- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.221
canım bende polikislik vardı o yüzden gebe kalamıyordum çünkü adet görmediğim işin yumurtalıklarım çalışmıyordu kızımıda 5 yıl sonra kavuştum 3 yıl tedavi gördüm olmadı enson tüp bebek için hastaneye gittim tüm incelemeler yapıldı gün verildi verilen günün gelmesini beklerken bi süpriz oldu ve hamile kaldımı öğrendim hemde en son haziranda adet görmüştüm ağustosta hamile kalmışım öğrendiğimde kızım 8 haftalıktı kızım 28 04 2011 dünyaya geldi doğumdan sonra kızım 7 aylıkken adet gördüm sonra gene düzene girmedi doktora gittim ilaçla adet gördüm yani en son ilaçla 8 marta adet oldum adet olmadığım bide kızım memdiği için test yapmayı düşünmedim bi haftadır mide bulatım oluyordu dün bi test yapayım dedim ve pozitif çıktı doktora gittim hemen ve tam 9 haftalık hamileyim mayısda hamile kalmışım
İnanmıyorum ne güzel süpriz bu
İki bebğin de süpriz yapmış sana
Benim bebeğim şubat doğumlu şimdi beşinci ayını bitirdi
Hala regl olmadım
Ne zaman sorun oluyor bu durum bilmiyorum
İkinci bebişi de istiyoruz seninki gibi süpriz olursa bçok sevinirim valla :))
evet bebeklerim süpriz yapmayı seviyorlar regl olma durumunu söyle anlatayım egerki doğumdan sonra ilk altı ay bebek sadece anne süttü ile besleniyorsa ve anne doğumdan sonra hiç regl olmamışsa süt koruyo anlamına geliyo ama bebek altı ay içinde ek gıda aldıysa bi test yap derim
canım sadece anne sütü alıyor
su vermeye bile bu ay başladım
Demekki süt koruyor :)
Kızlar çok şükür doktor bebek iyi bişiy yok rahimde kanaman da yok dediAma yine de tedbir olsun diye progestan iğnesi yaptı haftalık.. Haftaya ikili teste geldiğinde bi daha bakarız dedi..
Çok büyük bir korkuymuş ben bebeğe bu kadar bağlandığımın farkında bile değildim, umarım hepimizin bebeği sağlıkla doğar
Merhaba bu aralar canım hurma istiyor ama korkuyorum çünki hurma rahim ağzını açılmasını kolaylaştırıyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı
vucudunuzda degısıklıkler var mı hanımlar. cılt degısıklklerı yada fızıksel farklılasmaa
Merhaba bu aralar canım hurma istiyor ama korkuyorum çünki hurma rahim ağzını açılmasını kolaylaştırıyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı
vucudunuzda degısıklıkler var mı hanımlar. cılt degısıklklerı yada fızıksel farklılasmaa
mınureylebızım eskı konu sahıbı sladı aynı kısı cıktı sonra heapları donduruldu ole ondan patladı dedım.aynı kısı oldukları ıcın sladı tabloya mınue tahmınıde ekledı.dogrumu yanlısmı cıkıyo bılmıyorum
merhaba canım
onu hiç duymamıştım ben kızımda o kadar çok yedimki 39+2 de doğum yaptım ve açılma olmadığı için sezeryan oldum öyle bir durum varsa bile bende işe yaramadıilk aylar özellikle her gün bir hurma yemenin bebeğe çok faydalı olduğunu biliyorum ben bayılırım ve her gün yiyorum
benim göbeğim baya belirginleştigöğüslerimde dolgunlaştı yüzümde ve saçlarımda parlaklık olduğunu hissediyorum kızımda da kendimi çok güzelleşmiş hissederdim bu seferde öyle olcak gibi
sizde varmı değişimler
benden de herkese günaydınnn...güzel haberler veren arkadaşlarımın gözü aydın...inşallah hep böyle herşey yolunda gider..
bu arada 2 li testin ne kadar zamanda çıktığını soranlar için cevap vereyim..ben dün verdin(salı).cuma da sonucu alacağım..özel hastanede yaptırdım..ve hiç bi ücret ödemedim..bilgilerinize...
Yaptırdım canım rubellam hatta aktif enfeksiyonum pozitif çıktı. Avidite testi yaptırdım yine sonuç muallak gelince beniüniversite hastaneye sevk ettiler. Ama orada sorun çıkmadı. Bu olaylar yaklaşık 15 günde sonuçlandı ve ben 15 gün içim içimi yedi ne olacak diye
canım bende polikislik vardı o yüzden gebe kalamıyordum çünkü adet görmediğim işin yumurtalıklarım çalışmıyordu kızımıda 5 yıl sonra kavuştum 3 yıl tedavi gördüm olmadı enson tüp bebek için hastaneye gittim tüm incelemeler yapıldı gün verildi verilen günün gelmesini beklerken bi süpriz oldu ve hamile kaldımı öğrendim hemde en son haziranda adet görmüştüm ağustosta hamile kalmışım öğrendiğimde kızım 8 haftalıktı kızım 28 04 2011 dünyaya geldi doğumdan sonra kızım 7 aylıkken adet gördüm sonra gene düzene girmedi doktora gittim ilaçla adet gördüm yani en son ilaçla 8 marta adet oldum adet olmadığım bide kızım memdiği için test yapmayı düşünmedim bi haftadır mide bulatım oluyordu dün bi test yapayım dedim ve pozitif çıktı doktora gittim hemen ve tam 9 haftalık hamileyim mayısda hamile kalmışım
cokk guzellllben azcık kılo aldımm yanaklarım doldu goguslerım 80dı artıkk 85 cook buyurse dıe aklım gıdıyo. en cok ıstedıgım gobıs ama benım sabah kuculen aksam buyuyen ılgınc bı gobısım var. hmm bıde sac dıplerım cıktı kendımı cırkın hıssedıorumm
Günaydın Kızlar,
Benim moralim çok bozuk.. Geçen hafta çok hafif kahverengi bi lekelenmem olmuştu, devamı gelmeyince önemsememiştim. Dün aynı lekelenme tekrarladıDoktorumu aradı hemen gel dedi, biraz sonra gidicem bebeğim sağlıklı mı diye bakmaya.. Benim için dua edin
benim göbek vardı zaten ayva göbek olurya ondan işte ama memişler büyüdü en çok da ona mutlu oluyorum :):)tam destekli 75 i zor doldururken şimdi taşıyo ohhhhh moralim düzeliyo valla:)
Abooo resmen bizi kandırmış ay nasıl omuş bu neler kaçırmışım ya bu hangi sayfalarda bari oraları okuyalim :)
Gamzelihatun eğer kabul edersen bı önerim var listede minure tahminleri kısmını silelim cunku o tahminler kandirmacaymis
Bu arada topik sanki böyle daha güzel omuş
canım peki özel sağlık sigortan var mıydı? neden ücret almadılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?