2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ben doktoruma elevitin kabız yaptığını söylediğimde sana magnezyum yazalım dedi eczaneye almaya gittiğimde de aldığımın vucuttaki şişliklerin atılmasına-kramplarada iyi geldiğini söyledisende danışıp alabilirsin önlemini al hemen birde tuzlu yememeye bak ben yemeğin pişerkenki tuzuyla yetiniorum artık tuzluk kullanmıyorum birde tuzsuz peynir yiyorum..sende aman dikkat et canım...

kızlar ben bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum hala ya da hissediyorum da nasıl birşey onu bilmiyorum tekme falan atıyorlarmış bu haftalarda peki bebegın hareketı anneye acı verıyo mu eger benım hıssettıgım bebegımın hareketıyse bana ufak caplı bı acı verıyo ve ben böyle dannnk ! moduna gecıyorum

kızlar cok güzel haberlerle geldim cok şükür. detaylı usg için gittm. 18+o hft dayım ama 3lümde problem cıktığı için drum erken ama bi bakalım demişti.
bugün tedirgin bi şekilde gittim dua ede ede.. çok şükür ki tek bi anormal bulgu cıkmadı, herşeyi olması gerektiği gibi haftasıyla uyumlu cıktı. plasentanın yerleşiminden tutun da oğluşumun beyni, kalbi, böbrekleri, mesanesi kolları-bacakları, parmakları burnu, gözdeki lens yapısına kadar herşeyini gösterdi saolsun dr cuummm
2 hafta sonra da tekrar gitcem 20 haftalk olsn tekrar gel dedi. kalbi için de 24. hfta gidecekmişim..

3lü testle uyumlu tek bi bulgu cıkmadı kısacası. cok mutluyum rabbim hepimizin bebişlerine sağlık versin. darısı sıkıntılı annelerin başına inşalllaaahhhh

dua eden iyi temennilerde bulunan teyzeleri oğluşum sizi öpüyor minik dudaklarıyla tek tekk

bana da amniosentez önerildi ama yaptırmayı düşünmüyorum cnm. ya sapasağlamsa boşuna riske etmiş olcam.. sonucta sadece risk oranı. iyi ki yaptırmamışsın sende cnm

Tatlim hepsi cok guzel bel lastiklerinden tut gomlek badiye kdr hepsi dahiyane.:) saglikli olsun gule gule giysin insallah.

amin amin inş cnm hepimiz sağlıkla kucaklar giydirir giydirir eskitiriz hepsini inşşş

yaaaaa.. ben bu balıklıya bayıldım.... markasını ve nerden aldığınızı söyler misiniz? bende oğluşuma alayım...

cnm bücürük markası arkadasm ankaradaki bayisinden almış saolsn. cok güzel ama koyu lacivert esmer bi bebek olursa çingene gibi durur

ben de hissetmiyorum hala. 10gün kadar önce bişi hissettim ama devamı gelmedi emin olamıyorum. ufak karın kasılmaları şeklinde hafif ağrılarım oluyo sadece. amaan yeterki sağlıklı olsun da varsın ben geç hissedeyim

kızlar lütfen cevap yazınn.......

çok kötü grip oldum. boğazım şişti yutkunmakta zorlanıyorum. dr a gitmedim hamilelik geçiren arkadaşlar benim de oldu ilaç içme sakın atlatmaya çalış dedi. diğeri de ilaç içme dayan dedi. dr. uma 25inde gitcem randevum sorcam kulak burun boğaza gidip ilaç alayım mı diye... ya şimdi sizce ilaç içmek zararlı mı dr. a gidip... bana kesinlikle içme dediler... merak ettiğim tamam ben dayanırım içmem ama ilaçsız geçer mi bu ikincisi bebeğe bu girip ve boğazın çocuğa zararı olur mu.. araştırdım sadece ateşim yükselirse çocuğa zararmış ama size de sorayım grip olan var mı nasl atlattnz ilaç alıymsnz??????

ooohhh gözünaydın bir güzel haber dahaa....böyle yüreğiniz hafifledikçe ben de hafifliyorum yaaa o sıkıntı çok beter çookkkk
maşallah kuzuna canım..daha önce sormuş muydum bilmem kaç çıkmıştı senin üçlüde risk?

ilaçsız bol meyve, tavuk suyuna çorba vs ve dinlenmeyle geçirilmeli diye biliyorum ben de...ama ateşlenmemek çok önemli..
çok geçmiş olsun

aman da amaaaan yesiin teyzesii maşallah canım yaa.. bizimde 2 gün sonra kontrolümüz bakalım en son 1 ay önce gittik.. şimdi ne için gidicez bılmıyorum üçlü yapmıcak ama çok özledim yawrumu..

Gorumce katili olmama az kaldi kendi kocasini nasi kacirttigi onaydi artik! Niyeti bizim de aramizi bozmak olmali ki su an kocamla ayri yatiyoruz.
Arkadasin dugununden snr yazliga geldik. Ne bahtsizim ki o da gelmis bu aksam. Kayinpederime de grip bulastirmis hepsi hasta yani. bu bisey degil de esim gobegimi isaret etti annesine hani cikti artik diye gulumsedi fln. Ben de anne bunlar benim gobegimle hep dalga geciyolar diye takildim gulduk hepimiz fln. Gorumcem birden demesin mi boyle kaslarini kaldirarak cirkef cirkef "yok ben bi kere dedim yusyuvarlak olmussun diye bi daha da demem. Herseye aliniyo birsen bu ne bee." diye bagiriyo. Sustuk kaldik hepimiz. Ben mi kabahatliyim simdi?!!!
Ay kusura bakmayin burasi yeri degil farkindayim ama dertlesicek baska kimsem yok. buraya her geldigimizde onun eski yataginda yatiyoduk bu terbiyesizliginden sonra yatmak istemedim baska odaya yattim. Esim de benle konusmayip gitti gene oraya yatti. Mutludur heralde simdi gorumcem! Allah onu bildigi gibi yapsin!

GOKCEEEE naber kıs?

hep burdasın dediniz diye girmiyim dedim şaka bi yana anneme geldim ya akraba görüşmeleri son sürat başladı dayım halam babannem kuzenim derken 2 günün nasıl geçtiğini anlamadım üstelik bunlar daha buzdağının görünen kısmı neyse ki 1 ay kadar burdayım dün de çıktım pazara 2.5 ve 3.5 liraya iç body leri aldım çıtçıtlı ilk bebiş alışverişimi yapmış bulunmaktayım yani daha kapalı çarşının altını üstüne getircem ooooooh sefam olsun

canım sakın ilaç içme diye bir şey söz konusu bile olamaz...tabii ki içmemen daha iyi ama ilacı içmen bebeğin için daha iyi olacaksa kullanmak durumundasın....özellikle de bademcikler şişince ve yeme zorluğu olunca halsizliğinin bebeğe de yansıması oluyor tabii ki...yani kuzum senin yapacağın şey doktoruna sormak biz durumunu bilmeden ne desek boş güzelce muayeneni ol doktor antibiyotik verirse de mecburen içmek durumundasın zaten bebişe zararı olmayan bir sürü antibiyotik var...vakit geçirmeden doktora görün mutlaka ona ancak doktor karar verecek

ayyy kıyamam ben sana yaa bu görümcenin saçını başını yolasım geliyo valla sen anlattıkça üzme sen kendini de bebişini de...eşin de mutlaka hatasını anlamıştır şimdiye kadar...anladığım kadarıyla kayınvalidenler de iyi insanlar ama bu görümcen hangi aileden acaba sırf kıskançlık yaa bence ters psikoloji uygula kilo aldın derse 'sen de hamile kal sen de al ben alıyorum çok güzel oluyo' de boşveeeeeer kıskandığı kesin sen de daha çok kıskandırmak için elinden geleni ardına koyma eşinle aranız nasıl olsa düzelir üzme sen canını

aacıl tuzu ve tuzlu gıdaları kesıyorsun azaltıyorsun ve gun ıcındekı su mıktarını arttır

Ben ağzıma tuz sürmem hatta yemeklere bile tuz koymayı unuturum taaki biri tuz koymamışsın deyince farkederim tuz olmadığını su içmeye gelince en az 3 litre su içiyorum dahada mı arttırmalıyım?

Bana elevit değil decavit verdi doktor ama magnezyum vermedi henüz..Perşembe günü doktora gidicem soriim barii inşallah bişi önerirler.bizim evde ne şeker ne tuz asla kullanılmaz eşimde bende aramam bide zaten diyetisyen kontrolünde besleniyorum buna rağmen böyle şiştiysem dikkat etmezsem ne olur acaba:44:

Birseenn versene şu görümceni benim elime okuyunca ağzını ayırıp yolasım geliyo.Ne demiş büyüklerimiz '' görümce görmiyim ölünce''
güzelim kıskaçlığından napıcağını şaşırmış durumda o, arana asçıkk mesafe koyabilsen güsel olurdu.Eşin hatasını anlıcak bence sende eşine gayet iyi davran bişiii yokmuş gibi..Görümcenin mutluluğu bitsin bi an önce

gnydn hanımlar bugün bebişe alışverişe çıkıcaz bi engel çıkmazsa çikoda çadır günleri indirimi varmış teyzesi hediye alacak kızıma :)

seni çok iyi anlıyorum benim başımda da var onlardan. hem de bir tane değil baya bi kalabalıklar. biz de kocamla 2 yıllık evliliğimizde 1 kez dahi sesimizi birbirimize yükseltmemişken uzaktaki görümcem bir geldi ortalık karıştı. kocamla aramız bozuldu 1 hafta konuşmadık, bir hafta boyunca hergün ağladım da yüzüme bakmadı. herşey için pişman oldum evlendiğime hamile kaldığıma vs. neyseki o gittikten 1 ay sonra falan düzelmeye başladı yavaş yavaş. unutmadım ama daha yeni yeni yaralarımı sarmaya çalışıyorum. bebeğim için umursamamaya çalışıyorum. bu dönemde umursamamak da çok zor oluyor.

güzel arkadaşım, o kadın senin psikolojini çok bozuyor, buna asla müsade etmemelisin. aksine kadının söylediklerine gülüp geçmeli hatta sen de kendinle dalga geçmelisin ki, kadın da çatacak birşey bulamasın..bir süre sonra pes edecektir zaten. bir bebek sahibi olmanın dış güzellikten daha önemli olduğunu, dış güzelliğe her halukarda sahip olunacağını ama bebeğe her halukarda sahip olunamayacağının altını çizerek sen de dalga geçmelisin onunla. yani ben olsam öyle yapardım.
erkek anneleri veya kardeşleri en iyisi dahi olsa ister istemez eşlerimizi kıskanıyorlar buna engel olamıyoruz. senin yapacağın şey eşinle şen şakrak hayatına devam etmelisin.kadına zafer nidaları attırma yani.çok öptüm...

herkeslere ve tabiiki bebişlere de günaydınnnnn....buraya geldiğimden beri kızımın hareketleri azaldı sanki artık daha az kıpırdanıyo gibi geçen hafta gayet iyiydi ama...geldiğimden beri sessizce yatıp kızımı dinlemedim hiç ondan farkedemiyorum heralde hareketlerimin arasında kaynıyo onun ufacık çırpınışları... ama çok özledim yaaa kocişimi de özledim zaten

kızlarrrr bana bol şans dıleyınnnnn 9 bucukta randevum var kızanımı gorcem renkli renkli:)

hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…