- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi papatya3459
-
sakın kötü düşünme canım..karamsarlığa kapılma.bol bol dinlen fazla hareket etmemeye çalış.iyi haberlerini bekli
canım aklına kötü şeyler getirme benimd ebasıma geldi bol bol dinlendim allhın izniyle hiç birsey olmaz allahım herseyin hayırlısını versinn
canım sen de nasıl oldu düzeldi mi peki
beni listeden çıkarırmısınız lütfen
beni tekrar listeye yazın şeklinde bi talepte bulumadım
paylaşımda bulunmayı düşünmüyorum
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza şubat anneleri burada toplanıyormus diye duydum :)
kızlarrr haberlerim kötü,,,
bugün doktora gittik keseyi zar zor gördü lakin
bozuk gibi duruyor dedi, düşebilir dedigelişmemiş dedi
çarşamba günü tekrar çağırıp bakacak çok üzgünümm
allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin kızlar birsey soracgım benim son adet tarihim 27 nisan normalde 6 haftalık olması gerekiyor bebegin ama ultrsonda 5 hafta dedi doktor nasıl oluyor bu
allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin kızlar birsey soracgım benim son adet tarihim 27 nisan normalde 6 haftalık olması gerekiyor bebegin ama ultrsonda 5 hafta dedi doktor nasıl oluyor bu
kızlar benim doktorum eniştem olacak yinealttan muayene olmk istemediğim için 7. belki 8.haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum.bu arada bulantılarla aranız nasıl.
benimde inanılmaz dküldü.hala çektikçe geliyor ve içim gidiyor.doğumdan sonra hepsi tekrar çıkıyor ,minik minik hoş bir grüntü olmuyor ama çıkıyor hepsi merak etmecanım normalde döküldüğü gibi değil daha çok dımı
ya benim çok fazla dökülüyo, hiç böyle dökülmezdi
bendemi öyle kızlar ya sizlerin nasıl
drklub beni uyardığın için teşekkürler.yanlışlıkla silinenler bile kırılmış..
Canım benide eklediğin sağol. Benim sadece baş dönmelerim başladı birde ellerimde titreme oluyor halsizim ama mide bulantılarım başlamadı. Kızımdada 4ay sürmüştü oda sadace sabahları inşallah bundada öyle olurum çünkü çok kötü birşey.
kızlar yapmayın ama yaa kırılıcak bişey yok
atikenin kötü bi niyeti yok hatta uğraşıyor emek harcıyor
kolay değil bence bunca sayfayı takip edip dewamlı güncelleme yapmak
canım buarada enişten kadın doğumcu heralde
ya enişteyede muayene olunmazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?