2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Neeee? Ayni kisi mi?!! simdiye kdr yorum yapmak istemedim ama yuh demek istiyorum artik!!! Bi de minure calistigi icin giremiyo ozelden atin diyodu. siz nasi anladiniz ya? Ben bayaa bisey kacirmisim. Kiz gamzelihatun sen de ayni kisi cikmayasin. nasi devraldin konuyu? sladinin yola gelmis hali olmayasin.

günaydın kızlar
topikte ki gerginliğin bitmesine sevindim
her ne kadar sessiz takip etsemde benide geriyodu gereksiz muhabbetler

bizde doktordan geldik
burnu beyni omurgası kolu bacağı herşeyi oluşmuş kuzumun
ense kalınlığıda normalmiş 1mm
pipiye benzeyen bişeyler gördük kesin olmamakla birlikte
en son gittiğimde uyuyodu bu defa uyanıktı baya hareketliydi dospam:))
ikili testte çok kararsızım
bi tarafım yaptır bi tarafım kafanı boşuna karıştırma diyor
allah herkesin bebeğine sağlık versin sağlıcakla doğsunlar inşallah

Kizlar Kazen subatanneleri.com diye bi site onermis. Moderator oluyo galiba kendisi di mi? Ne diyosunuz? Yorumlarinizi alalim.

evet canım bende kabızlıktan yana dertliyim ama ben progestan kullanıyorum ondan oluyorum kayısı yemekten gına geldi 3 ay ilacı kullanacaktım bu hafta doluyor bakalım dr bırak dicek mi:26: bu seferde kan ilaçlarıda kabızık yapar diolar napcam bilmiorum

bu arada herkese hayırlı günler

slm kızlar aranıza yeni katıldım dün öğrendim 9 haftalık hamileyim tahmini doğum 20 subat ve yeni doğum yaptım sayılır 15 aylık kızım var yani hareketli günler beni bekliyor

benden de herkese günaydınnn...güzel haberler veren arkadaşlarımın gözü aydın...inşallah hep böyle herşey yolunda gider..
bu arada 2 li testin ne kadar zamanda çıktığını soranlar için cevap vereyim..ben dün verdin(salı).cuma da sonucu alacağım..özel hastanede yaptırdım..ve hiç bi ücret ödemedim..bilgilerinize...

ben farketmedim ikisiyle de ayrı ayrı konuşuyodum :) kekledi beni kızlar anlamış aynı kişi olduklarını kk yönetimi de onaylayınca olay çözüldü yok sladının yola gelmiş hali mi bak şimcik kırıldım sana hıh :)

hayırlı haberler alırsın inş. sen atlattın sayılır biz gün sayıyoruz benim de cuma gunu randevum

bu arada özel hastane nasıl almaz ücret anlamadım?? ssk lı olduğun için felan mı almadılar açıklar mısın biraz:26::26:

sadece muayene ücreti ödedim..öğretmenim..yani sgk olunca almadılar..
cumA GÜNÜ İÇİN BOL ŞANS

slm kızlar aranıza yeni katıldım dün öğrendim 9 haftalık hamileyim tahmini doğum 20 subat ve yeni doğum yaptım sayılır 15 aylık kızım var yani hareketli günler beni bekliyor

Hayirli olsun cnm. Simdiden kolay gelsin. Ama merak ettim 9 haftadir nasil anlamadin? 2 adetinin gecmis olmasi lazim. Sakincasi yoksa merak ettim yani.:)

Alinma sekerim, o sozun altinda malum kisiye hiciv, sana da iltifat vardi. yanlis anlama sakin bebisim!!! Aman kirilma uzulurum..Yoksa topikçene senin gecmene cok sevindik biliyosun.

Kızlar çok şükür doktor bebek iyi bişiy yok rahimde kanaman da yok dedi Ama yine de tedbir olsun diye progestan iğnesi yaptı haftalık.. Haftaya ikili teste geldiğinde bi daha bakarız dedi..

Çok büyük bir korkuymuş ben bebeğe bu kadar bağlandığımın farkında bile değildim, umarım hepimizin bebeği sağlıkla doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…