüksekmiş(benim için hiç farketmez)
ikili test için kan verdim..sonuçlar cuma günü alınacak...onu da burdan paylaşırım..5 hafta sonra da detaylı ultrasona gün aldık..umarım sizlerin de herşey yolunda gider..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
arkadaşlar hepinize mrb.bu ara fenayım ben midem tam bulanmak degilde kaynıyor hiçbirşey yiyemiyorum.iştahsızlık çeken arkadaşlar ne yemeye çalışıyorsunuz ne iyi geliyor lütfen yardııım....
Kızlar iki şey sorcam ya ben kabizliktan şiştim iyice sizde öyle olan varmı
Bı de bu ikili testi neden yaptırmak istemiyorsunuz sorun mü oluyo bende inşallah Pazartesi'ye yaptıracak ikili test kötü bişeymi aklıma takıldı şimdi????
günaydın kızlarr Eki Görüntüle 466827
Günaydın Kızlar,
Benim moralim çok bozuk.. Geçen hafta çok hafif kahverengi bi lekelenmem olmuştu, devamı gelmeyince önemsememiştim. Dün aynı lekelenme tekrarladıDoktorumu aradı hemen gel dedi, biraz sonra gidicem bebeğim sağlıklı mı diye bakmaya.. Benim için dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?