- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.161
ya kızı erkege benzetıyolar kordonmuhabbetınden de erkegı kız gormekpıpıyı kuku gıbı nasıl gorunuyo onuanlamadım
Eki Görüntüle 471593 Eki Görüntüle 471593 Eki Görüntüle 471593
buda benım oğluş ınşallah bebişim abısıne benzer dıye dua edıyorum
ya kızı erkege benzetıyolar kordonmuhabbetınden de erkegı kız gormekpıpıyı kuku gıbı nasıl gorunuyo onuanlamadım
oyle dıyen bır çok kısı var ama aramızda kalsın ben hıc sevmem kıvancı benım yavrucak nevı sahsına munhasır olsun:)büyüyünce behlüle benzeme olasılığı yüksek
büyüyünce behlüle benzeme olasılığı yüksek
maşallah yakışıklıymış kerata ama bacım dikkat etde bi bihter bulmasın aman aman baş edemezsin
Eki Görüntüle 471593 Eki Görüntüle 471593 Eki Görüntüle 471593
buda benım oğluş ınşallah bebişim abısıne benzer dıye dua edıyorum
2li 11-14 hafta arası 3lü 16-20 hafta arası yapılıyo oruç tutan bikaç kişi vardı yanlş hatırlamıyosam
cnm bu dr tunay efetürkü senmi söylemiştin bana
Kusura bakma da oruc tutan hamileleri anlamiyorum. Yani icinizde organlari devam eden bir bebek var. herseyi birakin su icmek sart bir kere. Hic mi dr.a sormuyorsunuz? Yani icki sigara icen birinden farki yok bence. Dogur sonra borcunu ode,
benm cevremdede cok sayıda hamileyken oruc tutan vardı ve bebekleride gayet saglıklıydı bu kişinin kendi ozgur iradesi dayanabilen tutar dayanamayan tutmaz herkese saygı duymak lazım mesela ben asla dayanamam ve tutmuyorum.
nasıl geçiyo peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?