- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.941
bende oyle valla onlar bana ben onlara bakıyomhele utulere kıl oluyom sepet dolu yapacak adam bekliyolar ama yok
ben evde bile düzenli iş bile görmüyorum eşim çok yardım ediyo allah razı olsun ama bana galiba rahatlık batıyor anlamadım düzenli yemekte yiyemiyorum miğde bulantım sağ olsun bebek oynayana kadar sürer diorlar kızlar sizin bulantılar ne alemde
aynenn yaa ütüü butun sınırlerımı bozuyo eee sıcak malum hergun kıyafet değiştir ıkı gunde bı makıneyı aç vallaa gunluk utu yapıyorum eşımınkılerı ıhmal etmıyom bı tek dığerlerını salladım sepet dolu onunkılerıde ne gıycek onu utuluyom:)) bı kuru temızlemeyle anlassam ne iii olurr
ütü yapan arkadaşlara üzülüyorum cnm alla allah kolaylık versin bu havada benm hiç öyle bi derdim yok kurutemizleme dükkanımı
z var ayıptır söylemesi kocam bazen kirlilerini bile evde cıkarmaz dükkanda yıkar ütüler getirir
kuzular sonunda evime geldim çok şükür yaaaa :)
bugün bebişimi gördüm kalbi nasıl heyecanlı atıyodu
ense kalınlığına flan baktırdık ölçümler normal çıktı çok şükür
ama 2li test gittiğim hastanede yoktu o yüzden bugün yaptıramadım
başka bi gün başka hastanede yaptırmayı düşünüyorum
bide cinsiyetini sordum şimdi 11+2 tam belli olmaz dedi
neyse beklerim daha benim için cinsiyet önemli değil
ilk bebişim yeterki sağlıklı olsun hayıslı olsun
içim rahatladı :)
çarsambaya randevu aldım sabaha ikili testıde yapıyormuş hastane izmirde ikamet edenler için not duseyim karatas hastanesi 55 tl ye yapıyormuş testi
benim göbeğimdeki tüyler çoğalmaya ve kalınlaşmaya başladı :18: 2 hafta sonra da denize gidicez napsam alsammı acaba çok kötü gözüküyor.
evet muhakkak cikolata ye ben gecen gun gittim yememştm hiç kıpırdamadı muhakkak ye inşallah bebek donuk olur cinsiyet gorursunuz ilk haber belki senden gelicek bakalım.tabi rabbim gonlune gore versin deyp bitiriyorum
benımde göbuşte tuyler cıktı cok sınır bozucu ne ışlerı var orada onların bu arada 2 lı test ıcın ac karnına mı gıtmek gerek bılen varsa cevap verırse sevınırım aksı halde cıkolata yemeyı dusnuyorum doktora gıderken:)
ben hazıranın 25ınde gıtmıstım karatasta osman beye temmuzun 25ınden sonra gel dedı 9 temmuz gıbı sukran hanıma egepoe gıttım oda 1 agustos ta gel dedı ama sukran hanımı beğenmedım ona gıtmeyeceğim zaten ben gokelp bey ıcın gıtmek ıstıyorum egepole onada 16, haftaya randevu alabıldım 5 haftalıkken 9 temmuzda gıtmısken 20. hafta randevusunu aldım gökalp beyın 6. aydan sonra gelen hastalara doğum yaptırmıyormus aklında olsun osman beye 27 sine randevu aldım 12+5 olacağım cuma gunu bu arada egepol 2lı test yapmıyor aklında olsuncanım merhaba ben de izmir de yaptıracağım ikili testimi. egepol ile karataş hastanesi arasında kaldım.sen kaçıncı haftada yaptırıyorsun testini tam olarak? benim 11+ 4 gibi olacak sanırım .
istediğini ye:)dr lar soylerdi oyle bısı olsa ben kahvaltı edıpte gıtmıstım hıc sormadı açmısın tokmusun.takılkafana göre
o zaman bol cıkolata yıyeyım de bebiş zil takıp oynasım)
ben sormutum daha önce farketmiyomuş hatta cvs de bile farketmiyo demişti bnde cikolataya dayancam
yuppı gelsın cıkolatalar belkı bebışler kudururda cınsıyetlerını göruruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?