2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende oyle valla onlar bana ben onlara bakıyom hele utulere kıl oluyom sepet dolu yapacak adam bekliyolar ama yok

aynenn yaa ütüü butun sınırlerımı bozuyo eee sıcak malum hergun kıyafet değiştir ıkı gunde bı makıneyı aç vallaa gunluk utu yapıyorum eşımınkılerı ıhmal etmıyom bı tek dığerlerını salladım sepet dolu onunkılerıde ne gıycek onu utuluyom:)) bı kuru temızlemeyle anlassam ne iii olurr

benim niyeyse akşam bulantım oluyo. hiçbişey yemk istemiyorum. çubuk krakr manyağı oldum.

ütü yapan arkadaşlara üzülüyorum cnm alla allah kolaylık versin bu havada benm hiç öyle bi derdim yok kurutemizleme dükkanımız var ayıptır söylemesi kocam bazen kirlilerini bile evde cıkarmaz dükkanda yıkar ütüler getirir

çarsambaya randevu aldım sabaha ikili testıde yapıyormuş hastane izmirde ikamet edenler için not duseyim karatas hastanesi 55 tl ye yapıyormuş testi

üzülürsün tabii:)senın keyfınyerındee kayıran allh bızı kayırsın vallaa yakında bulsam bı kuru temızlemecı hemenn.darısı basımızaa:)

Ben işleri fena boşladım valla kociş sağolsun ,ama şu hamişlik bitince acısını fena çıkarcak gibime geliyo...!!! zati aşırı sıcaklıyorum hava sıcam ben sıcak ütü sıcak..süpürmek ayrı sıcak...Valla geliyolar pervane falan para etmiyo kolayını bulsam buzdolabına gircem...

kuzular sonunda evime geldim çok şükür yaaaa :)
bugün bebişimi gördüm kalbi nasıl heyecanlı atıyodu
ense kalınlığına flan baktırdık ölçümler normal çıktı çok şükür
ama 2li test gittiğim hastanede yoktu o yüzden bugün yaptıramadım
başka bi gün başka hastanede yaptırmayı düşünüyorum
bide cinsiyetini sordum şimdi 11+2 tam belli olmaz dedi
neyse beklerim daha benim için cinsiyet önemli değil
ilk bebişim yeterki sağlıklı olsun hayıslı olsun
içim rahatladı :)

gözünaydın canım..benim ense ölçümüne 12+2 de bakıldı..cinsiyet için net konuşmadı..bi ihtimal kız olabilir dedi..ama dediğin gibi benim de ilk bebişim..cinsiyet hiç önemli değil..sağlıkla kavuşalım yeter...

çarsambaya randevu aldım sabaha ikili testıde yapıyormuş hastane izmirde ikamet edenler için not duseyim karatas hastanesi 55 tl ye yapıyormuş testi

canım merhaba ben de izmir de yaptıracağım ikili testimi. egepol ile karataş hastanesi arasında kaldım.sen kaçıncı haftada yaptırıyorsun testini tam olarak? benim 11+ 4 gibi olacak sanırım .

benim göbeğimdeki tüyler çoğalmaya ve kalınlaşmaya başladı :18: 2 hafta sonra da denize gidicez napsam alsammı acaba çok kötü gözüküyor.

benim göbeğimdeki tüyler çoğalmaya ve kalınlaşmaya başladı :18: 2 hafta sonra da denize gidicez napsam alsammı acaba çok kötü gözüküyor.

aynenn yaa aynı dert bendede var nası çoğaldı varya napcağımı bılemedım bı alsammı dedım bı tüy sarartıcımı sursem dedım ama karar verıp bişi yapamadım

evet muhakkak cikolata ye ben gecen gun gittim yememştm hiç kıpırdamadı muhakkak ye inşallah bebek donuk olur cinsiyet gorursunuz ilk haber belki senden gelicek bakalım.tabi rabbim gonlune gore versin deyp bitiriyorum

bakalım cnm hayırlısı olsun.buarada dıkkatımı cektı bıse yazsamgenelde sen cvp yazıyosun hep tesekkur ederım.bosa yazıp cvp alamamak kotu oluyodu bazensagol cnm

benımde göbuşte tuyler cıktı cok sınır bozucu ne ışlerı var orada onların bu arada 2 lı test ıcın ac karnına mı gıtmek gerek bılen varsa cevap verırse sevınırım aksı halde cıkolata yemeyı dusnuyorum doktora gıderken:)

istediğini ye:)dr lar soylerdi oyle bısı olsa ben kahvaltı edıpte gıtmıstım hıc sormadı açmısın tokmusun.takılkafana göre

canım merhaba ben de izmir de yaptıracağım ikili testimi. egepol ile karataş hastanesi arasında kaldım.sen kaçıncı haftada yaptırıyorsun testini tam olarak? benim 11+ 4 gibi olacak sanırım .
ben hazıranın 25ınde gıtmıstım karatasta osman beye temmuzun 25ınden sonra gel dedı 9 temmuz gıbı sukran hanıma egepoe gıttım oda 1 agustos ta gel dedı ama sukran hanımı beğenmedım ona gıtmeyeceğim zaten ben gokelp bey ıcın gıtmek ıstıyorum egepole onada 16, haftaya randevu alabıldım 5 haftalıkken 9 temmuzda gıtmısken 20. hafta randevusunu aldım gökalp beyın 6. aydan sonra gelen hastalara doğum yaptırmıyormus aklında olsun osman beye 27 sine randevu aldım 12+5 olacağım cuma gunu bu arada egepol 2lı test yapmıyor aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…