2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

İnanmıyorum ne güzel süpriz bu
İki bebğin de süpriz yapmış sana
Benim bebeğim şubat doğumlu şimdi beşinci ayını bitirdi
Hala regl olmadım
Ne zaman sorun oluyor bu durum bilmiyorum
İkinci bebişi de istiyoruz seninki gibi süpriz olursa bçok sevinirim valla :))

evet bebeklerim süpriz yapmayı seviyorlar regl olma durumunu söyle anlatayım egerki doğumdan sonra ilk altı ay bebek sadece anne süttü ile besleniyorsa ve anne doğumdan sonra hiç regl olmamışsa süt koruyo anlamına geliyo ama bebek altı ay içinde ek gıda aldıysa bi test yap derim

canım sadece anne sütü alıyor
su vermeye bile bu ay başladım
Demekki süt koruyor :)

Çok sevindim !...Stres yapmamaya ve takmamaya çalış canım mümkün olduğunca...Benim görümcemde kullanıyo progestan. O da Ağustosun ilk haftaları bebişini kucağına alcak inşallah. Çok geçmiş olsun tekrar.

Merhaba bu aralar canım hurma istiyor ama korkuyorum çünki hurma rahim ağzını açılmasını kolaylaştırıyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı

canım benim ablam doktor, kadın hastalıkları değil ama bilgisi var tabi, o hurmayı bana yasakladı, bir kaç taneden birşey olmaz nefsini körelt ama çok tüketme :)

vucudunuzda degısıklıkler var mı hanımlar. cılt degısıklklerı yada fızıksel farklılasmaa

benim göbek vardı zaten ayva göbek olurya ondan işte ama memişler büyüdü en çok da ona mutlu oluyorum :):)tam destekli 75 i zor doldururken şimdi taşıyo ohhhhh moralim düzeliyo valla:)

Merhaba bu aralar canım hurma istiyor ama korkuyorum çünki hurma rahim ağzını açılmasını kolaylaştırıyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı

merhaba canım

onu hiç duymamıştım ben kızımda o kadar çok yedimki 39+2 de doğum yaptım ve açılma olmadığı için sezeryan oldum öyle bir durum varsa bile bende işe yaramadı ilk aylar özellikle her gün bir hurma yemenin bebeğe çok faydalı olduğunu biliyorum ben bayılırım ve her gün yiyorum

vucudunuzda degısıklıkler var mı hanımlar. cılt degısıklklerı yada fızıksel farklılasmaa

benim göbeğim baya belirginleşti göğüslerimde dolgunlaştı yüzümde ve saçlarımda parlaklık olduğunu hissediyorum kızımda da kendimi çok güzelleşmiş hissederdim bu seferde öyle olcak gibi

sizde varmı değişimler

benim vucudumdaki en buyuk değişiklik sivilcelendimmm bide sivilcede değil
alerji gibi kırmızı şişlik adte dönemi bile anca bi tane bilemedin iki tane iken şimdi biri bitiyo yanına biri geliyo

Abooo resmen bizi kandırmış ay nasıl omuş bu neler kaçırmışım ya bu hangi sayfalarda bari oraları okuyalim :)
Gamzelihatun eğer kabul edersen bı önerim var listede minure tahminleri kısmını silelim cunku o tahminler kandirmacaymis
Bu arada topik sanki böyle daha güzel omuş

cokk guzellll ben azcık kılo aldımm yanaklarım doldu goguslerım 80dı artıkk 85 cook buyurse dıe aklım gıdıyo. en cok ıstedıgım gobıs ama benım sabah kuculen aksam buyuyen ılgınc bı gobısım var. hmm bıde sac dıplerım cıktı kendımı cırkın hıssedıorumm

canım peki özel sağlık sigortan var mıydı? neden ücret almadılar?

Benim bildigim hurma hem besin degeri acisindan faydali hem de rahim kaslarini gevsettigi icin rahim buyumesi sirasindaki agrilari azaltiyomus(bazilari cok aci cekiyomus hatta), dolayisiyla dogumu da kolaylastiriyo derler. Bana doktorumun verdigi listede hurma yaziyo su zamanlar icin.

Gecmis olsun tatlim sonuc negatif di mi simdi? rubella kizamikcik virusudur. Daha once gecirdiysen sorun olmaz zaten.

benim bir süre büyüyüp sonra durmuştu ilkinde ama süt gelince kocaman oluyorlar kızım 7 ay emdi sütten sonra göğüslerimi görmek istemedim sarkmadı ama fos diye bana yapıştı nerdeyse şimdi çok mutluyum o yüzden göbek gazla benim de davul gibi oluyor sonra iniyor ama yinede çok bana göre ben hep ilkiyle kıyaslıyorum

saçlarım benim de çok kötüydü dayanamadım boyadım kimse yanlış anlamasın yönlendirmek için falan yazmıyorum

inşallah iyi haberlerle dönersin kuzum. bekliyoruz sabırsızlıkla..

benim göbek vardı zaten ayva göbek olurya ondan işte ama memişler büyüdü en çok da ona mutlu oluyorum :):)tam destekli 75 i zor doldururken şimdi taşıyo ohhhhh moralim düzeliyo valla:)

:) ne guzel cnmm senı mutlu eden gelısmeler olmus vucudundaa pekı var mı bole bı hıss hanı ınsanın ıcıne dogarmıs ya bebısın cınsıyetı.ben herkese tahmınde bulunurdum hanı doktor yanılır ben yanılmazdımm o boyuttaydı kendımdee kıtlendımmresmenn hıs sıfır

kaldırcaktım da merak ettim tutçakmı tutmicakmı die :)ondan kaldırmadım ama isterseniz o sütünu değiştirip oraya içinizden geçeni yani ne hissettiğimizi yazabiliriz yada öneriniz varsa başka bişi de yazabiliriz:)

canım peki özel sağlık sigortan var mıydı? neden ücret almadılar?

ben ilk hamileliğimde 2 yıl önce bütün testlerimi eskişehir acıbademde sadece muayene ücretiyle yaptırmıştım şimdi başka bir özel hastahaneye gidiyorum orda da durum aynı. aynı testleri sakarya da yaptırmak istediğimde bana basit kan testleri için bile 100 tl gibi bir ücret çıkarmışlardı hastahanenin sgk anlaşması yokmuş bence dikkat edin ve fiyat edinin arayıp neden boşu boşuna para verelimki

Caniimmmm hem gecmis olsun hem hayirli olsun. Maasaallaahh allah hem kizini hem de yeni gelicek bebegini sana bagislasin. Tesekkur ederim anlattigin icin. Umarim senin icin rahatsiz edici olmamistir. Bilmedigim biseydi ogrenmis oldum sayende. Hamile olduguna da cok sevindim. Ücünüzün de gozlerinden operim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…