- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.881
yok canım bana vermiyor adam bir de sanki hayatında hamile kalmış mide bulantısının ne olduğunu bilir gibi ben olsam içmem dayanırım deyince adam başına, ben de dayanırım tabi dedim :) nerdeeeee:) dayanıyoz çaresiz :) ay bakalım çok merak ediyrm inşallah oynaşır da görürüm...canım ben geçen hafta gittiğimde hareket etmedi. uslu uslu ölçtürdü ense kalınlığını :) ama bugün gittiğimde aman allahım kıpır kıpırdı, o kıpırdadıkça ağlamak geldi içimden :) elleri ayakları çok belirgin oluyo, ben 12+1 im bugün. elleriyle yüzünü kapattı utandı benim sıpam :) mide bulantıları için ilaç veriyorlar sanırım, doktora gidene kadar geçmezse sorarsın. ama o bulantılar geçtikten sonra hamileliğin keyfine doyum olmuyor :)
günaydııııınnnnn
bugün ben nde bulantılıyım ama göğüsler hassas değil hepsi birden kesilse de korkuyorum bu sefer:)
daha bizim gitmemize 10 gün var yahu meraklanıyorum ben de:)
iyi akşamlar kızalr. ben bugün gezdim gezdim gezdim.beyaz hamile pantolonu aldım lcw den kendime 1 tanede beli lastikli etek aldım. 2 sine 60 ödedim çok uygun geldi gerçekten tavsiye ediyorum. bu arada karnım çıkmış baya yaa.bu arada lcw de şu arkadaşın biri bahsetmişti çatlayan yumurta tişörtlerinden gördü kociş. bayıldı alalım bundan dedi. genelde pek karışmaz böyle şeylere o yüzden kırmıycam sanırım çatlayan yumurta tişörtlüler kervanına bende katılacam yakında.16 tl ydi oda. normalde internette daha orjinal şeyler var ama 45 e filan.bilmiyorum ne diyosunuz 1 kere olacak deyip pahalı şeylere yaklaşalım mı yoksa hamilelikte idare edecek 2-3 şeyle geçirelimmi? genelde çoluğa çocuğa karışanlar hamilelikte çok şey alma giyemiyosun çok fazla diyorlar.
canım senin kaç haftalık?
yok canım bana vermiyor adam bir de sanki hayatında hamile kalmış mide bulantısının ne olduğunu bilir gibi ben olsam içmem dayanırım deyince adam başına, ben de dayanırım tabi dedim :) nerdeeeee:) dayanıyoz çaresiz :) ay bakalım çok merak ediyrm inşallah oynaşır da görürüm...
benim hiç göbeğim yok üstüne birde 1 kilo verdim, kontrolüm 1 ağustosda sizleri gördüğümde acaba bende mi bir terslik var diyorum
benim gibi olan var mı ?
kızlarr merhaba. gittik bugün doktorumuza bebişimizi de gördük annesinin kuzusu nasıl döndü görmeliydiniz. biz görmek için bekledik 1 ay poposunu dönmez miısırasım geldi valla ayaklarını da birleştirmiş öyleee takılıyo yavrum. inanılmaz bir duygu yani daha öncekilerde de heyecanlanmıştım ama bugün daha büyümüş görünce çok duygulandım. bir de size sorum olacak ense kalınlığının normal kabul edilen aralığı kaç olmalı bilen var mı?
Selam kızlar birşey sorucam bebek hareketlerini hissetmek için erkenmi? 12. Haftanin içindeyim dün sol kasigimda oynadı. Kasigimin az yukarısı acaba benmi öyle zannettim. Bu 2. Bebeğim bebek hareketine benziyor. Bazende sanki kaşıklarımda dönüyor gibi oluyor kasılma gibi tuhaf anlatamadım ya
günaydınlar. içinizden bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldu mu? ben çok merak ediyorum.
1 yıl bekledik ve mucizemiz olmuştu.bebeğimin kalp atışalrını 6artı1 de duymuştuk dün konrole gittik 8 artı 3 olmuştu fakat bebğimin kalp atışları ve gelişimi 6 artı 6 durmuş.
herhangi bir işlem olmadı bir ilaç verdi ama toplatılmış bulamadık.vucudun atmasını beklicez bi kaç gün atmazsa kürtaş olmam gerekecek
aslında bu kadar farkında değildim hamile olduğumun dün anladım ben hamileymişim anneymişim.
allah hepinizi bebeğine sağlık versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bizim için böylesi daha hayırlıymış
hepiniz hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?