2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım sabah kahvaltısında mısır gevreği ye süt yerine de evde yapılmış kayısı suyu kullan benim geçen yıl bağırsak yapışmam olmuştu hastanede yattım çıkınca da bu şekilde beslenmemi söyledi doktor evde kayısı suyu yapmak da çok kolay kayısıların çekirdeklerini çıkartıp isteğine göre 1 su bardağı kadar şeker ve 2 / 3 litre su ile kaynat sonradelikli tepsiden geçir lifli kalsın süzgüden geçirme tekrar faydasını göreceksin acaip iyi geliyor.

belli oluyo zaten canım erkeğin hali tavrı niyeti.

ayyy üzüldüm canım benim yaa fotoğraflarda filan mavi haa oy guzuu. ama cem yılmaz gibi onu da doğuştan komiklikler bulmuş. belkide hayatı boyunca hep gülecek güldürecektir o da.

eğer annenın kanı negatıf babanın pozıtıfse sorun oluyor dıye bılıyoum onda da dogumdan hemen sonra ıgne yapılıyor bır sonrakı hamılelği koruma altına almk ıcın diye bılıyorum

ayyy üzüldüm canım benim yaa fotoğraflarda filan mavi haa oy guzuu. ama cem yılmaz gibi onu da doğuştan komiklikler bulmuş. belkide hayatı boyunca hep gülecek güldürecektir o da.

şimdi 5 yaşında sıpa :)) 20. haftada kesin belli olur diyolar da bakalım :) benim içime hep erkek doğurcakmışım gibi doğuyo :)

ne örüyon o kdrbu sıcakta yancann yyaaww tabe kısa gelcek bebiş demee amann hıc anlamıyom öguden teyzesı yaparsın bızımkınede artık ):))

battaniye başladım modeli de kafamdan atıyorum valla :)) cinsiyet belli değil diye krem renk başladım :)) yaparım tabi :)) sen rengi söyle şekerim :))

şimdi 5 yaşında sıpa :)) 20. haftada kesin belli olur diyolar da bakalım :) benim içime hep erkek doğurcakmışım gibi doğuyo :)

banada kız gibi geliyo. bu arada gamzelihatun acaba yukardaki anketi cinsiyet anketine mi çevirsen?kapanmış anket sanırım

Son düzenleme:

cnm bende lazere gidiyodum bıraktım şimdi ağdayla devam ediyorum doğumdan sonra yeniden başlicam kısmetse

eğer annenın kanı negatıf babanın pozıtıfse sorun oluyor dıye bılıyoum onda da dogumdan hemen sonra ıgne yapılıyor bır sonrakı hamılelği koruma altına almk ıcın diye bılıyorum

evet canım biliyorum
benım 0 - eşimin B +
İndirect COOmbs testim negatif çıktı yani istenilen durum buymuş çok şükür
iğne olayını ben de öyle biliyorum
merak ettim eksik bilgim olmasın dye

merhaba kızlar sıze bır sorum olcak dun 12+1dım v kızım olucagını ogrendım herkez cok erken kız bkadar erken belı olmaz banada kız dedıler 4uncu ayda erkekoldu.degısırmı yaaa acaba merak ettım.

degıseblr de tabi ama ben bu degsme durumunun daha nadr bı durum oldgnu dusunyrum cunku cevremde cogu arkadasıma 12.haftada soledıklerı cnsyet aynen devam etti

ya kızı erkege benzetıyolar kordonmuhabbetınden de erkegı kız gormekpıpıyı kuku gıbı nasıl gorunuyo onuanlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…