- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.181
canım listeden bakıp bütün bilgilerini yaz seni de ekleyelim listeye münire ve sladı aynı kişi tahminleri yanlışmı bilmiyorum listeden tahminleri silmedim bakalım doğru mu yanlışmı zaman gösterir ancak:) allah gönlümüzden geçeni nasip eder inşallah hepimize:)
Minoset benim bildiğim tek verdikleri ağrı kesici.. Birde mide yanmasına Gaviscon...
canım bana minoset ya da parol dedi, parol var bende farketmez herlde... gerçi içmedim, hafifledi gibi... 3 cm lik veletler için nelere katlanıyoruzzz :)
Cnm sonuc ne zamana aciklaniyor
Kızlar iki şey sorcam ya ben kabizliktan şiştim iyice sizde öyle olan varmı
Bı de bu ikili testi neden yaptırmak istemiyorsunuz sorun mü oluyo bende inşallah Pazartesi'ye yaptıracak ikili test kötü bişeymi aklıma takıldı şimdi????
Neeee? Ayni kisi mi?!!simdiye kdr yorum yapmak istemedim ama yuh demek istiyorum artik!!! Bi de minure calistigi icin giremiyo ozelden atin diyodu. siz nasi anladiniz ya? Ben bayaa bisey kacirmisim. Kiz gamzelihatun sen de ayni kisi cikmayasin. nasi devraldin konuyu? sladinin yola gelmis hali olmayasin.
listemizle ilgilenen var mı?
varsa eğer kalp atılarını duyduk biz onu da eklerseniz çok seviniriz
benden de herkese günaydınnn...güzel haberler veren arkadaşlarımın gözü aydın...inşallah hep böyle herşey yolunda gider..
bu arada 2 li testin ne kadar zamanda çıktığını soranlar için cevap vereyim..ben dün verdin(salı).cuma da sonucu alacağım..özel hastanede yaptırdım..ve hiç bi ücret ödemedim..bilgilerinize...
hayırlı haberler alırsın inş. sen atlattın sayılır biz gün sayıyoruz benim de cuma gunu randevum
bu arada özel hastane nasıl almaz ücret anlamadım?? ssk lı olduğun için felan mı almadılar açıklar mısın biraz:26::26:
sadece muayene ücreti ödedim..öğretmenim..yani sgk olunca almadılar..
cumA GÜNÜ İÇİN BOL ŞANS
teşekkur ederim canım ... iyi bir haber verdineşim yanımda soruyor oda hangi hastane diye
ama ben adanada başkent hastanesine gidiyorum..
slm kızlar aranıza yeni katıldım dün öğrendim 9 haftalık hamileyim tahmini doğum 20 subat ve yeni doğum yaptım sayılır 15 aylık kızım var yani hareketli günler beni bekliyor
ben farketmedim ikisiyle de ayrı ayrı konuşuyodum :) kekledi beni kızlar anlamış aynı kişi olduklarını kk yönetimi de onaylayınca olay çözüldü yok sladının yola gelmiş hali mi bak şimcik kırıldım sana hıh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?