2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Canım sağ göğüs daha dolgun ve sağ göz daha parlaksa bebek erkek, sol göğüs daha dolgun ve sol göz daha parlaksa bebek kız diye biliyorum.

canım valla göz parlaklığını bilemiyorum onu eşim de farkedemez sanmam sadece dolgunluk olsa yetmiyomu şu anda cinsiyet hakkında hissiyatım yok ama ilk öğrendiğimde erkek gibi geliyodu eşmde kız olacak bence dedi hadi hayırlısı. bu teste göre de erkek. hayırlısı sağlıklısı olsun da Rabbim nasip etmiş çok şükür gerisi önemli değil

benim kız olacak o zaman :) eşim içten içe erkek istemesine rağmen ben de kız olacak gibi hissediyorum.

Bende denedim hiç birşey anlamadım. Iki göğüste aynı gözlerde aynı en doğrusu ultrason benim bi kızım var birde oğlum olsa keşke. Ama önce sağlıklı olsun hayırlı olsun cinsiyet daha sonra. Banada herkes kızın olacak diyor. Kızıma soruyorum erkek olacak diyor bayramdan sonra gidicem o zamana net belli olur .

28inde açık öğretim sınavında görev alıcam yaa.. müdür aradı çok rica etti. bakalım, zor olmuyor zaten, otururum sandalyeme napayım, para da lazım.. :)

selam kızlar, bugün oturduğum yerden yere düşen kağıdı almak için eğildim. 2 saattir belim ve sırtım ağrıyor. kahve akıntı sebebiyle zaten 10 gündür dinleniyorum. enufak harkette b tarz ağrılar normal mi sizce? 11 artı 3 oldum bu arada. 6 ay sağlıkla geçer inş. bebeğimi hayırlısıyla kucağıma alırım. mübark günlerde Rabbim dualarımızı kabul eder inş.kendinize dikkat edin..

amin inş. bende de durduk yere yada ev süpürme sonrası oluyo dinlenince geçiyo umarım seninkide geçiçi kas ağrısıdır. dinlen yorma hiç kendini

bu arada alakasız bir soru olacak özür ama bizim bu aklı başından uçmuş müdür 3. oturum sabah 11 de başlıyor 10 da orda ol dedi. benim bildiğim hep 10 da başlar sınavlar. hep öyle gittik. sınava girecek olan var mı? 3. oturum kaçta başlıyor?

selam kızlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor ya kızlar ben de arada kahverengi lekelenme oluyor 10 gün önce gene oldu doktor progeston verdi ona devam ediyorum günde 3 tane ama dünden beri gene lekem var anlamadım ben bu işten düzenli iş bile görmüyorum lekem oluyor diye acaba bu üstüne görme falan mı adet olmam gereken tarih geldiği için mi oluyor acaba gecen ayda adet olmama yakın tarihte lekelenmem olmuştu gebeliğimi öğrenmeden öncede olmuştu bu üste görmeyle ilgili bilginiz var mı ben doktoruma sordum o en başka olur dedi bebek yerleşirken olur ona yerleşme kanaması diyoruz dedi korkum ya

dikkat et derim daha yeni yeni 3 ayı atlatıyoruz bu arada ben süpürgeye elimi sürmüorum aylar oldupaspar var onla geçiorum çok hafif sapı var viledayıda eşim yapıo çünki viledanın ucunda ipli uç var kütük gibikadın alıcam ama heryer açık o yuzden toz oldu biraz daha dayanayım öle çağırayım diorum..

amin inş. bende de durduk yere yada ev süpürme sonrası oluyo dinlenince geçiyo umarım seninkide geçiçi kas ağrısıdır. dinlen yorma hiç kendini

sağol cnm. sizin destkleriniz rahatlatıyor gerçekten. bebeğimi gördükten sonra bir de tehlike yaşayınca hassaslaştım iyice.Allah yavrularımızı bize bağışlasın.

bol bol dnilen cnm. dr bana ayağını yere sağlam bas,eğilip bükülme diyo ama ben hep hata yapıyorum yapınca da vicdan azabı çekiyorum.

ben evde bile düzenli iş bile görmüyorum eşim çok yardım ediyo allah razı olsun ama bana galiba rahatlık batıyor anlamadım düzenli yemekte yiyemiyorum miğde bulantım sağ olsun bebek oynayana kadar sürer diorlar kızlar sizin bulantılar ne alemde

yarın kuzumu gorucem bakalım ne durumda bugunde keyıfsızım yıyecek bıse bulamıyorum meyva yemekten ıyıce mıdem zayıfladı.tabak yemegıde yıyemıyomyarınsabah kahvaltıyı yapıp cukalata yıycemkı kuzucuk kıprassın:)

evet muhakkak cikolata ye ben gecen gun gittim yememştm hiç kıpırdamadı muhakkak ye inşallah bebek donuk olur cinsiyet gorursunuz ilk haber belki senden gelicek bakalım.tabi rabbim gonlune gore versin deyp bitiriyorum

vallaa bendede var ısler bana bakıyo ben onlaraa :) bıde ev 140 mt olunca nası olsa bıtıremıcem dıyom en ıyısı hıc baslama oylee kaldı vallaa yoksa kakılmış gıbı dolanmam lazım :)):

bende oyle valla onlar bana ben onlara bakıyom hele utulere kıl oluyom sepet dolu yapacak adam bekliyolar ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…