2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bir pazargunu tatılı daha bittti vee yıne eve dönüş.bi gundene kadr cok sey konusmussunuz syfalar dolmus yarısını okudum yarısını atladım baktım herkez sonuc olarak ii gerısı önemlı değil.bızde bebısle ıyıyız çok şukur bıraz dınlendık gezdık yuzduk geldıkk

çok geçmiş olsun canım.Allah yardımcın olsun.ama unutma verende Allah alanda ALLAH.tez zamanda tekrar nasip etsin inş

ben en son 8+4 iken gittim. doktorum 11. haftada gel dedi. şu ana kadar her hafta çağırıyordu. artık ayda 1 e inecek sanırım.

Merhaba taze anne adayları
bendeşubat 2012 de anne oldum
hepinize allah kolaylık versin ve sağ salim bebeğinizi kucagınıza alın inşallah
yeni bir anne olark düşüncelerimi yaşadıklarımı yeni oluştırdıgum blogda paylaştım
eger sizlerde okur bana güç verirseniz sevinirim
herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden blogumdan ulaşanilirsiniz konu hakkında aydınlatmaya çalışırım
aşagıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz

bir tutam aptal

uzun zamndır yoktum bebişler nasıl sizler umARIm hersey yolundadır
ben bugun doktora gidiyorum fındığımı görmeye insallah hersey yolundadır:)
bu aRada aranızda mide ağrısı ceken varmı benim cook kötü midem ağrıyor ne yaptıysam gecmediii((((((((

günaydın kızlaaarrr az önce bebişimi gördüm.. daha önce kalp atımlarını görmüş fakat dinlememiştim bugün dinledim çok değişik hisler içindeyim ağzım kulaklarımda kimseyi de arayıp paylaşamıyorum ramazan ramazan uyuyolardır diye sizinle paylaşayım dedim. kafası- popişi cok minicik yaa fındığım benim

teşekkür ederim canım, benim gibi olanları duyunca rahatlıyorum. bugün kontrolüm var, hem çok heycanlı hem de endişeliyim. inşallah bebeğim sağlıklıdır, Allahım hepimizin bebeğini bağışlasın.

Kızlar günaydın, dün gece açık pembe lekelenmem olmuştu, sabah da baktım hala var. hemen koştum doktora. 5. aya kadar pembe akıntı olabilirmiş, kırmızı olmadığı sürece normalmiş. bebişimi de gördüm, kıpır kıpırdı, eliyle yüzünü kapatıyo minnoşum :)) ayaklarını karnına çekiyo falan :) hareketlerini hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)

günaydın kızlar umarım herkes iyidir

gözün aydın canım

benimde 6. ve 9. haftamda açık pembe lekelenmem olmuştu, ikisinde de bebeğim iyiydi çok şükür, bana da doktor olabilir dedi ama gene de sinir bozucu ben tüp bebekle hamile kaldım, kanamadan dolayı bebeğime bişey olacak diye ödüm koptuğunda bütün hamilelik sevincimin yerine endişe korku aldı bilsek ki bu kanamanın bebekle hiçbir ilgisi olmadığını için rahatlayacak ama öyle birşey de söyleyemiyorlar. offff nasıl geçecek bu 7 ay daha :)))

mide problemi bndede var gaviscon kullanıyorum doktoruna söyle bnce ilaç veriyomuş çünkü

canım alttan muayene olsaydın belki rahim ağzında yara falan vardır. gerçi kanama çok olmayınca alttan muayeneye gerek duymuyorlarmış. bana ultrasonla rahim ağzı kapalı mı diye baktı. şükür kapalıydı, kesenin şekli düzgündü. oh şükür her şey normal :)

günaydınlar.... ben de 8 gün sonra göreceğim bebişimi 11+0 ım bugün... mide bulantılarım geri geldi. midem çok kötü. inşallah 1 haftaya biter. bitti demiştik, tekrar başladı. :) 12+1 de görcem bebişimi anaaammm elleri ayakları büyüdü mü acep? oynar dediniz de ben 10+2 de gittim oynamadı, erkendi zahar :) midem ağrıyıor bir de yemeyince midem bulanıyor, bulanıyor diye de yiyorum da yiyrm bu sefer kusuyrm dikiş tutturamadım bakalım :) bir de iştahsızım, bir şeyi de ccanım istese .... neyse sizler de iyisiniz herhal, okuduğum kadariyle...

canım ben geçen hafta gittiğimde hareket etmedi. uslu uslu ölçtürdü ense kalınlığını :) ama bugün gittiğimde aman allahım kıpır kıpırdı, o kıpırdadıkça ağlamak geldi içimden :) elleri ayakları çok belirgin oluyo, ben 12+1 im bugün. elleriyle yüzünü kapattı utandı benim sıpam :) mide bulantıları için ilaç veriyorlar sanırım, doktora gidene kadar geçmezse sorarsın. ama o bulantılar geçtikten sonra hamileliğin keyfine doyum olmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…