2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydııııınnnnn
bugün ben nde bulantılıyım ama göğüsler hassas değil hepsi birden kesilse de korkuyorum bu sefer:)
daha bizim gitmemize 10 gün var yahu meraklanıyorum ben de:)

yok canım bana vermiyor adam bir de sanki hayatında hamile kalmış mide bulantısının ne olduğunu bilir gibi ben olsam içmem dayanırım deyince adam başına, ben de dayanırım tabi dedim :) nerdeeeee:) dayanıyoz çaresiz :) ay bakalım çok merak ediyrm inşallah oynaşır da görürüm...

aslında haklılar canım
ben kızımda aldıklarımı kuzenim hamile kalınca ona verdim o da giydi
ama 2 çocuktan fazlasını düşünmüyorum bu son hamileliğim. gebbe diye bi marka var yaa tuzlu aslında ama3-5 pparça da olsa güzel elbiseler etekler falan almak istiyorum hevesim var:)
çatlayan yumurta tişörtü almayı düşünmüyorum ama eşin beğenmiş al bence :)
kızımda waikiki yoktu o tişörtler çok pahalıydı ünlüler giyiyordu genelde:)

canım senin kaç haftalık?

yaa geç döllenme muhabbetine gün gün tutmuyorum da canım 11. hafta içerisinde olmam lazım
2 ağustosta 12+2 mi öyle bişi olacam ense kalınlığı ölçülecek.
kızımda stres yapardım her şeyi bunda yapmayacağım demiştim
ama insan yapısını aşamıyor yine endişe heyecan basıyor düşününce:)

mide bulantısı azsa dayanılıyor da çoksa da gözünden yaş getiriyor insanın. strese giriyosun ki bence stresten daha çok etkilenir bebek ilaca göre :) ama 1-2 haftaya geçer en fazla sanırım :) hareketlerini 10 sn. falan gördüm ama bi dahaki sefere izin verirlerse eşime videosunu çektircem :)

kızlarr merhaba. gittik bugün doktorumuza bebişimizi de gördük annesinin kuzusu nasıl döndü görmeliydiniz. biz görmek için bekledik 1 ay poposunu dönmez mi ısırasım geldi valla ayaklarını da birleştirmiş öyleee takılıyo yavrum. inanılmaz bir duygu yani daha öncekilerde de heyecanlanmıştım ama bugün daha büyümüş görünce çok duygulandım. bir de size sorum olacak ense kalınlığının normal kabul edilen aralığı kaç olmalı bilen var mı?

benim hiç göbeğim yok üstüne birde 1 kilo verdim, kontrolüm 1 ağustosda sizleri gördüğümde acaba bende mi bir terslik var diyorum

benim gibi olan var mı ?

benim biraz göbek var ama kızımdan kalma göbek o bebek değil:)
kızımda 4-5 aylıkken anca çıkmıştı göbeğim toplam 9 kilo almıştım zaten
herkesin yapısı iç karın genişliği farklıdır canım takılma hiç:)

canım ben 3 mm diye biliyorum. 1 ayda bile ne kadar büyüyorlar değil mi :))

evet ya en son gördüğümde belli belirsizdi ama bugün hareket ettiğini falan görünce hamileliğimin daha da farkına vardım artık içimde hareket eden bir canlı var. müthiş bir duygu .Allah her isteyene nasip etsin.

12. haftada tüm organlar tamamlanmış oluyormuş bir de
gerçekten mucize bir şey
bulantı da geçerse tadını çıkaracağız doya doya inşallah:)

bebegının kalbı duran arkadasa cok uzuldm bu doktorlar hakıkaten nıe ayda bır cagryolar 15 gunde bır gıtsek de gorsek ya bebıslerımızı yuregmız ferhalasa ne ıyı olurdu dun gece ruyamda hep doktorllardaydım manyak oldm ıyıce...

Bende bu hafta gıdeceğim 2li test ıcın ama hangı gun gıdeyım karar veremedim daha sız anlattıkca gaza gelıyorum en son gıttıgımde el ayak tomurcukları yenı olusuyordu bakalım bu hafta nasıl olcak bugun tam 12+0 ım çarşambadan sonra gıdeceğim acaba cınsıyetını söylermı doktor o soylemezse tahmınınız varmı dıye soracağım bakalım bı sonrakı kontrolum 23 agustos bayramdan sonraya kalacak mecbur zöylemzse

Ben bugün sordum cinsiyetini, görmeye çalıştı ama göstermedi benim sıpam :) 2-3 hafta sonra net belli olur dedi. tahmininiz var mı deyince de şu an çok erken dedi. ben de üstelemedim napayım :) ama benim içime hep erkek doğuyo

Selam kızlar birşey sorucam bebek hareketlerini hissetmek için erkenmi? 12. Haftanin içindeyim dün sol kasigimda oynadı. Kasigimin az yukarısı acaba benmi öyle zannettim. Bu 2. Bebeğim bebek hareketine benziyor. Bazende sanki kaşıklarımda dönüyor gibi oluyor kasılma gibi tuhaf anlatamadım ya

en erken 16. haftalar diye biliyorum ben canım
hani çok çok küçükler daha sanki hissedilmez gibi geldi bana

günaydınlar. içinizden bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldu mu? ben çok merak ediyorum.

valla bılmıyorum ama cok merak edıyorum.ınternetten sureklı evde yapılan cınsıyet tahmınlerıne bakıyorum kocakarı usulu.yarın doktora gıtcem bakalım benzetcekmı bıseye.ılk kımden gelcek tahmın

Gecmis olsun cnm. Allah sabir ve yeni bir evlay nadip etsin insallah saglikli. Sen de hakkini helal et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…