2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

beni listeden çıkarırmısınız lütfen
beni tekrar listeye yazın şeklinde bi talepte bulumadım
paylaşımda bulunmayı düşünmüyorum

2013 ŞUBAT ANNELERİ

1-tuana1989..........1 şubat
2-carmen..............1 şubat.
3-ebrukoç..............1 şubat
4-lzcnr.................2 şubat
5-lestana.............2 şubat
7-figencim........... 3 şubat
8-papatya-ozmen...4 şubat
9-flame................4 şubat
10-nehir87................4 şubat
11-melistuna............4 şubat
12-şifacı.................5 şubat
13-yağmur melike.....5 şubat.......ESRA
14-alya...................5 şubat......AYŞE--İLK BEBİŞİ--
15-bay...................5 şubat
16-mavuşbebek........5 şubat
17-acıbiber .............6 şubat......HAFİZE--3 YAŞINDA OĞLU VAR--27 YAŞINDA
18-drklub................7 şubat
19-ayça..................7 şubat......ATİKE--4 YAŞINDA OĞLU VAR--33 yaşında--ÖĞRETMEN--KONYA
20-kate03...............8 şubat.......27 yaşında--3 yaşında kızı var
21-belfü..................9 şubat.......ÇİĞDEM--İLK BEBİŞ--28 YAŞINDA--MUHASEBECİ--İSTANBUL
22-tuze.................9 şubat
23-60gelsin............9 şubat......PERİHAN--ÖĞRETMEN--KONYA
24-pofidik...............9 şubat
25-superisi.............10 şubat
25-astur................12 şubat
26-angel................13 şubat.......CEMRE--10 YAŞINDA OĞLU VAR--31 yaşında
27-ahubenkendimi.....13 şubat
28-zübeyde............14 şubat.......ZÜBEYDE--İLK BEBİŞ--31 yaşında(tüp bebek)--FİNANS MÜDÜRÜ--İSTANBUL
29-zeytin.............14 şubat.........SİNEM--18 AYLIK OĞLU VAR
30-celemm...........14 şubat
31-eva07.................17 şubat
32-cellyn...............???
33-delikız.............???...........29 yaşında--ilk bebiş--(tüp bebek)
34-delyylade..............23 şubat

birbirmize tanıyana kadar bu liste bu şekilde kalsın arkadaşlar..sonra yanındaki bilgileri silerim.sürekli ayı şeyleri sorabiliriz çünkü birbirimize.kaç yaşındasın?kaçıncı çocuk falan diye?belki bunu engellemiş oluruz
ismi yazılmayan varsa lütfen söylesin.gözden kaçırılmış olabilir.listeyi güncellerken en son listeyi alıntı yapmadığım için sanırım listeden silindiğini düşünenler olmuş..böyle bir durum olursa lütfen beni bilgilendirin[/QUOTE]

kızlar benim doktorum eniştem olacak yinealttan muayene olmk istemediğim için 7. belki 8.haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum.bu arada bulantılarla aranız nasıl.

2013 ŞUBAT ANNELERİ

1-tuana1989..........1 şubat
2-carmen..............1 şubat.
3-ebrukoç..............1 şubat
4-lzcnr.................2 şubat
5-lestana.............2 şubat
6-figencim........... 3 şubat
7-papatya-ozmen...4 şubat
8-flame................4 şubat
9-nehir87................4 şubat
10-melistuna............4 şubat
11-şifacı.................5 şubat
12-yağmur melike.....5 şubat.......ESRA
13-alya...................5 şubat......AYŞE--İLK BEBİŞİ--
14-bay...................5 şubat
15-mavuşbebek........5 şubat
16-acıbiber .............6 şubat......HAFİZE--3 YAŞINDA OĞLU VAR--27 YAŞINDA
17-drklub................7 şubat
18-ayça..................7 şubat......ATİKE--4 YAŞINDA OĞLU VAR--33 yaşında--ÖĞRETMEN--KONYA
19-kate03...............8 şubat.......27 yaşında--3 yaşında kızı var
20-belfü..................9 şubat.......ÇİĞDEM--İLK BEBİŞ--28 YAŞINDA--MUHASEBECİ--İSTANBUL
21-tuze.................9 şubat
22-60gelsin............9 şubat......PERİHAN--ÖĞRETMEN--KONYA
23-pofidik...............9 şubat
24-superisi.............10 şubat
25-astur................12 şubat
26-angel................13 şubat.......CEMRE--10 YAŞINDA OĞLU VAR--31 yaşında
27-ahubenkendimi.....13 şubat
28-ulucaözlem...........13 şubat
29-zübeyde............14 şubat.......ZÜBEYDE--İLK BEBİŞ--31 yaşında(tüp bebek)--FİNANS MÜDÜRÜ--İSTANBUL
29-zeytin.............14 şubat.........SİNEM--18 AYLIK OĞLU VAR
30-celemm...........14 şubat
31-eva07.................17 şubat
32-cellyn...............???
33-delikız.............???...........29 yaşında--ilk bebiş--(tüp bebek)
34-delyylade..............23 şubat

birbirmize tanıyana kadar bu liste bu şekilde kalsın arkadaşlar..sonra yanındaki bilgileri silerim.sürekli ayı şeyleri sorabiliriz çünkü birbirimize.kaç yaşındasın?kaçıncı çocuk falan diye?belki bunu engellemiş oluruz
ismi yazılmayan varsa lütfen söylesin.gözden kaçırılmış olabilir.listeyi güncellerken en son listeyi alıntı yapmadığım için sanırım listeden silindiğini düşünenler olmuş..böyle bir durum olursa lütfen beni bilgilendirin[/QUOTE][/QUOTE]

Çıkmadık candan ümit kesilirmi hiç inşallah hersey yoluna girer lekelenme kanama varmiydi?Çarşamba git olmadı başka bı doktora daha git doktorlarda bazen yanilabilir ben ilk bebeğimi doktor ihmalinden kaybettim

iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim başım ağrıyo ve miğdem bulanıyor ya başımın ağrısından duramıyorum ya düzenli uyayamadım ondan galiba

allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin kızlar birsey soracgım benim son adet tarihim 27 nisan normalde 6 haftalık olması gerekiyor bebegin ama ultrsonda 5 hafta dedi doktor nasıl oluyor bu

allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin kızlar birsey soracgım benim son adet tarihim 27 nisan normalde 6 haftalık olması gerekiyor bebegin ama ultrsonda 5 hafta dedi doktor nasıl oluyor bu

canım bizim sat a göre hesapladıklarımız ortalama bişey
takdir edersinki herkes aynı anda ilişkiye girip we aynı zamanlarda döllenmez yumurtaları
o yüzden canım sat ı aynı olsada iki kişinin kimi erken döllenir kimi geç, çok farklar olabilir yani
sat kaba hesap

ilk haftalarda bu şekilde olması normal canım.büyük ihtimalle yumurtlaman geç olmuştur.benimde oğlumda öyleydi ama tam internetteki hesaplamamdaki tarihin de doğdu.seni endişelendirmesin.12.haftadan sonra büyük ihtimalle kendi haftasında olur

kızlar benim doktorum eniştem olacak yinealttan muayene olmk istemediğim için 7. belki 8.haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum.bu arada bulantılarla aranız nasıl.

Canım benide eklediğin sağol. Benim sadece baş dönmelerim başladı birde ellerimde titreme oluyor halsizim ama mide bulantılarım başlamadı. Kızımdada 4ay sürmüştü oda sadace sabahları inşallah bundada öyle olurum çünkü çok kötü birşey.

canım normalde döküldüğü gibi değil daha çok dımı
ya benim çok fazla dökülüyo, hiç böyle dökülmezdi
bendemi öyle kızlar ya sizlerin nasıl
benimde inanılmaz dküldü.hala çektikçe geliyor ve içim gidiyor.doğumdan sonra hepsi tekrar çıkıyor ,minik minik hoş bir grüntü olmuyor ama çıkıyor hepsi merak etme

drklub beni uyardığın için teşekkürler.yanlışlıkla silinenler bile kırılmış..

kızlar yapmayın ama yaa kırılıcak bişey yok
atikenin kötü bi niyeti yok hatta uğraşıyor emek harcıyor
kolay değil bence bunca sayfayı takip edip dewamlı güncelleme yapmak

canım buarada enişten kadın doğumcu heralde
ya enişteyede muayene olunmazki

anlayışın için teşekkürler.benimde ağzımda sürekli birşeyler olmalı.uzun süre aç kalınca,ağız tadım çok ktü oluyor.şimdi de mesela salatalık yiyorum,sonra şetali,işte allah ne verdiyse:))çok kilo almam umarım

kızlar benim sabah garip bi bulantı we iştahsızlık oluyo ama normaldede sabahları zaten çok iştahım olmazdı, yıllardır kahwaltı yapmam hafta içi halada öyle
sadece meywe süt falan yiyorum
çalışan we her gün yumurta zeytin peynir yiyen warmı aranızda :44:

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim.inan şu yazdıklarını okumak o kadar rahatlattıki beni.iyi niyetle yapılmış bir liste sadece.gerçekten kolay değil.tüm sayfalara baştan sona tekrar baktım kaçırdığım var mı diye inanırmısın.. neyse güzel paylaşımlar olacak inşallah..
ya sorma canım ya ablamın eşi.gitmesem olmaz,gitsem olmaz yani.oğlumda gittim,tedirgin olduğumu biliyordu.hiç alttan muayene etmedi.sezeryan oldu.ameliyat masasında yanıma geldi.atike hiç tedirgin olma seni boyayacaklar(belden aşağısını steril ediyolar),her tarafını kapatacaklar ben sonra gelicem dedi.rahatladım tabi.yine aynı sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…