2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben de hareket değil de seyirmeler hissediyorum yaklaşık bir haftadır. benim ilk bebeğim ve daha önce böyle şeyler hissetmiyordum bence bebekten.

Sınır 3mm cnm....altı ideal üstü tehlike çanları maalesef..(..Bizimkide enseyi ölçtürüken poposunu döndü hahahah..Çok muzur bu tosbişler !

benim de hamilelik başlangıcından beri sol kasığımda batma oluyordu. büyüdüğü için oluyor diye yorumlamıstım. iki gündür kalmadı bu his. acaba kötü birsey mi var. benim gibi bu hissi yaśayan var mı?

Hareket edermiş bebişler bu dönemde amuda kalkar kafasının üstünde durur hatta köprü kurarmuş keretalar birde regli periyodun yaklaşınca olur ...Sakın endişelenme sola yerleştiyse oluyo benimde arada öyle...

Ben de dun annemlerle alisverise ciktim.:) park bravoda beli lastikli, keten/pamuk, böyle tiril tiril, hem hamileyken hem sonrasinda giyebilecegim iki pantolon aldim 50ser tlye. %50 indirim vardi. Bi tane de hamile pantolonu aldim kotondan 25 tl. Kacirmayin derim cok guzel. Lcwde biz de gorduk o tisortleri ama pantolon yoktu bahsettigin gibi beylikduzu migros magazasinda. Tisortlerden baby loading please wait ve bebek getiren leylekliden aldim.:)

Kızımda 14 haftalıkken hissetmeye başlamıştım doktoruma sormuştum evet hissedebilirsin kişiden kişiye değişir demişti:-/

ben bugün doktora sordum, ben de özellikle yüzüstü yattığımda ve sabaha karşı oluyo genelde böyle bi karıncalanma gibi nası tarif edeyim tam rahmimde hissediyorum. doktor da bebeğin hareketleri rahim duvarına değmez daha ama yüzüstü yattığında belki değiyordur ya da gazdır dedi. ama gaz hareketlerini baya baya öğrendim artık. o bebişimin hareketleri diye düşünüp mutlu oluyorum işte :)) benim de sağ tarafta kasılma gibi oluyo daha doğrusu kas uzaması gibi ki gerçekten de rahmi tutan kaslar uzarmış. o onun ağrısıymış.

gobek deligimin yaninda hissediyorum o kas uzamasıni. kasık ağrım bitti o başladı. hersey yolunda o zaman

Cee-ee yapmistir annesi sana. :)

Kizlar bugun artik temizlik yapim dedim ama afedersiniz kicim nasi agriyo. nefret ediiyorum ya supurmekten. Annem yapma zarar verir diyo ama kim yapcak baska. Siz me diyosunuz? Supurmek zorluyo biraz, zararverir miii?:/

çok iyi yaptın canım bizimle paylaşmakla.bu arada doğum tarihleri aynı olcak sanırım bebişlerimizin.bende 2 saat önce geldim şimdilik iyi şükür.inş sonuna kadar güzel gider Allah yardımcımız olsun.bu arada bebişlerimiz artık fındıklıktan çıkıp cevizlige terfi etti :):):):

günaydııııınnnnn
bugün ben nde bulantılıyım ama göğüsler hassas değil hepsi birden kesilse de korkuyorum bu sefer:)
daha bizim gitmemize 10 gün var yahu meraklanıyorum ben de:)

ezel seninle hemen hemen aynı gidiyoruz sanırım. kalp için aynı dönemlerde gtmiştirk ben de 15 gün sora ikili için gidicem amaa çok heyecanlıyım geçmek bilmiorr gnlerr resmen.... sonra doktora gidince de ohh ne kadar çabuk geçti zamn diyorum:)

Kendini yormadan yap sen yine işleri, 1 odayı süpür sonra otur dinlen meyve fln ye sonra diğer odalara geç, ben öyle yapıyorum, bi evi süpürmem 2 saat sürüo :)

Canım ben normalde ayda 1 kadın alırdım eve ama şimdi haftada bire çektim. uzun süre oturmak ya da ayakta kalmak yoruyo beni. bi de geçen temizlik aşkım tuttu eğil kalk eğil kalk akşamına belim kilitlendi ve kasıklarım çok ağrıdı. eğer kendin yapacaksan temizliğini scotchbrite in yeşil sıkılan paspası var ya o güzel temizliyor. elinle silmiş gibi yapıyor. ben de nefret ediyorum süpürmekten ama allahtan evim küçük :)

Ne güzel canım ya benim doktorum lekelenmem oldu diye nasıl korkuttu beni, sonra bir kaç arkadaşımdan daha duydum normal olabilir benim de oldu diyo herkes.. Doktor böyle zamanlarda önemli işte.. Ben de yarın tekrar gidicem inşallah benim ki de sağlıkla kıpır kıpırdır

evet canım aynı gibiyiz ben tam 9+3 teyim 12.hft da 2li test için gidicem inş. sen de yaptırmayı düşünüyomusun? ya ultrason fotosunu ekleyemedim boyut büyük diyo. o popişini yerim yaa ne tatlıı.. bi de pıt pıt pıt kalbi atıyo cevizimin maşallah.. Rabbim isteyenlere de nasip eder inş bu duyguları

bu arada dün arkadaşlardan biri meme dolgunluğu ile cinsiyet tahmini demişti. benim sağ dolgun kızmı erkekmi oluyo acaba

Genelde kız geç gösterir diyorlar ama belli olmaz yine de hayırlısı

Canım sağ göğüs daha dolgun ve sağ göz daha parlaksa bebek erkek, sol göğüs daha dolgun ve sol göz daha parlaksa bebek kız diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…