2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım katılmıyorum bu dediğine
3 lü testte down sendromlu denmeyecek yine ihtimal söylenecek, bu ihtimallede oturup çocuğum downlu diye düşünü pöyle yaşamak çok gereksiz, boşuna gerginlik
ha ama diyosanki 3 lü testten sonra gerekirse amniyosentezde yaptırırım o başka tabi
ama amniyosentezdede %1-2 bebeğini sırf komplikasyon olarak kaybetme riskin war:26:

canım doğru gördüm dımı bin değil 10bin
36 yaş için süper bi rakam çıkmış tebrikler
Allah sağlıkla kucağına almayı we almamızı nasip etsin inşallah

nasıl 8. bebek ya riskinde bence cok fazla değil doktorunda rahatlatmış galiba sen bu cok önemli hemen amniyosentez fln dememiş ne güzel

evet canım 4 dış gebelik..3 düşük..artı başarısız bi tüp bebek denemesi..al sana 7...çok şükür sonuç da iyi daha rahatım...çünkü ben de dherkes gibi çok stresliydim..sanırım bu test beni rahatlattı...darısı başınıza...

bu arada arkadaşlar...yukarıda 8 gebelikten bahsettim ya..bişi daha eklemek istiyorum..yaşadığım kayıplar ve onların bende bıraktığı fiziksel ve psikolojik tahtibatlar bana şunu öğretti...önce benim sağlığım önemli..yani anne olarak önce sizin sağlığınız önde geliyor...lütfen bunu aklını aklınızdan çıkarmayın..ben tecrübe ettim...herşey allahtan...kendinize çok ama çok iyi bakın...kimseyi,hiçbişeyi takmayın...

benmde 4. bebeğim ama seninkinin yanında hiç kalıyo ama zordu gercekten allah yardımcımız olsun hayırlısıyla bebeklerimizizi kucağımıza alırız inş

tabii her şey olabilir. biçok yerde okudum üçlü testi olumsuz çıkıp da sağlıklı bebeği olanları. Ama ben sağlık açısından önerilen her testin yapılmasından yanayım. amniyosentez istemem tabii ama doktor derse ki olması gerek (gerçi yaşım 24) o zaman yaptırırım.

benim hiç göbeğim yok üstüne birde 1 kilo verdim, kontrolüm 1 ağustosda sizleri gördüğümde acaba bende mi bir terslik var diyorum

benim gibi olan var mı ?

ben de ayni senin gibiyim canim 49 kiloyla hamile kaldim. simdilerde 47 felanim mide bulantilarim benim cok siddettli gecti.ilacla ve serumla yasiyorum resmen insallah 1 2 haftaya kadar gecer.

evet evet benim de canım arkadaşıma 2.bebeğin de risk yüksek çıkmıştı..ama nurtopu gibi doğdu..bu kadar takmayın kızlar..35 yaş üstü biraz riskli..dediğim gibi bu testler sadece riski gösteriyo..hayat da bir risk değil mi zaten...

günaydıınnnnn
ne güzel iyiydim annem kapı açık yemek yapmış çıkardım sabah yediklerimi yaaaa
yüzmek de bulantıyı alıyo ferahlatıyo insanı

bizim ikili test 2 ağustosta olacak inşallah iyi çıkar sonuçlar
herkesler iyi maşallah
iyi pazarlarrrrr

merhabalar herkeze ıyı pazarlar.bugun bıraz tuhafım vajına bolgemde bı yanmavar.vajına degılde ıdrar bolgemın ıcı gıbıtuvalete cıkarken yanma falan yok.normal dururken var anlamadım gıttı.

merhabalar herkeze ıyı pazarlar.bugun bıraz tuhafım vajına bolgemde bı yanmavar.vajına degılde ıdrar bolgemın ıcı gıbıtuvalete cıkarken yanma falan yok.normal dururken var anlamadım gıttı.

idrar yolu enfeksiyonu olabilir canım, idrar da koyu renkli oluyor. ben 3 yıl önce böyle bişey yaşadım. istersen bi kaç gün bekle geçmezse doktora görün.

sana da iyi pazarlar canım :)) valla bizim bebişle keyfimiz yerinde :)) gece de hiç kramp olmadan uyudum :) süperdi :)

oooh supermıss :) bende gobıslere baktımm superler bende koycam aksama,ben beceremem kocıs gelsın koysun :) bende gece hıc rahat uyumadım cok sık tuvalete kalktımm,dkda bı cıs gelıo

oooh supermıss :) bende gobıslere baktımm superler bende koycam aksama,ben beceremem kocıs gelsın koysun :) bende gece hıc rahat uyumadım cok sık tuvalete kalktımm,dkda bı cıs gelıo

koy koy valla :)) göbüş görelim azıcık :) bende kilodan göbüş var maalesef daha bebek değil benim de sürekli tuvalete gitmem gerekiyodu ama dün rahattım valla :) bi de siğiller yakıldığı için her tuvaletten sonra baticon, krem falan. en az 10 dakika sürüyo işlem o yüzden gece kalkınca geri uyumak zor oluyodu neyse artık uyandırmaz umarım benim küçük sıpam :)

aman ınss cnm ya,sorunsuz gecsın herseyyy benımde 1agustosta randevum bı goreım bebısımı herseyın yolunda oldugunu duyayım rahatlıcam ben cok zayıfım ondan hemen bellı oldu heralde gobıs annem dun dıo annnam mas. cıktı bayagı falan. yolda yuruyusum gorulmeye deger sankı 9aylık gıbı kasılıorumm:21 gec gelınce bebıss bole oluo heraldee Allah ıma sukurler olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…