- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.201
vallahi bacım bilemiyorum.ben kızımda 2 aylıkken kucagıma kız bebek verdiler ve kızım oldu.bundada 4 kez ruyamda erkek bebek gordum hatta sonuncusunu 2 gun once gordum ruyamda sezeryandan cıkmışım hemşire cok guzel saclı bir erkek bebegi yanıma sedeyeye koyuyor derken bi anda bebegim donuyor tam duşecekken ben tutuyorum sabahı doktora gittik duşuk tehlikem varmış ama atlatıyormuşum içerde sorun yokmuş bilemedim artık allahım herkese kızıda oglanıda tattırsın hepside aranır ama kız evladın eksikligini gostermesinn allahım cunku kızlar kadir kıymet bilen evlatlar biz 4 kız bir erkegiz annem azıcık rahatsızlansa kızlar deli oluyoruz
Kızlar lütfen cevap bekliyorum ....
bu kızcağız duş alıp uyumaya gider :)
bende kordona gidiyordum canım ama yarın ilk kez sadaya geçicem ilk bebeğimde cok hastane dolaştım sınır sistemlerim bozulmuştu bu bebişte bi yerde başlıyım ordada doğurayım istiyorum ..
evet sadadan cogu kişi memnun inşallah bende memnun kalırım
kızım 5. ayda cinsiyetini göstermişti cadı
hahahaDDD yok bebeğimmmm daha duşumuda alamadım dedimki yerleri viledalıyımm sonra giriyimmm D ama sonrada yok bana uyumak eşime iftar sofrası kurucamm dün baya bi papara yedim ondan darıldımda ona ama bugünn kalkmış güzel söler söylüyo ama gene iğneliyo beni seni çok seviyorum herşeyimmsinn benimm ama bazen beni kızdırsanda genede herşeyimsinn diyo deluu yaaa :)))
canım ikili testi neden yaptırmak istemiyorsun? bazı doktorlar ikiliyi çok önemsiyor, bazıları üçlüyü. ben hepsini yaptırmaktan yanayım. ama tercih tabii, ben bebeğimde kusur oluşursa bilmek isterim.
kızlar istanbulda kanuni sultan süleyman hastanesine giden varmı
ayy evet yaaaaaaaaa süper olurr vallahi canım çıkıyo bana yapma diyolar eee kim yapcak gene ben :)) buna bi çare evett devlet erkanına sesleniyoruz bunun la ilgili bi uygulama istiyoruzzzzzzzzzzz huhuuuuuuuuuuuuu :))) canımm benimm yaaa vallahi doğru diyosunnn bide çocuk varsa ikinci yada üçüncüye hamileysen dahada zor Allahımm hepimizin yardımcısı olsunnn aminnnnnnnşu hamileliklerde biri gelsede evimizi silip supurse utulerimizi yapsa ne guzel olur demi :) devletin yernde olsam bole bi uygulama baslatırdım :) hele bide cocgun varsa daha zor benm kızdanda fırsat bulamıyom
ayy evet yaaaaaaaaa süper olurr vallahi canım çıkıyo bana yapma diyolar eee kim yapcak gene ben :)) buna bi çare evett devlet erkanına sesleniyoruz bunun la ilgili bi uygulama istiyoruzzzzzzzzzzz huhuuuuuuuuuuuuu :))) canımm benimm yaaa vallahi doğru diyosunnn bide çocuk varsa ikinci yada üçüncüye hamileysen dahada zor Allahımm hepimizin yardımcısı olsunnn aminnnnnnn
Ben Eylülde gideceğim Giden arkadaşım çok methetti...Ama fazla bilgim yok.
cnm bu dr tunay efetürkü senmi söylemiştin bana
cumartesi ikili tarama testim var acaba gittigimde cinsiyeti öğrenebilir miyiz ki saglıklı olsun en önemlisi o ama insan merak ediyor işte bilgisi olan var mı 12 haftada belli olur mu cinsiyeti
ikili teste gittiğin gün tam olarak kaç haftalık olucaksın.. ben pazartesi 10+4 te gitmiş olcam ,acaba doktorum ozaman ikili testi yapar mı?
Normal kontrollerde de meshane önemli sanırım, bana geçen sefer kızmıştı meshanen dolu diye :26:
Beni doktorum ikili test için yaın çağırdı ama ben daha 10+3 üm, sizden duyunca şimdi çok erkenmiş gibi geldi.. Doktorun heralde bi bildiği vardır bakalım nasıl olucak.. Çikolatayı ben de duymuştum, hatta ilerleyen dönemde yendiğinde direk bebeğin tekmelerini görebiliyorsunuz :)
yep yeni bir konu ve soruyla karşınızdayım arkadaşlarrrr:):):)
ben önceden lazer epilasyon yaptırıyordum.internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte yapılmıyomuş.yani yapılmaması daha iyi deniyor.şimdi lazer yaptırdığın dönemde ağda epilasyon aleti gibi kökünden alan şeyler kullanmamam gerekiyo sadece jilet kullanabiliyosun.eeeeeee 7-8 ay boyunca jilet kullanıncada siz düşünün artık hali.bu konuda sizin düşünceniz yada yönteminiz nedir arkadaşllarrrrrrrrrrr:):):):
şimdi 5 yaşında sıpa :)) 20. haftada kesin belli olur diyolar da bakalım :) benim içime hep erkek doğurcakmışım gibi doğuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?