- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.821
idrar yolu enfeksiyonu olabilir canım, idrar da koyu renkli oluyor. ben 3 yıl önce böyle bişey yaşadım. istersen bi kaç gün bekle geçmezse doktora görün.
Gunaydin hamisleeeeerrrr.. Biz bebisimle 1 saat once uyandik, simdi de aciktik. :) ama kocisko uyuyo. Canimiz da sikildi. Yazliktayiz hava guzel diye balkona ciktik biraz guneslendik gobekten. D vitamini
Gece ruyamda gene cinsiyet meselesini gordum. bi test varmis cinsiyeti soyleyen hastanede yapiliyomus. Onlarca kez yaptiriyoruz hepsiii kiz cikiyo.cok mu meraklandim acaba artik. :)))
arkadaşlar benim son 4 gündür bulantılarım geçti iştahsızlığım azaldı halsizliğim azaldı bu kadar erken belirtilrin yok olmasıda beni iraz tedirgin etti açıkçası varmı benim gibi olan merak ediyorum..
belirtileri kaybolan herkes aynı şeyi yazıyo korkma bnmde aynı haftada bitti sıkıntılarım
buda fos cıktı herkese kız cıkıyo burda kac kişi yaptık kız cıkıyo buda yalan oldu offf ultrasonlar soylese bide :)
canım benim erkek çıktı heryede olduğu gibi we herkesin söylediği gibi
bana bi kişi bile kız demedi yaaa
çok merak ediyorum:18::18:
benim hiç göbeğim yok üstüne birde 1 kilo verdim, kontrolüm 1 ağustosda sizleri gördüğümde acaba bende mi bir terslik var diyorum
benim gibi olan var mı ?
teşekkürler içim rahatladı biraz...bide ben son kontrole 8. hafta içindeyken gittim benim dk beni bidaha 2 li est için 12. haftada çağırdı arada 4 hafta var kontrolsüz geçecek bu normal mi arkadaşlar siz kaç haftada bir kontrollere gidiyorsunuz.
teşekkürler içim rahatladı biraz...bide ben son kontrole 8. hafta içindeyken gittim benim dk beni bidaha 2 li est için 12. haftada çağırdı arada 4 hafta var kontrolsüz geçecek bu normal mi arkadaşlar siz kaç haftada bir kontrollere gidiyorsunuz.
Benim de ayni sekildecnm. Kizlarin hepsi daha erken gitti ama.
1 yıl bekledik ve mucizemiz olmuştu.bebeğimin kalp atışalrını 6artı1 de duymuştuk dün konrole gittik 8 artı 3 olmuştu fakat bebğimin kalp atışları ve gelişimi 6 artı 6 durmuş.
herhangi bir işlem olmadı bir ilaç verdi ama toplatılmış bulamadık.vucudun atmasını beklicez bi kaç gün atmazsa kürtaş olmam gerekecek
aslında bu kadar farkında değildim hamile olduğumun dün anladım ben hamileymişim anneymişim.
allah hepinizi bebeğine sağlık versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bizim için böylesi daha hayırlıymış
hepiniz hakkınızı helal edin
kızlarrr bnde warım off bulantıdan çıkarmaktan mafoldum bugün,ne zaman geçcek ki bu hallerim yaa...
bide cuma doktor sorduğunda dayanamıyosan ilaç wereyim die mide bulantılarım için
efelik tasladım anne olmak kolay değil tabikide dayanabiliyorum dedim offf dilimi eşek arıları sokcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?