- 14 Ocak 2012
- 329
- 7
- 296
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.841
bayanlar merhaba,
forumu yeni farkettim, herkesin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah.
benimde sat 11 mayıs, 15 şubat doğum görünüyor, eşimle 2 senedir istiyorduk, 2. tüp bebek denemem de hamile kaldım çok şükür.
6. hafta da keseyi gördüken hemen sonra çok az 2 damla kadar açık pembe kanama oldu, 9. haftada bu defa biraz daha fazla 2 gün gene kanamam oldu.
ikisinde de hemen doktora gittik bebeğimizin kalbini duyduk çok şükür. doktor kesesinde de sorun yok, böyle kanamalar olabilir dedi. evde 3 gün dinlendikten sonra işe başlamak zorunda kaldım.
yarın kontrolüm var, çok heycanlı ve endişeliyim, inşallah bebeğime bişey olmamıştır. sizlerin arasında da benim gibi pembe renk kanama yaşayan var mı????
benim mide bulantısı ( o da açlık durumunda hissiyat şeklinde, istifar etmiyorum) ve çooook fazla halsizlik dışında bir değişikliğim olmadı, göğüslerimde tık yok mesela:)) gerçi benim regli dönemlerimde de göğüslerimde değişiklik olmazdı. çok fazla belirti de yaşamadığımdan bebeğime bişey olmuşmudur acaba diye çok korkuyorum(
1 yıl bekledik ve mucizemiz olmuştu.bebeğimin kalp atışalrını 6artı1 de duymuştuk dün konrole gittik 8 artı 3 olmuştu fakat bebğimin kalp atışları ve gelişimi 6 artı 6 durmuş.
herhangi bir işlem olmadı bir ilaç verdi ama toplatılmış bulamadık.vucudun atmasını beklicez bi kaç gün atmazsa kürtaş olmam gerekecek
aslında bu kadar farkında değildim hamile olduğumun dün anladım ben hamileymişim anneymişim.
allah hepinizi bebeğine sağlık versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bizim için böylesi daha hayırlıymış
hepiniz hakkınızı helal edin
merhbalarr çarpıntısı olan varmııı ??????
bayanlar merhaba,
forumu yeni farkettim, herkesin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah.
benimde sat 11 mayıs, 15 şubat doğum görünüyor, eşimle 2 senedir istiyorduk, 2. tüp bebek denemem de hamile kaldım çok şükür.
6. hafta da keseyi gördüken hemen sonra çok az 2 damla kadar açık pembe kanama oldu, 9. haftada bu defa biraz daha fazla 2 gün gene kanamam oldu.
ikisinde de hemen doktora gittik bebeğimizin kalbini duyduk çok şükür. doktor kesesinde de sorun yok, böyle kanamalar olabilir dedi. evde 3 gün dinlendikten sonra işe başlamak zorunda kaldım.
yarın kontrolüm var, çok heycanlı ve endişeliyim, inşallah bebeğime bişey olmamıştır. sizlerin arasında da benim gibi pembe renk kanama yaşayan var mı????
benim mide bulantısı ( o da açlık durumunda hissiyat şeklinde, istifar etmiyorum) ve çooook fazla halsizlik dışında bir değişikliğim olmadı, göğüslerimde tık yok mesela:)) gerçi benim regli dönemlerimde de göğüslerimde değişiklik olmazdı. çok fazla belirti de yaşamadığımdan bebeğime bişey olmuşmudur acaba diye çok korkuyorum(
merhbalarr çarpıntısı olan varmııı ??????
Ben aranıza yeni katılıyorum, şubat annesi olucam inşallah.Beni de listeye eklerseniz sevinirim, bilgilerim;
İlk bebek
11 haftalık hamileyim
BDT : 14.02.2013
kızlar ayın 30unda ikili testimi yaptırmam gerekiyor, normalde medicana ya gidiyorum ama 152 tl dediler. bu testi ist. da devlet hastaneleri yapıyormu??? bilen varmı?
haydaaaa diyorum mide bulantılarım kesilmişti bugün kus kus öldüm bu nedir yahu bitceksen bit, bitmeyeceksen ona göre davranalım di mi ama :) ay bir de nefes alamıyorum zorlanıyorum
devlette heryerde bulunmuyor. ben kanuniye randevu almistim. cuma gunu gittim tum randevular dolu dedilrr bana. cok once gidip gun almak gerekiyormus ki senin zamanin da gecmis. bu saatten sonra cok zor. hem kanuniye randevu almak da cok zor. özelde ikili testimi yaptıracağım. bakalım araştırıyorum.kızlar ayın 30unda ikili testimi yaptırmam gerekiyor, normalde medicana ya gidiyorum ama 152 tl dediler. bu testi ist. da devlet hastaneleri yapıyormu??? bilen varmı?
canım hoşgeldin... ben de pko luydum. dediklerini ben de çok yaptım olmadı. tüp bebekle hamileyim. yarın tam 11 olcak. benim de sabah değil akşam bulanıyor midem... inşallah bebişe bir şey olmaz allahın izniyle...Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım:) hepimize sağlıklı hayırlı hamilelik ve doğum nasip etsin Rabbim. 11 haftalık hamileyim. pko luydum. klomen ve ovitrelle ile hamile kaldım. 10 gün önce açık kahverengi akıntım oldu. o günden beri yatıyorum. progestan da kullanıyorum 5. haftadan beri. bel ağrım kasık ağrım var. bazen geçiyor. bir de sabah kalkınca kalbimde hırıltı gibi bir his var. ayrıca akşam bulantım daha çok. düşük tehlikesi , bebeğime bişey olur diye paranoyak oldum. inş sizlerle dertleşip daha rahat bir psikolojiyle hamileliğimi sürdürürüm. yalnız sizden ricam cidden hamilelikle ilgili yazışalım. kaç saattir yazıları okuyorum yoruldum:) kaynanam,görümcem geldi. temizlik yaptık falan fenalık geldi. tabi bazen geyik de lazım ama önemli veya kısa olmadıkça olmasın bence. bir de canımızın çektiği yemekleri yazmasak süper olur. okuyunca acayip canım çekti:))))) bu uyuz da nerden geldi demeyin . aslında çok eğlenceli bir insanım benhepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah.
medicaldemi tahliller ücretsiz ?
sistemlerinimi değiştirdiler acaba ,geçensene bir yığın tahlil ücreti ödedim ben sırf betaya 80 lira verdiğimi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?