- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.921
bizde cumartesi günü gittik doktora allahım miniğim kocaman olmuş cinsiyeti ne zaman öğreneceğiz acaba çok meraktayım
bizde cumartesi günü gittik doktora allahım miniğim kocaman olmuş cinsiyeti ne zaman öğreneceğiz acaba çok meraktayım
Canım sağ göğüs daha dolgun ve sağ göz daha parlaksa bebek erkek, sol göğüs daha dolgun ve sol göz daha parlaksa bebek kız diye biliyorum.
ay ne güzel ya göğüs ağrısı mide bulantısı kalp atışı ikili test falan derken cinsiyete kadar geldik :)
evet canım aynı gibiyiz ben tam 9+3 teyim 12.hft da 2li test için gidicem inş. sen de yaptırmayı düşünüyomusun? ya ultrason fotosunu ekleyemedim boyut büyük diyo. o popişini yerim yaa ne tatlıı.. bi de pıt pıt pıt kalbi atıyo cevizimin maşallah.. Rabbim isteyenlere de nasip eder inş bu duyguları
bu arada dün arkadaşlardan biri meme dolgunluğu ile cinsiyet tahmini demişti. benim sağ dolgun kızmı erkekmi oluyo acaba
benim kız olacak o zaman :) eşim içten içe erkek istemesine rağmen ben de kız olacak gibi hissediyorum.
selam kızlar, bugün oturduğum yerden yere düşen kağıdı almak için eğildim. 2 saattir belim ve sırtım ağrıyor. kahve akıntı sebebiyle zaten 10 gündür dinleniyorum. enufak harkette b tarz ağrılar normal mi sizce? 11 artı 3 oldum bu arada. 6 ay sağlıkla geçer inş. bebeğimi hayırlısıyla kucağıma alırım. mübark günlerde Rabbim dualarımızı kabul eder inş.kendinize dikkat edin..
Cee-ee yapmistir annesi sana. :)
Kizlar bugun artik temizlik yapim dedim ama afedersiniz kicim nasi agriyo.nefret ediiyorum ya supurmekten. Annem yapma zarar verir diyo ama kim yapcak baska. Siz me diyosunuz? Supurmek zorluyo biraz, zararverir miii?:/
amin inş. bende de durduk yere yada ev süpürme sonrası oluyo dinlenince geçiyo umarım seninkide geçiçi kas ağrısıdır. dinlen yorma hiç kendini
selam kızlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor ya kızlar ben de arada kahverengi lekelenme oluyor 10 gün önce gene oldu doktor progeston verdi ona devam ediyorum günde 3 tane ama dünden beri gene lekem var anlamadım ben bu işten düzenli iş bile görmüyorum lekem oluyor diye acaba bu üstüne görme falan mı adet olmam gereken tarih geldiği için mi oluyor acaba gecen ayda adet olmama yakın tarihte lekelenmem olmuştu gebeliğimi öğrenmeden öncede olmuştu bu üste görmeyle ilgili bilginiz var mı ben doktoruma sordum o en başka olur dedi bebek yerleşirken olur ona yerleşme kanaması diyoruz dedi korkum ya
off bendede tembellik var iş yapasım gelmiyo :2:
yarın kuzumu gorucem bakalım ne durumda bugunde keyıfsızım yıyecek bıse bulamıyorum meyva yemekten ıyıce mıdem zayıfladı.tabak yemegıde yıyemıyomyarınsabah kahvaltıyı yapıp cukalata yıycemkı kuzucuk kıprassın:)
vallaa bendede var ısler bana bakıyo ben onlaraa :) bıde ev 140 mt olunca nası olsa bıtıremıcem dıyom en ıyısı hıc baslama oylee kaldı vallaa yoksa kakılmış gıbı dolanmam lazım :)):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?