- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.201
Kızlar çok şükür doktor bebek iyi bişiy yok rahimde kanaman da yok dediAma yine de tedbir olsun diye progestan iğnesi yaptı haftalık.. Haftaya ikili teste geldiğinde bi daha bakarız dedi..
Çok büyük bir korkuymuş ben bebeğe bu kadar bağlandığımın farkında bile değildim, umarım hepimizin bebeği sağlıkla doğar
Kızlar çok şükür doktor bebek iyi bişiy yok rahimde kanaman da yok dediAma yine de tedbir olsun diye progestan iğnesi yaptı haftalık.. Haftaya ikili teste geldiğinde bi daha bakarız dedi..
Çok büyük bir korkuymuş ben bebeğe bu kadar bağlandığımın farkında bile değildim, umarım hepimizin bebeği sağlıkla doğar
gamzeli hatun liste düzenleme işlelerini , topiği sahiplendiğin için teşekkürler, şimdiden ellerine sağlık. kızlar cumartesi günü gördüm bebeğimi kolları bacakları görünüyordu 1,83 cm olmuş kuzucuğum, allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.maşallah hepsine
Hayirli olsun cnm. Simdiden kolay gelsin. Ama merak ettim 9 haftadir nasil anlamadin? 2 adetinin gecmis olmasi lazim. Sakincasi yoksa merak ettim yani.:)
Alinma sekerim, o sozun altinda malum kisiye hiciv, sana da iltifat vardi.yanlis anlama sakin bebisim!!! Aman kirilma uzulurum.. Yoksa topikçene senin gecmene cok sevindik biliyosun.
ya bu nedır boyle herkezde lekelenme falan Allahım sen evlatlarımızı koru .bende sımdı lavaboya gıttım beyaz herzamankı gıbı akıntı ıcınde bole cok mınık 2 parca kahve leke sok oldum beklıyom bıda olursa doktoru arıycam hemen
hadi gözün aydın olsun canımKızlar çok şükür doktor bebek iyi bişiy yok rahimde kanaman da yok dediAma yine de tedbir olsun diye progestan iğnesi yaptı haftalık.. Haftaya ikili teste geldiğinde bi daha bakarız dedi..
gamzeli hatun liste düzenleme işlelerini , topiği sahiplendiğin için teşekkürler, şimdiden ellerine sağlık. kızlar cumartesi günü gördüm bebeğimi kolları bacakları görünüyordu 1,83 cm olmuş kuzucuğum, allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.maşallah hepsine
Kizlar gunaydin. Bende yarin dr a gidecegim heyecanliyim.size bisi sorucm toksoplazma ve rubella testini yaptirdnz mi?birde ben ozel hastaneye gidiyorum ikili test sonucu ne zamana cikar ki?
slm hoşgeldinnslmlar kızlar2013 un en guzel annelerıı nasılsınız? ben ıyıyım cok sukur kusmalarım var hala ama ona da sevınıuorum kucucukte olsa kabarmaya basladı mı gobuslerr hııı ?
Merhaba bu aralar canım hurma istiyor ama korkuyorum çünki hurma rahim ağzını açılmasını kolaylaştırıyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı
Merhaba bu aralar canım hurma istiyor ama korkuyorum çünki hurma rahim ağzını açılmasını kolaylaştırıyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı
slm hoşgeldinnbenim göbek 6 aylık kadar var üst komşum 6 aylık hamile onunki kadar hemde
ben her gun en az 2 tane yiyorumöyle bişey duymadım:26::26::26:
Hayirli olsun cnm. Simdiden kolay gelsin. Ama merak ettim 9 haftadir nasil anlamadin? 2 adetinin gecmis olmasi lazim. Sakincasi yoksa merak ettim yani.:)
Alinma sekerim, o sozun altinda malum kisiye hiciv, sana da iltifat vardi.yanlis anlama sakin bebisim!!! Aman kirilma uzulurum.. Yoksa topikçene senin gecmene cok sevindik biliyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?