2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tunaydın kızlarr ve güzell melekleri kızlar ben bugün sıcaktan bittim bittimmmm yaıyorummm birazdan duşa giricemmm bu arada ben özelde 110 tl ye ikili taramayı yaptırıcamm ama ücretsiz nasıl olucak bu özelde üzretsiz yapılıyomu bi fikri olan varmı

canım ben de izmirdeyim ben kordona gidiyorum ama sadanın doktorları da iyi diye duydum Gülay hanım orda yeni bildiğim kadarıyla.Benim bi tanıdığım orda doğum yapmıştı çok memnun kaldı.Ücretleri de uygun.

belli olmaz tatlım belki görünür hadi inşallahh ama 14. haftada kesin gözüküyomuş :)

Merhaba arkadaşlar bende 11. haftanın içindeyim.
Okuyorum yazılanları ama yazamadım çalışıyorum işler yoğun biraz.
İkili test yaptıran arkadaşlar sonuçlarınız nasıl çıktı. Ben kararsız kaldım yaptırmasam mı acaba,
Sizler neler düşünüyorsunuz ikili test hakkında yapılması çok önemli mi sizce ?
Lütfen çok kararsız kaldım cevap yazarsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar bende 11. haftanın içindeyim.
Okuyorum yazılanları ama yazamadım çalışıyorum işler yoğun biraz.
İkili test yaptıran arkadaşlar sonuçlarınız nasıl çıktı. Ben kararsız kaldım yaptırmasam mı acaba,
Sizler neler düşünüyorsunuz ikili test hakkında yapılması çok önemli mi sizce ?
Lütfen çok kararsız kaldım cevap yazarsanız sevinirim.

belli olmaz tatlım belki görünür hadi inşallahh ama 14. haftada kesin gözüküyomuş :)

canım vallahi bende şaşırdım ucretsız oluşuna,az once aradım sordum hastaneye ssklımısınız dedıler evet dedım ozman 37 tl kontrol ucretı odeyeceksınız sadece dedıler

kıpırtılar bişiler bişiler hisseden var mı aranızda ozellıkle 2. bebegı olacak olanlara soruyorum bagırsak hareketi diye düşündüm bi kaç kez ama ı ıh değil gibi

bende kordona gidiyordum canım ama yarın ilk kez sadaya geçicem ilk bebeğimde cok hastane dolaştım sınır sistemlerim bozulmuştu bu bebişte bi yerde başlıyım ordada doğurayım istiyorum ..
evet sadadan cogu kişi memnun inşallah bende memnun kalırım

kızım 5. ayda cinsiyetini göstermişti cadı

veee bihter ve behlül yakalanır, bu sezon finaliydi ya ne merakla beklemiştik, firdevs mi, beşir mi matmazel mi yakaladı acaba diye :) ayy sıkıntıdan eski dizilere sardım :)

olacak o kadar, adamlar boşluk doldurmak için eski dizi tekrarı yapıyolar o değil de biz de izliyoruz :)

cnm demek senın ogun olcak bende ruyam hep erkek rysıgordumerkek dogurdum erkek cocukla kucagımda karların ıcınde kaydım.erkek bebek emzırdım.mavı akulu araba aldım.bısıkletlı erkek bı cocugun pesınden kostum yakaladım onu.bunlara gore erkek dogurmam lazım ama dıyodum hep erkek goruym tersı cıkıcak kızım olcak heralde.gercekten tersı cıktı.saglık sıhat versın.

Kızlar lütfen cevap bekliyorum ....

cumartesi ikili tarama testim var acaba gittigimde cinsiyeti öğrenebilir miyiz ki saglıklı olsun en önemlisi o ama insan merak ediyor işte bilgisi olan var mı 12 haftada belli olur mu cinsiyeti

vallahi bacım bilemiyorum.ben kızımda 2 aylıkken kucagıma kız bebek verdiler ve kızım oldu.bundada 4 kez ruyamda erkek bebek gordum hatta sonuncusunu 2 gun once gordum ruyamda sezeryandan cıkmışım hemşire cok guzel saclı bir erkek bebegi yanıma sedeyeye koyuyor derken bi anda bebegim donuyor tam duşecekken ben tutuyorum sabahı doktora gittik duşuk tehlikem varmış ama atlatıyormuşum içerde sorun yokmuş bilemedim artık allahım herkese kızıda oglanıda tattırsın hepside aranır ama kız evladın eksikligini gostermesinn allahım cunku kızlar kadir kıymet bilen evlatlar biz 4 kız bir erkegiz annem azıcık rahatsızlansa kızlar deli oluyoruz

cumartesi ikili tarama testim var acaba gittigimde cinsiyeti öğrenebilir miyiz ki saglıklı olsun en önemlisi o ama insan merak ediyor işte bilgisi olan var mı 12 haftada belli olur mu cinsiyeti

vallaha canım ilgisiz bi doktora gelrsen ogrenemezsin ilgiliyse bebekte pozisyon uygunsa kesin ogreniliyor belli olmuyo diyen doktor yalan soyluyo ben kızımı 12+0 da ogrendim duşunki kızlar gec belli olur derler yani goz goruyo kimisinin işine gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…