- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.801
kararın değişmeyecek olsa da bence yine de yaptır. atıyorum (allah korusun tabii) damak oluşumu gelişmemişse ya da yarık dudaklık varsa ona göre alışverişini yaparsın. yine allah korusun down sendromu varsa onunla ilgili kendini bilgilendirmek için bol bol vaktin olur. çünkü bebişler doğduktan sonra pek araştırmak öğrenmek için vaktimiz olmayabilir. İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza, ama yine de bi problem varsa da bilip hazırlıklı davranmak en iyisi. Mesela omurilik problemi falan oluşursa ona göre yatak alırsın falan. bunlar benim görüşüm tabii.
canım doğru gördüm dımı bin değil 10bin
36 yaş için süper bi rakam çıkmış tebrikler
Allah sağlıkla kucağına almayı we almamızı nasip etsin inşallah
merhaba bayanlar..benden de herkese günaydın ve iyi pazarlar..salı günü verdiğim ikili test sonucumu cuma günü aldım...sonuç mongol çocuk olma ihtimali 10000 de 1 miş.yaşım 36 ama yine de buna rağmen amniyosenteze gerek yok dedi...benim 8.gebelik ya senin bebeğin kıymetli dedi..ama yine de 5 hafta sonra detaylı ultrsonda bakılacak...sanırım bu durumlarda dr tecrübesi çok önemli..benim doktorum sorunlu gebelikler üzerinde uzmanlaşmış bir doçent...inşallah sizler de güzel sonuçlar alırsınız...
nasıl 8. bebek ya riskinde bence cok fazla değil doktorunda rahatlatmış galiba sen bu cok önemli hemen amniyosentez fln dememiş ne güzel
evet canım 4 dış gebelik..3 düşük..artı başarısız bi tüp bebek denemesi..al sana 7...çok şükür sonuç da iyi daha rahatım...çünkü ben de dherkes gibi çok stresliydim..sanırım bu test beni rahatlattı...darısı başınıza...
canım katılmıyorum bu dediğine
3 lü testte down sendromlu denmeyecek yine ihtimal söylenecek, bu ihtimallede oturup çocuğum downlu diye düşünü pöyle yaşamak çok gereksiz, boşuna gerginlik
ha ama diyosanki 3 lü testten sonra gerekirse amniyosentezde yaptırırım o başka tabi
ama amniyosentezdede %1-2 bebeğini sırf komplikasyon olarak kaybetme riskin war:26:
benim hiç göbeğim yok üstüne birde 1 kilo verdim, kontrolüm 1 ağustosda sizleri gördüğümde acaba bende mi bir terslik var diyorum
benim gibi olan var mı ?
benmde 4. bebeğim ama seninkinin yanında hiç kalıyo ama zordu gercekten allah yardımcımız olsun hayırlısıyla bebeklerimizizi kucağımıza alırız inş
tabii her şey olabilir. biçok yerde okudum üçlü testi olumsuz çıkıp da sağlıklı bebeği olanları. Ama ben sağlık açısından önerilen her testin yapılmasından yanayım. amniyosentez istemem tabii ama doktor derse ki olması gerek (gerçi yaşım 24) o zaman yaptırırım.
merhabalar herkeze ıyı pazarlar.bugun bıraz tuhafım vajına bolgemde bı yanmavar.vajına degılde ıdrar bolgemın ıcı gıbıtuvalete cıkarken yanma falan yok.normal dururken var anlamadım gıttı.
slmlarrr ıyı pazarlarrr... nasılsınızzz hanımlarrr
sana da iyi pazarlar canım :)) valla bizim bebişle keyfimiz yerinde :)) gece de hiç kramp olmadan uyudum :) süperdi :)
oooh supermıss :) bende gobıslere baktımm superler bende koycam aksama,ben beceremem kocıs gelsın koysun :) bende gece hıc rahat uyumadım cok sık tuvalete kalktımm,dkda bı cıs gelıo
koy koy valla :)) göbüş görelim azıcık :) bende kilodan göbüş var maalesef daha bebek değilbenim de sürekli tuvalete gitmem gerekiyodu ama dün rahattım valla :) bi de siğiller yakıldığı için her tuvaletten sonra baticon, krem falan. en az 10 dakika sürüyo işlem o yüzden gece kalkınca geri uyumak zor oluyodu neyse artık uyandırmaz umarım benim küçük sıpam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?