2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
şimdi kime gıdıyrsun özele bursadansın sanırım sende
canım ben tüp bebekle hamileyim acıbademde 5700 tuttu. 1000 liraya da dondurduk. 7000 gitti. şimdi de devam edeyim oraya dedim şahin zeteroğlu ... ama 170 tl muayene... artık gücümüz yetmiyor. hele bir rayına otursun iş aylık kontrollere kalsın başlıcam bir yerde aslında ucuz bir özel hastaneye gideyim yine diyordum ama bilmiyorum burası da kafama yattı.. sigorta hastanesi aslında zor bulduk bebeğimizi paraya acımıyorum ama ne bileyim kararsızım hele bir gideyim tanışayım dediği dr.la bakalım incelerim aklıma yatmazsa yine 170 e devam :) ama bir yere kadar yine tabi... orayı bırakıp doruk a gitmeyi düşünüyordum aslında bklım karra vermek çok zormuş yaa.. zübeyde hanım nasıl sence????

şimdi kime gıdıyrsun özele bursadansın sanırım sende
canım ben tüp bebekle hamileyim acıbademde 5700 tuttu. 1000 liraya da dondurduk. 7000 gitti. şimdi de devam edeyim oraya dedim şahin zeteroğlu ... ama 170 tl muayene... artık gücümüz yetmiyor. hele bir rayına otursun iş aylık kontrollere kalsın başlıcam bir yerde aslında ucuz bir özel hastaneye gideyim yine diyordum ama bilmiyorum burası da kafama yattı.. sigorta hastanesi aslında zor bulduk bebeğimizi paraya acımıyorum ama ne bileyim kararsızım hele bir gideyim tanışayım dediği dr.la bakalım incelerim aklıma yatmazsa yine 170 e devam :) ama bir yere kadar yine tabi... orayı bırakıp doruk a gitmeyi düşünüyordum aslında bklım karra vermek çok zormuş yaa.. zübeyde hanım nasıl sence????

kızlar mart annelerınden cnsyetle ılgılı bır lınk buldum cnsyetı ogrenemeye cok az kala eglencelı olur Ancient Chinese Gender Predictor bana kız cıktı ama bakalmm

Kizlar ya benim belimde bir agri basladi sanki 9 ayliklar gibi belimi tutarak yuruyesim var e tabi tombis olunca bebisle birlikte tasiyamadi garibim hepsini galiba ozellikle uzun sure oturup kalktiktan sonra belimi dogrultamiyorum varmi boyle bir sey yasayan suan ne yapmak lazim bu agriya daha cok erken gibi geldi bana ((

bndede bel ağrısı var özellikle ayakta cok kalınca yada yorulunca oluyo uzanınca geçiyo

buara bendede asırı derecede var canım ayakta hc kalamyrum buyudkce bebısler baskı yapıolar heralde

valla benım teyzemde tupbebeklerını zubeydede yaptı evet memnundu ama o donem zubeydenındoktorları superdı doktor ıyı olunca hemsırelerdeonagöre davranıyo ınsana özer kutluyapmıstı sımdı oda ozelde.valla ben medıcale gıdıyorum muayne ucretlerı felan normal doğum ucretlerınıde yenı konustum bedava gıbı bıdebı kac arkdsım orda doğum yaptı memnunlar dr umda çok ii.

bndede bel ağrısı var özellikle ayakta cok kalınca yada yorulunca oluyo uzanınca geçiyo

Cevabin icin sagol tatlim sen soyleyince farkettim yatarken geciyo hakikatten
Simdi interenetten de biraz arastirdim rahim buyudugu icin vucudun agirlik merkezi one dogru kayiyormus buda bel agrilarina yol aciyormus. ozellikle otururken bel kisminda bosluk kalmayacak sekilde oturmak iyi gelebilirmis ufak bir yastikla destek gibi. oturdugumda da bunu deneyim artik

subat anneleri gobus show ilk fotoyu ben ekledim banden cok daha ileride olanlar var ama hic ne resim ne baska bisiy ekleyinde gorelim canim ne durumdayiz bi hareket

subat anneleri gobus show ilk fotoyu ben ekledim banden cok daha ileride olanlar var ama hic ne resim ne baska bisiy ekleyinde gorelim canim ne durumdayiz bi hareket

Canim Maasallah gordum resmini simdi Bende yuklemek isterim ama bilmiyorum ki gobek mi bebek mi bendeki ama biraz daha anlasilir olsun ben de yuklerim ilerde suanda gorseniz 6 aylik dersiniz bana :)))

amanınnn göbıs değil o bebıss bebısss:)bende ıstıyom yaa 13 hafta oldum tık yokk azıcık aksamları şişiyo okdr

Canim Maasallah gordum resmini simdi Bende yuklemek isterim ama bilmiyorum ki gobek mi bebek mi bendeki ama biraz daha anlasilir olsun ben de yuklerim ilerde suanda gorseniz 6 aylik dersiniz bana :)))

tesekkur ederim =bebek bebek biz biliyoruz sen ekle gorelim hem seninkinin haftasi benimkinden buyuk normaldir bak benine ekle yaaa )

amanınnn göbıs değil o bebıss bebısss:)bende ıstıyom yaa 13 hafta oldum tık yokk azıcık aksamları şişiyo okdr

alalala nasil gozukmez cokmu zayifsin sende 10 haftada portakal kadar olurmus hatta zayiflarda bebekk kendini daha cabuk belli edermis avuc ici kadarda gobek yokmu sabahlari hepsini siskinligi baglama 13 hafta olmus bence o kesinlikle bebekten inanmazsa ocak annelerinkine bak dun ben bakindim oraya normal yani bu gobusler gazmaz degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…