- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.181
yarın bende ıkılı test için gidicem hanımlar,sada hastanesine başlıyayım diyorum izmirli bayanlardan gülay hn.a giden var mı ki acabainsallah hoşlaşırız birbirimizden...
ha birde ikili test ücretsizmiş şaşırdım
buarada 2lide cinsiyeti görürler mi ki ne dersiniz yoksa cok mu erken:26:
yarın bende ıkılı test için gidicem hanımlar,sada hastanesine başlıyayım diyorum izmirli bayanlardan gülay hn.a giden var mı ki acabainsallah hoşlaşırız birbirimizden...
canım ben de izmirdeyim ben kordona gidiyorum ama sadanın doktorları da iyi diye duydum Gülay hanım orda yeni bildiğim kadarıyla.Benim bi tanıdığım orda doğum yapmıştı çok memnun kaldı.Ücretleri de uygun.
kızım 5. ayda cinsiyetini göstermişti cadıbelli olmaz tatlım belki görünür hadi inşallahh ama 14. haftada kesin gözüküyomuş :)
bir bölümün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız :)
bu bakan doktorun tecrubesine baglı ama ben kız denipte erkek cıkan biliyorum bi yakınıma once kız 2 hafta sonra erkek dediler oglu oldu şimdi bana ilk cocugumda 12+0 da doktor kız dedi ve kızım oldu bu doktorun hem tecrubesine hemde ultrason aletine baglı canım dun ben doktora gittim cinsiyet gozukuyormu dedim henuz cok kucuk deyince bende kızımı ben cok erken ogrenmştim dedim oyle deyince fark ettimki organının oldugu kızmı zumladı bişey gordu emininm ama bu defada ya erken olur şimdi kesn olzam dedi fikir vermedi benmki pazartesiye kaldı
Merhaba arkadaşlar bende 11. haftanın içindeyim.
Okuyorum yazılanları ama yazamadım çalışıyorum işler yoğun biraz.
İkili test yaptıran arkadaşlar sonuçlarınız nasıl çıktı. Ben kararsız kaldım yaptırmasam mı acaba,
Sizler neler düşünüyorsunuz ikili test hakkında yapılması çok önemli mi sizce ?
Lütfen çok kararsız kaldım cevap yazarsanız sevinirim.
Kızlar lütfen cevap bekliyorum ....
cnm demek senın ogun olcak bende ruyam hep erkek rysıgordumerkek dogurdum erkek cocukla kucagımda karların ıcınde kaydım.erkek bebek emzırdım.mavı akulu araba aldım.bısıkletlı erkek bı cocugun pesınden kostum yakaladım onu.bunlara gore erkek dogurmam lazım ama dıyodum hep erkek goruym tersı cıkıcak kızım olcak heralde.gercekten tersı cıktı.saglık sıhat versın.
cumartesi ikili tarama testim var acaba gittigimde cinsiyeti öğrenebilir miyiz ki saglıklı olsun en önemlisi o ama insan merak ediyor işte bilgisi olan var mı 12 haftada belli olur mu cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?