2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
doktoruna soyle buyuk ıhtımalle magnezyuma baslar eger ıhmal edersen boyutu ve agrısı artıyot bırde ıctıgın sut mıktarını aarttır

dogru diyorsun. bende yeni bir yillik evliyim esim türkiyeden geldi buraya buraya alisamadi hep gidelim türkiyeye yerleselim diyor ama ben istemyiorum ben doguma büyüme uraliyim türkiyede yapamam diye düsünüyorum ailem hepside burda sadece hamilelikde degil cocuk dogdukdan sonrada cok ilgi var burda her konuda cocugun her yasinda burda olan ilgi hic bir ülkede yokdur diye düsünüyorum adamlar bizden cok düsünüyorlar cocuklarimizi. herseyde bi cözüm var mesela türkiyede cok fakir var ama burda o derece fakir yok hepsi yardim aliyor devleten

aynennnn...haftada üç sabah 5:45 de uyanıp okul yoluna düşüyorum..sonrası bir enkaz tabii...şu kramp bende de var canım...uykuluyken aklına gelir mi bilmem ama kramp gidiğinde bacağını uzat ve germeye çalış hemen geçer...

ben detaylıya girmiştim..salı günü de kalbi incelenecek..nasıl bişeyse..ben de çok heyecanlıyım...allahım şu korkularımızı sevince dönüşür inşallah..
amin canım bende 3luye gırmedım oyuzden gergınım bıraz 2lı ıyı cıkınca gerek duymadı dr ama acaba kalıyor ıcınde
ınsanın yınede

kızlar bu arada ben acayip tatlı yiyorum..bu nasıl bişeydir..rüyamda falan görüyorum...bir ebe bana vücutta ne eksikse annenin canı onu ister..biz bu aşerme diyoru demişti ama anlamadım...deli gibi çikolata,tatlı tüketiyorum..tabi bunlar bana yol,su,elk ve KİLO olarak geri dönecek biliyorum...

benden de 3lü istemedi...ikiliye girdim o kadar...offff...çok mu kurcalıyoruz acaba...
bilmiyorumkı bı tarafım relax ol dıyor ama aklım da hepruzgarda , bırde hareketlerını oturdugumda ve ayaklarımı cekerek yattıgımda vajınama cok yakın hıssedıyorum onuda soracagım doktora

bilmiyorumkı bı tarafım relax ol dıyor ama aklım da hepruzgarda , bırde hareketlerını oturdugumda ve ayaklarımı cekerek yattıgımda vajınama cok yakın hıssedıyorum onuda soracagım doktora
rüzgarın annesi relax ol....hem senin ikinci çocuğun.sen daha iyi bilirsin anne ne kadar rahat ve huzurlu olursa onlar da o kadar mutlu oluyor,öyle doğuyor ve de öyle yaşıyorlar...
abimin eşi ilk bebeğini doğurdu..herşey normaldi..ama bebişimiz doğduktan 16 saat sonra öldü...sonra bizim yenge 2 yıl arada sonra tekrar hamile kaldı...o kadar strersliydi ki (doğal olarak) şimdi yiğenimi bi gör...allah uzun ömür versin..çok huzursuz,mutsuz,gergin bi çocuk...
benimse 8. gebeliğim...gel de stres olma..ama ne yapalım..herşeu allahtan diyip oturuyoruz..bol bol dua ediyoruz...

ora niree
gelişmiş ,genç nüfus olmayan ,yaşlı bağımlı nüfusun fazla olduğu bir Avrupa devleti olmalı ki
çocuklar bu kadar kıymetli olsunn

Son düzenleme:
kızlar ben de aynı durumdayım
çok tedirginin. dr umu tam detaylı ultrason zamanı değiştirdim. şimdi salı günü yeni dr uma gideceğim ama aynı gün detaylı yapar mı ? sıra bulur muyuz ? bulamazsak geç kalmış olur muyuz ? bebiş iyi mi ? cinsiyeti ne acep diye 1 haftadır yusuf yusuf dolanıyorum şimdi nasıl geçer 4 gün ve sonunda ne olur hepimiz sağlıklı mutlu haberlerle geliriz inşallah

canım senin çizelgenle gebelik takvimin farklı

canım senin çizelgenle gebelik takvimin farklı

evet sapıtık de mi biraz :) benim ki geç döllenme o yüzden gebelik takvimim doğru aslında
ama garip olan bi durum var ki ikisinde de bebeğimi kucağıma almama 141 gün var. ilk bebiş zaten ya nasıl olsa canı isteyince gelicek sağlıkla gelsin de 1 hafta önce sonra artık bıraktım ben hesaplamayı

gitmeden arayıp .beni detaylı usgye alacakmısınız diye sorsana canım..

gitmeden arayıp .beni detaylı usgye alacakmısınız diye sorsana canım..

dr a ilk defa gideceğim için numarası yok o yüzden direk arayamıyorum hastanede de bugün aradım ulaşamadım. pazartesi de ulaşamazsam salı zaten randevum var bakalım inşallah iyidir, sağlıklıdır kuzucum

anladım canım..vardır bunda da bi hayır..iyidir ya kuzucuklar...merak etme...iyi düşünelim iyi olsun..ikimiz için de salı büyük gün desene....

hele ailen de ordaysa hayatta dönme yapamazsın buralarda...aynı şekilde eşin için de çok zor ama ülkemize alışan da ne kadar sistem iyi olsa da dışarda yapamıyor..insanlarımızın sıcaklığı çilesi her şeyi bağımlılık yapıyor

bende yRINNN COK HEYECNLIYIM:)

ay hadi çok güzel haberlerle gel bekliyoruz meraklaaa

ben detaylıya girmiştim..salı günü de kalbi incelenecek..nasıl bişeyse..ben de çok heyecanlıyım...allahım şu korkularımızı sevince dönüşür inşallah..

detaylıda her yerine bakılıyor ayrıca kalbi niye inceleniyor ki anlamadım ben

canım sen o ebeye çok da bakma ben de tatlı yemek istiyorum ama bi yerde dur demek lazım..hani kilo bi kenara gebelik şekeri bebişe zararlı bişi..boş yere şişirir bebeği..24. haftada yüklemelerimiz olacak biliyosunuz

ay benim direk vajinamda resmen sezaryan dikişimi zorlar gibi yapıyor az daha inerse tokalaşacak senle diyorum babasına

o stres olup olmama yapıyla alakalı bi durum yaa.yaşanmışlar da çok etkili tabi..aa ben kızımda da pinpiriktim ilk zamanlar gazlıydı ama sonradan maşallah çok sakin bi kızım oldu darısı ikinciye:)

ora niree
gelişmiş ,genç nüfus olmayan ,yaşlı bağımlı nüfusun fazla olduğu bir Avrupa devleti olmalı ki
çocuklar bu kadar kıymetli olsunn

evet evet genç nüfusu arttırma amaçlı düzenlemeler onlar..norveçte mesela bırak anneyi babaya bile 2 yıl doğum izni varmış..ööle olsa burda çalışan bulamazsın

her doktor detaylı yapamıyor canım...bence sen randevu almaya bak araştırıp

yaa ne sorcam geç döllenme oldu yaa ona göre mi hesaplıyor doktorun. benim kol bacak 1 hafta geriden geliyodu yaa ama kafa falan haftasında..olabilir ööle şeyler dedi ben yine de takıyorum..bir taraftan da acaba geç döllenme diye mi diyorum rahatlatmak için kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…