- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.141
sağol canım rahatladım 10 gün önce de aynı durumdaydım resmen oturarak uyudum 2 gün evde karnımı sıvazlayarak gezdim.alttan çıkamayınca üstten çıkıo maalesef bişi yiyemeez oldm.. bu sefer drenmeyip ilaç içicem.. kayısı mısır vs çıkardığım için yiyemiorum yoksa doğallıktan yanayım tabi..
bizim çok tuhaf oldu, 7 ay çıktık ben yalnız yaşamama rağmen hiç davet etmedim eve o da ısrar etmedi. bu arada da çıktığımız ilk hafta kayınvalidemle tanıştım :) ben ankara bahçelievlerde oturuyordum. o gün de arabayı servise vermiş, bahçelideymiş. benim de evden çıkasım yoktu izin günümdü. eve çağırdım ne olduysa o akşam oldu :) ilk kez birlikte uyuyacaktık uyumanın fazlasını yaşadık :)) ama ertesi günkü hafifliğim kimsede yoktur :) pişman olmam gerekirken mutlu oldum :)) ben en başındna beri onun benim beklediğim erkek evleneceğim erkek olduğunu düşünmüştüm. hislerimde yanılmadım :)
değişebilir tabi, doğumundan bir hafta önce değişen biri varmış. burada yazmışlardı. benim arkadaşıma da doğuma kadar hep erkek dediler, alışverişler ona göre yapıldı, oda maviye boyandı falan. bi doğdu kız :) hastaneden mavi yenidoğanla çıktı bebiş :)) meğer bacaklarının arasından kordon geçmiş :)
reklamlaaaaar :)
belli oluyo zaten canım erkeğin hali tavrı niyeti.
hahahayyttt aynenn gercı sen dızıdede boş durmamasın
ayyy üzüldüm canım benim yaa fotoğraflarda filan mavi haa oy guzuu. ama cem yılmaz gibi onu da doğuştan komiklikler bulmuş. belkide hayatı boyunca hep gülecek güldürecektir o da.
ara ara örgü elimde ara sıra bilgisayar :))
ne örüyon o kdrbu sıcakta yancann yyaaww tabe kısa gelcek bebiş demee amann hıc anlamıyom öguden teyzesı yaparsın bızımkınede artık ):))
merhaba kızlar sıze bır sorum olcak dun 12+1dım v kızım olucagını ogrendım herkez cok erken kız bkadar erken belı olmaz banada kız dedıler 4uncu ayda erkekoldu.degısırmı yaaa acaba merak ettım.
şimdi 5 yaşında sıpa :)) 20. haftada kesin belli olur diyolar da bakalım :) benim içime hep erkek doğurcakmışım gibi doğuyo :)
yep yeni bir konu ve soruyla karşınızdayım arkadaşlarrrr:):):)
ben önceden lazer epilasyon yaptırıyordum.internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte yapılmıyomuş.yani yapılmaması daha iyi deniyor.şimdi lazer yaptırdığın dönemde ağda epilasyon aleti gibi kökünden alan şeyler kullanmamam gerekiyo sadece jilet kullanabiliyosun.eeeeeee 7-8 ay boyunca jilet kullanıncada siz düşünün artık hali.bu konuda sizin düşünceniz yada yönteminiz nedir arkadaşllarrrrrrrrrrr:):):):
eğer annenın kanı negatıf babanın pozıtıfse sorun oluyor dıye bılıyoum onda da dogumdan hemen sonra ıgne yapılıyor bır sonrakı hamılelği koruma altına almk ıcın diye bılıyorum
merhaba kızlar sıze bır sorum olcak dun 12+1dım v kızım olucagını ogrendım herkez cok erken kız bkadar erken belı olmaz banada kız dedıler 4uncu ayda erkekoldu.degısırmı yaaa acaba merak ettım.
değişebilir tabi, doğumundan bir hafta önce değişen biri varmış. burada yazmışlardı. benim arkadaşıma da doğuma kadar hep erkek dediler, alışverişler ona göre yapıldı, oda maviye boyandı falan. bi doğdu kız :) hastaneden mavi yenidoğanla çıktı bebiş :)) meğer bacaklarının arasından kordon geçmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?