2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ahahahaa iğğğ çöpü boşaltırken neyı görmuşş:))şok olmuştur bune dıye olsun bak ıyı kavılıdenvarmıs kocan sonucta yanii

çöpte gebelik testinin kutusunu görüyo :) o zaman demiş ki kesin hamile bu :) ama değildim :) tam düğünümüzün olacağı gün kuaförde test yaptım, eşim beni almaya geldi, arabada gösterdim :) bizim için çifte mutluluk oldu o gün :)

senin validenin de maşallahı var daha evlenmeden koyuvermiş aynı yatağa:)

evlenmeden önce ben ankarada yalnız yaşıyordum e haliyle zaten birlikte uyuyorduk. kayınvalidenin evi de ankarada. neyse sonra bizim herifin işi afyona taşındı. ben ankaradayım hala. kayınvalidem de oğluna kıyamadı afyona yanına geldi :) e ben de özlüyorum adamı her hafta afyondayım :) ilk zaman bana çarşaf çıkarıyodu salona, sonra kocam demiş biz zaten ankarada birlikte yatıyoruz falan, önceleri tamam ama sabaha karşı sen salona geç ben anneyim bilmiyo gibi davranayım demiş. sonra ona da zor geldi çarşaf yorgan vs :) biz hep kendi odamızda yattık sonrasında :) ama çok komik anne salonda tv izliyo biz daha evli değiliz hadi yatıyoruz iyi geceler deyip gidip yatıyoruz :))) ankaradaki evinde de iki tane tek kişilik yatak vardı, eskiden onları birleştirirdi, orda yatardık, 8 temmuzda gittik ankaraya, yatakları birleştirmemiş, ne de olsa artık birleştirmeye gerek yok dedi :)) koptuk :) bayılıyorum ben bu kadına ya :)

valla oda ayrı bi heycan olmuş bizimde cok fırsatımız oldu nişanlıyken aynı oadda kalırdık kayınvalidem yakaladı bigün aynı yataktaydık ama sadece uzanmıştık ışığı kapattı kapıyı açık bıraktı bizimkide diyoki anne kapıyıda cek cıkarken diyo utanmıştım

çok fena bi durum ya :)) ben de kadın bana "ben zaten biliyodum" deyince yerin dibine girdim :))

çok fena bi durum ya :)) ben de kadın bana "ben zaten biliyodum" deyince yerin dibine girdim :))

hamilemisindiye soranlara hafta hesabı söyle coğu onu anlamıyo zaten bikaç haftada geriden söyle kimse bişey anlamaz zaten cevremizde oluyo böyle şeyler kimse oturupta onu düşünmez ne zaman hamile kaldı fln diye

hamilemisindiye soranlara hafta hesabı söyle coğu onu anlamıyo zaten bikaç haftada geriden söyle kimse bişey anlamaz zaten cevremizde oluyo böyle şeyler kimse oturupta onu düşünmez ne zaman hamile kaldı fln diye

öyle diyorum bilmeyenlere :) 2-3 hafta geriden gelip söylüyorum da kendi annem babam da bilmiyo :)) sadece teyzem :) ananem tahmin ediyo :) benim hesabıma göre önceden o kesin diyo :) ama evlilik tarihimiz martta belli olduğu için de tahmin etse de bişey demiyo :)

arkadaslarrrrrrr bana da yrdım su içemiorum resmennn ismi bile midemi bulandırıyo anca susadığımı hssednce yarım bardak içiorm:S ayrıca 4 gündr tuvalete çıkamıyorum desem:S bgn artık doktoru aradım dbphalac die bi şurup öerdi duyan bilennz var mı? yardııııııımmmmmmmmmmm

slm kızlar sayfaları okuyacam die yazamadım bi türlü
hakkaten bu sayfalar nereye gitti ???
ben de 63,5 ile hamile kaldım ama bu arada boyum 1,73
boyuma göre normal bi kilodayım, sonra 63 oldum
son bi kaç gündür sabahları aç karnına 62,7 geliyorum
hergün de deli gibi yiyorum göbüşümde bi ayva göbeği gibi çıktı ama
ben hemen çıksın istemiyorum en azından bu fit vücudumla yaz geçsin :)
zaten son aylara doğru eller belde göbekler önde yürüyeceğiz inşallah:)

canım benim 2-3 hafta önce öyleydi, susuzluktan ölüyorum. bi yudum su içiyorum midem kalkıyo falan. ama kendiliğinden geçti. ben de tuvalete çıkamıyorum ama sabahları kuru kayısı yiyorum üstüne de mısır gevreği. öğlene kalmadan tuvalete çıkıyorum.

tatlım geçen gün ben 5 gün çıkamadım ilaç da içmek istemedim
ne denediysem olmadı doktora gittim bana da o ilacı verdi
hamilelerde kanıtlanmış merak etme ben de kullandım çok şükür
şimdi her gün düzenli çıkıyorum ama su çok önemli senin kabızlık
ondan dolayı olmuştur.

yep yeni bir konu ve soruyla karşınızdayım arkadaşlarrrr:):):)
ben önceden lazer epilasyon yaptırıyordum.internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte yapılmıyomuş.yani yapılmaması daha iyi deniyor.şimdi lazer yaptırdığın dönemde ağda epilasyon aleti gibi kökünden alan şeyler kullanmamam gerekiyo sadece jilet kullanabiliyosun.eeeeeee 7-8 ay boyunca jilet kullanıncada siz düşünün artık hali.bu konuda sizin düşünceniz yada yönteminiz nedir arkadaşllarrrrrrrrrrr:):):):

canım o kilo verme olayı bende de oldu. 74le hamile kaldım 77 kiloya çıktım şimdi tekrar 74 oldum. çok su içiyorsan vücudun ödem atıyordur belki, bi de sıcaklarda çok yediğini düşünsen bile aslında yetmiyor olabilir. ben geçen sadece meyve yedim ama bir şiştim devam edemedim. fena doymuştum. yarım saat sonra tekrar acıktım. sıcaklarda çabuk doyuyoruz.

canum duphalac bebeklere de verilir zararlı değildir herhalde
bağırsak hareketleri düzelse bile devam ediliyor bebeklerde
su içmediğin için kabız oluyorsundur

ben de sevmiyorum su içmeyi çok fena bi durum
2lt yi geçeyim diye uğraşıyorum 3 ü bulamasam da
vişne ve erik kompostosu yapıyo annem, onu sulandırıp içiyorum çok iyi oluyo

canım lazer konusunda bilgim yok da ben hep ağda yaptırırdım. doktorum hamilelikte vajinanın enfeksiyonlara daha açık hale geldiğini söyledi. ne jilet ne ağda vs. sadece tüy dökücü krem önerdi. ama onu da düşünüyorum. doğumdan önce yapsan 2 güne hemen çıkacak, doğum ağrıları mı kaşıntıdan ölmek mi. bilemedim ben

aynen ya ben öyle öğün beklemiyorum yemek için yemek yedikten
sonra 2 saat geçmeden sanki hiç yememişim gibi midem kuduruyo
elim ayağım titriyo koşuyorum buzdolabına, bol bol su da içiyorum
belki de ondandır en iyisi ben bu su işini bırakmayayım
yoksa bu yemeyle 90a dayanırım :)

geri kafalılık hep eskide kaldı ama senin adına cicim aylarında hamilelik yorgunluğu ve belirtileri olması kötü olmş :S

offff bı turlü sson sayfaya gelemedım sınır oldum yaaa pppapaa sanada msj attım gelemıyom dıye sallaamadınn

ben genelde öğlen yemek yiyemiyorum, sadece meyve ya da sulu şeyler. akşam da kocam gelince yemek hazırlarken doyuyorum iki üç parça yiyorum doyuyorum. ki ilk aylarda kilo almamak iyi bence doktorlar da +3 -3 normal diyorlar.

doğru zaten son aylarda jilet sıkıntılı olur zaten.ama kremide 2 günde bi kullanmak lazım.ben doğumada tertemiz rahat gitmek isterim.ama nasıl bileceksin takip edeceksin sürekli sürekli offffff offfffffff kadın olmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…