- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.121
yep yeni bir konu ve soruyla karşınızdayım arkadaşlarrrr:):):)
ben önceden lazer epilasyon yaptırıyordum.internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte yapılmıyomuş.yani yapılmaması daha iyi deniyor.şimdi lazer yaptırdığın dönemde ağda epilasyon aleti gibi kökünden alan şeyler kullanmamam gerekiyo sadece jilet kullanabiliyosun.eeeeeee 7-8 ay boyunca jilet kullanıncada siz düşünün artık hali.bu konuda sizin düşünceniz yada yönteminiz nedir arkadaşllarrrrrrrrrrr:):):):
offff bı turlü sson sayfaya gelemedım sınır oldum yaaa pppapaa sanada msj attım gelemıyom dıye sallaamadınn
doğru zaten son aylarda jilet sıkıntılı olur zaten.ama kremide 2 günde bi kullanmak lazım.ben doğumada tertemiz rahat gitmek isterim.ama nasıl bileceksin takip edeceksin sürekli sürekli offffff offfffffff kadın olmak zor
geri kafalılık hep eskide kaldı ama senin adına cicim aylarında hamilelik yorgunluğu ve belirtileri olması kötü olmş :S
canım çok özür dilerim ya ben beğeniler zannettim(
tatlım geçen gün ben 5 gün çıkamadım ilaç da içmek istemedim
ne denediysem olmadı doktora gittim bana da o ilacı verdi
hamilelerde kanıtlanmış merak etme ben de kullandım çok şükür
şimdi her gün düzenli çıkıyorum ama su çok önemli senin kabızlık
ondan dolayı olmuştur.
selam kızlarr taa 11.30 a kadar uyudum. uzun zamandır kahve içmiyordum kızımdan izin istedim bi kereceik içiyorum. kızlar bu arada geçen gece bi şaerdiim söylerlerdi de inanmazdım. canımın ne istediğini söylemeyeyim de yutkuna yutkuna bi hal oldum yani gece gece.tam istediğimi bulamasam da benzeri bişey buldum yedim de rahatladım. sizde de oluyor mu?
wallaa kaldım ordaa dedım acaba genel bı sorunmu falan ondan sordum neyse pc yyı aç kapa yaptım duzeldii
mrb tatlım bu konu benım en hassas yerım yaa 2seneye yakın lazere gıttım ve şimdi hamıle oldugum ıcın napıcam bılemıyorum kıllar cok azaldı ama bıtmedı malesef((
tuy dokucu krem surdum 2 kere oda 2 gun sonra gerı cıkıyor agda yaptıramam zaten jılet vursak o kadar para cope gıdıcek.
nasıl yapıcaz bılemedım
ay ben şimdilik ağda yapıyorum kendim,
ilerleyen zamanlarda göbekten göremezsem aşağı o zaman
mecbur utana sıkıla ağdaya giderim ama jilet hiç düşünmüyorum
bunca zaman ağda yaptım baya azaldı tekrar çoğaltamam
yep yeni bir konu ve soruyla karşınızdayım arkadaşlarrrr:):):)
ben önceden lazer epilasyon yaptırıyordum.internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte yapılmıyomuş.yani yapılmaması daha iyi deniyor.şimdi lazer yaptırdığın dönemde ağda epilasyon aleti gibi kökünden alan şeyler kullanmamam gerekiyo sadece jilet kullanabiliyosun.eeeeeee 7-8 ay boyunca jilet kullanıncada siz düşünün artık hali.bu konuda sizin düşünceniz yada yönteminiz nedir arkadaşllarrrrrrrrrrr:):):):
allahtan balayımızda çekmedim bu belirtileri :))
bizim çok tuhaf oldu, 7 ay çıktık ben yalnız yaşamama rağmen hiç davet etmedim eve o da ısrar etmedi. bu arada da çıktığımız ilk hafta kayınvalidemle tanıştım :) ben ankara bahçelievlerde oturuyordum. o gün de arabayı servise vermiş, bahçelideymiş. benim de evden çıkasım yoktu izin günümdü. eve çağırdım ne olduysa o akşam oldu :) ilk kez birlikte uyuyacaktık uyumanın fazlasını yaşadık :)) ama ertesi günkü hafifliğim kimsede yoktur :) pişman olmam gerekirken mutlu oldum :)) ben en başındna beri onun benim beklediğim erkek evleneceğim erkek olduğunu düşünmüştüm. hislerimde yanılmadım :)sen en güzelini yapmışsın canım. ben eşimle evlenmeden 4 yıl beraberdik başka şehirlerde okuyorduk filan. arada ankarada buluşuyorduk tabi birlikte yatıyorduk ama hiç o aşamaya gelmedik. ben devamlı korudum kendimi o da ısrar etmedi zaten. düğünden 4 ay öncede 2 kira vermeyelim diye aynı evde yaşadık zaten tayin için nikah yapmıştık bi düğün kalmıştı.neyse evlenince ben vajinismus olmayayım mı? severek evlendiğim adam yıllarca o anı beklemişiz.ama yok olmuyor sıkıyorum kendimi. kaç gece ağladım eşim de tıp bilimine çok inanna bi insan değil. naz yapıyorum sandı. ben kaç zaman keşke evlenmeden bu kadar sıkmasaydım kendimi keşke vereydim diye ağladım.sonra annemler damadıyla konuşurken filan ben sanırım artık evli olduğumuzu idrak edince ailemden saklamam gerekmediğini düşündükçe kendi kendime o benim kocam diyerek sakinleştim.ayy hatırlayınca bile üzülüyorum o günleri.
merhaba kızlar sıze bır sorum olcak dun 12+1dım v kızım olucagını ogrendım herkez cok erken kız bkadar erken belı olmaz banada kız dedıler 4uncu ayda erkekoldu.degısırmı yaaa acaba merak ettım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?