2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya kızı erkege benzetıyolar kordonmuhabbetınden de erkegı kız gormekpıpıyı kuku gıbı nasıl gorunuyo onuanlamadım

testisler vücut içinde oluşup sonra dışarı çıkarmış, o yüzden erken dönemde kız dedikleri erkek çıkabiliyor tabii ki bu değşimler çok nadir.

ya kızı erkege benzetıyolar kordonmuhabbetınden de erkegı kız gormekpıpıyı kuku gıbı nasıl gorunuyo onuanlamadım

bu bakan doktorun tecrubesine baglı ama ben kız denipte erkek cıkan biliyorum bi yakınıma once kız 2 hafta sonra erkek dediler oglu oldu şimdi bana ilk cocugumda 12+0 da doktor kız dedi ve kızım oldu bu doktorun hem tecrubesine hemde ultrason aletine baglı canım dun ben doktora gittim cinsiyet gozukuyormu dedim henuz cok kucuk deyince bende kızımı ben cok erken ogrenmştim dedim oyle deyince fark ettimki organının oldugu kızmı zumladı bişey gordu emininm ama bu defada ya erken olur şimdi kesn olzam dedi fikir vermedi benmki pazartesiye kaldı

yarından sonra gıdıcem doktora oğluşta gelecek benım cınsıyetını sormama gerek yok oğluş zaten benden once soracak:)

yarından sonra gıdıcem doktora oğluşta gelecek benım cınsıyetını sormama gerek yok oğluş zaten benden once soracak:)

Kusura bakma da oruc tutan hamileleri anlamiyorum. Yani icinizde organlari devam eden bir bebek var. herseyi birakin su icmek sart bir kere. Hic mi dr.a sormuyorsunuz? Yani icki sigara icen birinden farki yok bence. Dogur sonra borcunu ode,

dayanabiliyosak neden olmasın herkesin bünyesi bir değilki bende tutuyorum ama hergün deil ara veriyorum birgün
biçok kişi gördüm tümünü tutan aslan gibi doğuyo bebeleri ...

benm cevremdede cok sayıda hamileyken oruc tutan vardı ve bebekleride gayet saglıklıydı bu kişinin kendi ozgur iradesi dayanabilen tutar dayanamayan tutmaz herkese saygı duymak lazım mesela ben asla dayanamam ve tutmuyorum.

ben aralıklı tutuyorum midem bulanmıyoookii hiç bulansa asla tutamam dayanabiliyorum çok şükür

nasıl geçiyo peki

Iyi geçiyo şükür zaten oruç tutmasamda yatıyorum bütün gün o yüzden bi fark yok iftarla sahur arası 2 3 litre şu içmeye çalışıyorum. Tabi herkesin bünyesi farklı ben dayanabiliyorum. Bugün tutmadım çünkü doktora geldim ameliyattaymiş bekliyorum. Dışarı çıkmıyorum oruç tutarken çünkü çok sıcak şu kaybi olmasın diye

yarın bende ıkılı test için gidicem hanımlar,sada hastanesine başlıyayım diyorum izmirli bayanlardan gülay hn.a giden var mı ki acabainsallah hoşlaşırız birbirimizden...
ha birde ikili test ücretsizmiş şaşırdım

buarada 2lide cinsiyeti görürler mi ki ne dersiniz yoksa cok mu erken:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…