- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.081
benim kocam 88 kilo :) sen bana yaklaşacaksın doğuma kadar diyo sinir ediyo :)) 8-12 kilo arası idealmiş bi de zaten kilolu olanlar çok kilo almazmış diye duydum inşallah doğrudur :)
kızzz 110 kilo da neymiş hemen hedefi düşür:)
aaaa o tulumları bendegözüme kestırdım ayyy azıcık cıksa su gobısler kışş gelmedennn ne ıyı olacak.mini bi elbıse beğendım alt tarafı pileli pileli azıcık göbek olsa super durcaktaa nerdeeeee
canım lcw de çok büyük bedenlere kadar var. mutlaka uygun bişey bulursun. yine de bak derim :)
Kocam 3 kg aldı benle 3 ayda ben henüz 1 kg diyelim yuvarlak aldım ama geçikim onu hahahaa...
Nerde cnm keşke hedef küçülse önce benim küçülmem lazım rekor kg deyim 98 le hamiş kaldım e 11kg alınıyosa şimden vay halime...
benim doğuma kadar en fazla 75 kilo olmam lazım fazlası beni kasar valla:)
bendeki göbek şişirince tam hamile gibi duruyo. ama şöyle bi tuhaflık var :)) kayınvalidem ve teyzem dışında kimse bilmiyo gerçi :) bizim düğünden 20 gün önce tutturduk biz bebeği :)) ne de olsa evlencez falan deyip (zaten tutmaz umuduyla) korunmadık :) 2 aylık evliyim 3 aylık hamileyim :)) kayınvalidem de onlarda umuttuğum gebelik testinde anlamış durumu ben de kıvırmadım :) allahtan şeker gibi bi kayınvalide "eskidenmiş o geri kafalı düşünceler, torunuma iyi bakın" falan diyo :) yani şimdi göbeği salıp gezsem millet anlayacak, bu kez de hamile kaldığım için zorunlu evlilik olduğunu düşünecekler. biliyorum bu yaptığımı yadırgayanlarınız olacaktır ama ben millet ne der deyip de içimdeki candan vazgeçemezdim.
bendeki göbek şişirince tam hamile gibi duruyo. ama şöyle bi tuhaflık var :)) kayınvalidem ve teyzem dışında kimse bilmiyo gerçi :) bizim düğünden 20 gün önce tutturduk biz bebeği :)) ne de olsa evlencez falan deyip (zaten tutmaz umuduyla) korunmadık :) 2 aylık evliyim 3 aylık hamileyim :)) kayınvalidem de onlarda umuttuğum gebelik testinde anlamış durumu ben de kıvırmadım :) allahtan şeker gibi bi kayınvalide "eskidenmiş o geri kafalı düşünceler, torunuma iyi bakın" falan diyo :) yani şimdi göbeği salıp gezsem millet anlayacak, bu kez de hamile kaldığım için zorunlu evlilik olduğunu düşünecekler. biliyorum bu yaptığımı yadırgayanlarınız olacaktır ama ben millet ne der deyip de içimdeki candan vazgeçemezdim.
aaaa kımene cnm herkez kendı hayatına baksın oyle konussun yani.ne guzel işte değişik hıkaye senınkı.sende ne alemsın kayınvalıdendemı test yaptın:)
benim de 82 yi geçmemem gerek. gerçi bu ara abur cubur çekmiyo canım hiç. bi de daha hiç kilo almadım. hala almıyorum. hep sabahları tuvaletten sonra 74.4 :) değişmiyo :)
ben de 8. ayımda hamile kalmıştım
hiç pişman olmadım ama biz eşimle 6 yıl flört ettik sonra evlendik
yani gezmemiz tozmamız üniversite hayatında bolcana oldu
öyle olmasaydı 1-2 yıl gezip öyle çocuk yapmak isterdim çünkü çocuktan sonra her şey ona göre yapılıyor tam anlamıyla
ben hep adetim gecikince korunmamıza rağmen nolur nolmaz test yapardım. kayınvalidenin evindeyken denk geldi. girdim tuvalete yaptım ama o da negatifti. alışkanlık, çöp kutusuna atmışım:) o da çöpü boşaltırken bu ne deyip bakıyo tabi :) gerçi kendi de ben kayınvalidemlerde kalırken daha evlenmeden bi sene öncesinden bize aynı odayı verirdi :) çift kişilik yatak :) ben hamileyim diye aradım kayınvalideyi, bana sürpriz olmadı dedi ahaha :)) eyvah yandık derken baya rahatlattı beni :)
bende almadım daha aksine verdim inşallah fazla almayız vermek zor olur
ben hep adetim gecikince korunmamıza rağmen nolur nolmaz test yapardım. kayınvalidenin evindeyken denk geldi. girdim tuvalete yaptım ama o da negatifti. alışkanlık, çöp kutusuna atmışım:) o da çöpü boşaltırken bu ne deyip bakıyo tabi :) gerçi kendi de ben kayınvalidemlerde kalırken daha evlenmeden bi sene öncesinden bize aynı odayı verirdi :) çift kişilik yatak :) ben hamileyim diye aradım kayınvalideyi, bana sürpriz olmadı dedi ahaha :)) eyvah yandık derken baya rahatlattı beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?