- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.101
herkeslere ve tabiiki bebişlere de günaydınnnnn....buraya geldiğimden beri kızımın hareketleri azaldı sanki artık daha az kıpırdanıyo gibi geçen hafta gayet iyiydi ama...geldiğimden beri sessizce yatıp kızımı dinlemedim hiç ondan farkedemiyorum heralde hareketlerimin arasında kaynıyo onun ufacık çırpınışları... ama çok özledim yaaakocişimi de özledim zaten
ben de artık hareketlerini daha az hissediyorum ama sanırım normal süreç bu.iyice karnımda top gibi gezinip yer değiştiriyor bunu hissediyorum sadece. pıt pıtlar azaldı. bi de tam göbek deliğimin altında duruyor artık genelde.organlarıma baskı yapıyor gibi hissediyorum çoğu zaman. 1 hafta önce böyle değildi.
ben geldım ruzgar oğlanla 20+5 olduk bugun detylı guzel gectı allaha sukur tek sıkıntı sağ bobrek topalyıcı damarınıda bıraz genışleme var dedı doktor takıp altında tutalım ama onemlı degıl genelde oluyor kendı kendıne kuculuyor dedı kalp beyın fızıksel yapı hersey cok ıyı allaha sukur
gelelım yuzune benım ruzgar oğlan magazınel foto vermeyı sevmıyor kesınlestı 12 haftalıkken de o yuzden burnunu gorememıstık ellerıyle yuzunu kapatıyor benım oğlan, ama maşallah pipiye gelınce her yer meydanda yelkenler foraaaa:)
27 cm ve 430 gr olmuş benım mınıgım:)
daha sonra sonucları gokalp beye cıkarttım sonuclara baktı ama usgye sabah gırdıgımı gormemış olcak kı tekrar usgye aldı :) orda da doya doya baktım oğluma
24. haftada yanı 20 ekımde 1 saat once ac karnına gıdeceğim ve seker yukleme yapılcak bızden bu kadar aklıma gelenler bunlar
bırde ruzgar oğlanın sıze hedıyesı var alt tarafa eklıyorum:))Eki Görüntüle 515809
herkeslere ve tabiiki bebişlere de günaydınnnnn....buraya geldiğimden beri kızımın hareketleri azaldı sanki artık daha az kıpırdanıyo gibi geçen hafta gayet iyiydi ama...geldiğimden beri sessizce yatıp kızımı dinlemedim hiç ondan farkedemiyorum heralde hareketlerimin arasında kaynıyo onun ufacık çırpınışları... ama çok özledim yaaa
kocişimi de özledim zaten
ben de artık hareketlerini daha az hissediyorum ama sanırım normal süreç bu.iyice karnımda top gibi gezinip yer değiştiriyor bunu hissediyorum sadece. pıt pıtlar azaldı. bi de tam göbek deliğimin altında duruyor artık genelde.organlarıma baskı yapıyor gibi hissediyorum çoğu zaman. 1 hafta önce böyle değildi.
onu ben de hissediyorum sanki tam göbek deliğimin altına gelmiş ordan ittiriyo gibiazıcık hareketlense de annelerini mutlu etse keşke kuzular...
ben geldım ruzgar oğlanla 20+5 olduk bugun detylı guzel gectı allaha sukur tek sıkıntı sağ bobrek topalyıcı damarınıda bıraz genışleme var dedı doktor takıp altında tutalım ama onemlı degıl genelde oluyor kendı kendıne kuculuyor dedı kalp beyın fızıksel yapı hersey cok ıyı allaha sukur
gelelım yuzune benım ruzgar oğlan magazınel foto vermeyı sevmıyor kesınlestı 12 haftalıkken de o yuzden burnunu gorememıstık ellerıyle yuzunu kapatıyor benım oğlan, ama maşallah pipiye gelınce her yer meydanda yelkenler foraaaa:)
daha sonra sonucları gokalp beye cıkarttım sonuclara baktı ama usgye sabah gırdıgımı gormemış olcak kı tekrar usgye aldı :) orda da doya doya baktım oğluma
24. haftada yanı 20 ekımde 1 saat once ac karnına gıdeceğim ve seker yukleme yapılcak bızden bu kadar aklıma gelenler bunlar
bırde ruzgar oğlanın sıze hedıyesı var alt tarafa eklıyorum:))Eki Görüntüle 515809
anammm senin o minik parmaklarını yerim benmaşallah oğluşuna kız
evet canım yukarıda hıssetıgımız kafa ve el hareketlerı(malum benımkının el hep suratta oldugu ıcın) asagıdakılerde ayak hareketlerı benımkı o kadar hareketlıydıkı usg de doktor hıc durmuyor dedı zaten usg cekılırken desureklı tekmeledı benı41 kere maşallah Allah nazarlardan korusun miniği pek utangaç :)
bi de diğer mesajında yazmışsın kasıklarımda hissettiğim ayak parmaklarıymış diye ara ara bende bi kıpırtılar hissediyorum orda ayyy bi tuhaf oldum şimdi :)
kesin bakılıyor diye biliyorum canım. dr un kendi yapacaksa söylemek gereği duymamış olabilir. sen bir dahaki gidişinde kendin hatırlatırsın olmadı ?
canım her kadın doğum uzmanı bakamıyor detaylıya
perinatolog ve radyoloji uzmanları bakıyor
yani ayrıca bu eğitimi almaları lazım
belki doktorunun bu kaşeleri vardır
yoksa mutlaka sor
hatta ara sor
başka yere yönlendirecekse araştırsın ve randevu alırsın
fiyatlar çok oynuyor çünkü
canım mesela egepolde gökalp bey var tarzını çok sevmiştim detaylıya hiçbir teste gerek duymuyormuş diğer doktorlar onu fazla gamsız buluyorlarmış falan dediler ona gitmekten vazgeçtim
belki doktorun da titiz değildir falan ne bileyim ama en önemli kontrollerden biri diye biliyorum ben de
yaa kızlar ikilimde sorun çıkınca ağlamakla dolu günlerim geçti
onun etkisinden midir nedir detaylı beni çok geriyor çok stres oluyorum
o odadan iç sıkıntısıyla çıkarsam korkusu var içimde inşallahh ama inşallah hepimiz kuzum çok iyiymiş diye yazarız buraya
Merhaba benim dokturumda söylememişti ben Zeynep kâmilden usg icin randevu aldığımı söyleyince ben bakıyorum dedi doktoruna hatirlat istersen her doktor bakmıyor benim doktori zaten Prof.
cnm bücürük markası arkadasm ankaradaki bayisinden almış saolsn. cok güzel ama koyu lacivert esmer bi bebek olursa çingene gibi durur
kızlarrrr bana bol şans dıleyınnnnn 9 bucukta randevum var kızanımı gorcem renkli renkli:)
hafif bır bobrek genışlemesı dısında sağlıklı cok sukurkesinlikle hatırlatacağım canım..
benim dr. um tüp bebek uzmanı. muaynesinde kontrol ediyor.. bilmem ki.. sorarım olmadı hemen başka bir yerden randevu alırım..
canım öncelikle insallah güzel çıkacak sonucun.bende israel beye gidiyorum..ama gamsız bir dr. değil benim dr. um..belkide kendi bakacağı için söylememiştir...
ben yinede baktırmak istiyorum.. 1 ekimde randevum var. yaşıcam göreceğim o zaman...
izmirde bulurum herhalde...bakacağı canım...
insallah güzel haberler verirsin diyecektim ki.. bebişin sağlığı yerindeymiş çok şükür...
izmirliler... kısık köye bebişime mobilya bakmaya gidiyoruz... gelince çeşitleri ve fiyatları anlatırım...
öptüm....
ayy kısıkköye gideceğim ben de ama hazır değil yaptırmak istiyorum
bu odayı dolap yaptırmıcam gömme dolap yaptırcağız boydan boya
ama kısıkköye gidip bakılmalı kesinlikle
bilgilendir bizi dönüşte
ohhh çok şükür nası bir rahatlama dimikızlar cok güzel haberlerle geldim cok şükür. detaylı usg için gittm. 18+o hft dayım ama 3lümde problem cıktığı için drum erken ama bi bakalım demişti.
bugün tedirgin bi şekilde gittim dua ede ede.. çok şükür ki tek bi anormal bulgu cıkmadı, herşeyi olması gerektiği gibi haftasıyla uyumlu cıktı. plasentanın yerleşiminden tutun da oğluşumun beyni, kalbi, böbrekleri, mesanesi kolları-bacakları, parmakları burnu, gözdeki lens yapısına kadar herşeyini gösterdi saolsun dr cuummm
2 hafta sonra da tekrar gitcem 20 haftalk olsn tekrar gel dedi. kalbi için de 24. hfta gidecekmişim..
3lü testle uyumlu tek bi bulgu cıkmadı kısacası. cok mutluyum rabbim hepimizin bebişlerine sağlık versin. darısı sıkıntılı annelerin başına inşalllaaahhhh
dua eden iyi temennilerde bulunan teyzeleri oğluşum sizi öpüyor minik dudaklarıyla tek tekk
oda süper bisey bayildim, ama bebek dönmeyye basladigi zaman o yatakdan düsmesmi acik yantarafi, yada kapalimi yaptiracan orayi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?