2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar çalışan bayanlar özellikle
hamile çorabı alacak mısınız?
normal külotlu çoraplar olmayacak mı bize

bende sabah aynı seyi düşünüyordum cnım :)
pentinin falan vardı hamileler için özel corapları alısverıs merkezıne gıdınce bakıp yazarım buraya. ama biraz pahalı oluyodu yanlıs değilsem :) zaten ne ucuz ki?
ben kısın napcam onu düşünüorum ya kaban almak istemıorum pelerin gibi bişi alsam dıorum aslında gecen sene belginin buradaki magazasında uzun pelerın görmüştük biz işlemeli falan cok gzeldi keçedendi ama 300 küsürdü bende cok pahalı dıe almadım şimdi keske alsaydım dıorum hamileyken giyebilirdim işin aslı keçe incecikti ben de cok üşürüm sıcak tutup tutmayacagından şüphe ettim.
siz napmayı düşünüosunuz

kızlar çalışan bayanlar özellikle
hamile çorabı alacak mısınız?
normal külotlu çoraplar olmayacak mı bize
calla ben calışmıyorum ama opak hamıle corabı almayı dusunuyorum ben kısın pantolon gıymem genelde kot etek yada mını sort gıyerım opak corapla hamıleyız dıye tarzımızı mı degıstırcez dımı ama:) normal corapları kasıkta tutarsn olabılır aslında yada 1 2 tane corap alırız

hamilelerin her şeyi pahalı işte
neyse merkeze gidince bakayım ben de
kaban işini hiç bilmiyorum ama dediğin matıklı pançolar falan ayy ne bileyimmm offffffff

ben de elbise ile geçirmek istiyorum kışı ama bakalımm

ohhh çok şükür nası bir rahatlama dimi
maşalah oğluna
sağllıkla büyüsün sıpaa

nasıl bi rahatlama hemde sormayın fıstıklar dünden beri bende bi enerji bi coşku çok şükür rabbime
gec yatmama rağmen dinç bi şekilde erkenden uyandım evi filan toparladm birazdanda yemeğe başlıcam depresyona girmişim ben be yææ haberim yokmuşş

akşam yemeği için bana bi menü söleyin kızlar eşim gelince gözlerine inanamasın parmaklarını yesin vaktimde bol cevaplarınızı bekliyorum hamarat güzeller

akşam yemeği için bana bi menü söleyin kızlar eşim gelince gözlerine inanamasın parmaklarını yesin vaktimde bol cevaplarınızı bekliyorum hamarat güzeller
patlıcan şiş kebabı pilav
patlıcanları al pijamalı soy uzunlamasına patlıcanın kalınlığına göre 3e 4e böl
onları kızart
bir tencerede kuşbaşı eti haşla
sonra baharatlarla kavur
kızarmış patlıcanları tek tek al içine sığacak kadar 3-4 tane kuşbaşı eti koy
patıcanları dürüm gibi sar
üzerine kesilmil domates ve biber koyup kürdan geçir
doyacağınız kadar yap borcama koy üzerine biraz salçalı sos ve 180 derece 15 dakika pişir
pilav ve mercimek çorba da yapabilirisin
tabi bir de salata
afiyet olsun sizeee

evimize hırsız gırmıs tum altınlarım gıttı soktayım heyecanla haftasonunu beklerken sabah sabah basımıza gelenlere ınanamyrum

evimize hırsız gırmıs tum altınlarım gıttı soktayım heyecanla haftasonunu beklerken sabah sabah basımıza gelenlere ınanamyrum
cok gecmıs olsun maddı olarak kotu olmus ama ıyı tarafı sıze bırsey olmamıs ıyı tarafından bak canım ya karsılassaydın hamıle halınle allah korusun korkudan bebegıne bısey olurdu

İki saat once kocamla canim cicim yapip onu mutlu etmemeye kararvermistim ki iki saat icinde kocamla kavga ettik. Okadarcok agladim ki.. Aynen benimki de yuzume bakmadi hatta kalktigitti. Bende giyindim kalktim da barismak zorunda kaldik gibi bisey. Kizimi uzuyolar haberleri yok. Hesapta kocam ona da kizmis fln neyse. Bendecok emegivarmismis... Aylardir ona baktigimi yeni evliyken ustelik unutuyolarama. O hamile kalsin bi yapacagimi bilirim. Aylardir kavga etmiyoduk yine yine yine onun yuzunden ne hale geldik. Bana vecocuguma bu yaptigi reva midir?!

Annannesinin yaninda rahatlamistir pisi :) keyif yapiyodur icerde oohh

Merhaba Kızlar,

Bugün 4 lü test sonuçlarımı aldım, 431 de 1 çıktı risk.. doktor olumsuz bi durum olmadığını söyledi ama ben sanki 1000 den yüksek olması gerekiyomş gibi düşündüğümden endişelendim. Doktorum hemen detaylı ultrasona yönlendirdi ve o temiz çıktı. Ama benim için hiç rahat değil. Doktorum amniyosentez yapıcaksak en geç salı günü yapmalıyız karar ver dedi

Böyle bi durumla karşılaşan var mı? Sizce ne yapmalıyım?

ne insanlar var yaaa.. sonra nasıl yüzüne bakabilecek acaba??? insanı zorla uzaklaştırıyolar. eşin anlıycaktır hatasını tatlım üzme bebişini sen boşvermeye çalış. inş kısa sürede barışırsınız ve senin gönlünü alır

inanmıyorummmmmm
çok geçmiş olsun
umarım yakalanırr
sagol canm ama yok ya yakalanma ıhtımalı sıfır yanı gıttı gıden hıc bı ız yok bısı yok

cok gecmıs olsun maddı olarak kotu olmus ama ıyı tarafı sıze bırsey olmamıs ıyı tarafından bak canım ya karsılassaydın hamıle halınle allah korusun korkudan bebegıne bısey olurdu

sagol canm aynen bu halımle karsıma cıksa cocugma bısı olrdu cok sukur ona ama gdene de uzuldm
çok çok geçmiş olsun cnm şu işe bak ya.. neyseki size bişey olmamış, bebişinin sadakası olsun cnm üzülme

cok sagol canm

GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA...bu ne şimdi böyle olacak iş mi...hay allah...bununla geçmişolur inşallah..

morcivertcim benim de eşimin doğum günü...dışarı çıkmak istemiyor..ben de körili tavuk yapıyorum...tabi yanına salatalar,pilav falan..sen karar verdin mi..ne pişiriyosun..

morcivertcim benim de eşimin doğum günü...dışarı çıkmak istemiyor..ben de körili tavuk yapıyorum...tabi yanına salatalar,pilav falan..sen karar verdin mi..ne pişiriyosun..

cnm aslında arkadaşın sölediği kürdan kebabı iyi olurdu ancak evde patlıcan ve kürdan yok :))
bende fellah köftesi yapmaya karar verdim yanına da yaprak sarmam vardı dolapta onu pişircem sanırım. yaparsam bi de salata o kadar.

ya acaba bi de irmik tatlısı mı yapsam üstüne?

eşinin doğum günü de kutlu olsun nice birlikte yaşlara inşşş
körili tavuğu arkadaşımda cok bahsederdi ama hiç yemedim ve yapmasını da bilmiyorum hadi iş başına daha güzel bi önerin varsa bekliyim ama cnm ikimize de kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…