- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.721
canım ben tüp bebekle hamileyim acıbademde 5700 tuttu. 1000 liraya da dondurduk. 7000 gitti. şimdi de devam edeyim oraya dedim şahin zeteroğlu ... ama 170 tl muayene... artık gücümüz yetmiyor. hele bir rayına otursun iş aylık kontrollere kalsın başlıcam bir yerde aslında ucuz bir özel hastaneye gideyim yine diyordum ama bilmiyorum burası da kafama yattı.. sigorta hastanesi aslında zor bulduk bebeğimizi paraya acımıyorum ama ne bileyim kararsızım hele bir gideyim tanışayım dediği dr.la bakalım incelerim aklıma yatmazsa yine 170 e devam :) ama bir yere kadar yine tabi... orayı bırakıp doruk a gitmeyi düşünüyordum aslında bklım karra vermek çok zormuş yaa.. zübeyde hanım nasıl sence????şimdi kime gıdıyrsun özele bursadansın sanırım sende
canım ben tüp bebekle hamileyim acıbademde 5700 tuttu. 1000 liraya da dondurduk. 7000 gitti. şimdi de devam edeyim oraya dedim şahin zeteroğlu ... ama 170 tl muayene... artık gücümüz yetmiyor. hele bir rayına otursun iş aylık kontrollere kalsın başlıcam bir yerde aslında ucuz bir özel hastaneye gideyim yine diyordum ama bilmiyorum burası da kafama yattı.. sigorta hastanesi aslında zor bulduk bebeğimizi paraya acımıyorum ama ne bileyim kararsızım hele bir gideyim tanışayım dediği dr.la bakalım incelerim aklıma yatmazsa yine 170 e devam :) ama bir yere kadar yine tabi... orayı bırakıp doruk a gitmeyi düşünüyordum aslında bklım karra vermek çok zormuş yaa.. zübeyde hanım nasıl sence????şimdi kime gıdıyrsun özele bursadansın sanırım sende
Kizlar ya benim belimde bir agri basladi sanki 9 ayliklar gibi belimi tutarak yuruyesim var e tabi tombis olunca bebisle birlikte tasiyamadi garibim hepsini galiba ozellikle uzun sure oturup kalktiktan sonra belimi dogrultamiyorum varmi boyle bir sey yasayan suan ne yapmak lazim bu agriya daha cok erken gibi geldi bana((
Kizlar ya benim belimde bir agri basladi sanki 9 ayliklar gibi belimi tutarak yuruyesim var e tabi tombis olunca bebisle birlikte tasiyamadi garibim hepsini galiba ozellikle uzun sure oturup kalktiktan sonra belimi dogrultamiyorum varmi boyle bir sey yasayan suan ne yapmak lazim bu agriya daha cok erken gibi geldi bana((
canım ben tüp bebekle hamileyim acıbademde 5700 tuttu. 1000 liraya da dondurduk. 7000 gitti. şimdi de devam edeyim oraya dedim şahin zeteroğlu ... ama 170 tl muayene... artık gücümüz yetmiyor. hele bir rayına otursun iş aylık kontrollere kalsın başlıcam bir yerde aslında ucuz bir özel hastaneye gideyim yine diyordum ama bilmiyorum burası da kafama yattı.. sigorta hastanesi aslında zor bulduk bebeğimizi paraya acımıyorum ama ne bileyim kararsızım hele bir gideyim tanışayım dediği dr.la bakalım incelerim aklıma yatmazsa yine 170 e devam :) ama bir yere kadar yine tabi... orayı bırakıp doruk a gitmeyi düşünüyordum aslında bklım karra vermek çok zormuş yaa.. zübeyde hanım nasıl sence????
bndede bel ağrısı var özellikle ayakta cok kalınca yada yorulunca oluyo uzanınca geçiyo
buara bendede asırı derecede var canım ayakta hc kalamyrum buyudkce bebısler baskı yapıolar heralde
subat anneleri gobus show ilk fotoyu ben ekledim banden cok daha ileride olanlar var ama hic ne resim ne baska bisiy ekleyinde gorelim canim ne durumdayiz bi hareket
Canim Maasallah gordum resmini simdi Bende yuklemek isterim ama bilmiyorum ki gobek mi bebek mi bendeki ama biraz daha anlasilir olsun ben de yuklerim ilerde suanda gorseniz 6 aylik dersiniz bana :)))
nereye ekledınn yaaw resmını ben bulamadım
Canim Maasallah gordum resmini simdi Bende yuklemek isterim ama bilmiyorum ki gobek mi bebek mi bendeki ama biraz daha anlasilir olsun ben de yuklerim ilerde suanda gorseniz 6 aylik dersiniz bana :)))
amanınnn göbıs değil o bebıss bebısss:)bende ıstıyom yaa 13 hafta oldum tık yokk azıcık aksamları şişiyo okdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?