- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.121
kızlar çalışan bayanlar özellikle
hamile çorabı alacak mısınız?
normal külotlu çoraplar olmayacak mı bize
calla ben calışmıyorum ama opak hamıle corabı almayı dusunuyorum ben kısın pantolon gıymem genelde kot etek yada mını sort gıyerım opak corapla hamıleyız dıye tarzımızı mı degıstırcez dımı ama:) normal corapları kasıkta tutarsn olabılır aslında yada 1 2 tane corap alırızkızlar çalışan bayanlar özellikle
hamile çorabı alacak mısınız?
normal külotlu çoraplar olmayacak mı bize
hamilelerin her şeyi pahalı iştebende sabah aynı seyi düşünüyordum cnım :)
pentinin falan vardı hamileler için özel corapları alısverıs merkezıne gıdınce bakıp yazarım buraya. ama biraz pahalı oluyodu yanlıs değilsem :) zaten ne ucuz ki?
ben kısın napcam onu düşünüorum ya kaban almak istemıorum pelerin gibi bişi alsam dıorum aslında gecen sene belginin buradaki magazasında uzun pelerın görmüştük biz işlemeli falan cok gzeldi keçedendi ama 300 küsürdü bende cok pahalı dıe almadım şimdi keske alsaydım dıorum hamileyken giyebilirdim işin aslı keçe incecikti ben de cok üşürüm sıcak tutup tutmayacagından şüphe ettim.
siz napmayı düşünüosunuz
calla ben calışmıyorum ama opak hamıle corabı almayı dusunuyorum ben kısın pantolon gıymem genelde kot etek yada mını sort gıyerım opak corapla hamıleyız dıye tarzımızı mı degıstırcez dımı ama:) normal corapları kasıkta tutarsn olabılır aslında yada 1 2 tane corap alırız
sen nerdesın ızmırde canım?hamilelerin her şeyi pahalı işte
neyse merkeze gidince bakayım ben de
kaban işini hiç bilmiyorum ama dediğin matıklı pançolar falan ayy ne bileyimmm offffffff
ben de elbise ile geçirmek istiyorum kışı ama bakalımm
sevgili meltemizmir ve morcivert...güzel haberlerinize çok ama çok sevindim...hep böyle iyi haberler alırız inşallh...
ayşeeylül senin de gözünaydın canım...
ve...şubatın en güzel anneleri....
hepinize mutlu haftasonları diliyorum...
ohhh çok şükür nası bir rahatlama dimi
maşalah oğluna
sağllıkla büyüsün sıpaa
bende sabah aynı seyi düşünüyordum cnım :)
pentinin falan vardı hamileler için özel corapları alısverıs merkezıne gıdınce bakıp yazarım buraya. ama biraz pahalı oluyodu yanlıs değilsem :) zaten ne ucuz ki?
ben kısın napcam onu düşünüorum ya kaban almak istemıorum pelerin gibi bişi alsam dıorum aslında gecen sene belginin buradaki magazasında uzun pelerın görmüştük biz işlemeli falan cok gzeldi keçedendi ama 300 küsürdü bende cok pahalı dıe almadım şimdi keske alsaydım dıorum hamileyken giyebilirdim işin aslı keçe incecikti ben de cok üşürüm sıcak tutup tutmayacagından şüphe ettim.
siz napmayı düşünüosunuz
calla ben calışmıyorum ama opak hamıle corabı almayı dusunuyorum ben kısın pantolon gıymem genelde kot etek yada mını sort gıyerım opak corapla hamıleyız dıye tarzımızı mı degıstırcez dımı ama:) normal corapları kasıkta tutarsn olabılır aslında yada 1 2 tane corap alırız
patlıcan şiş kebabı pilavakşam yemeği için bana bi menü söleyin kızlar eşim gelince gözlerine inanamasın parmaklarını yesin vaktimde bol cevaplarınızı bekliyorum hamarat güzeller
evimize hırsız gırmıs tum altınlarım gıttı soktayım heyecanla haftasonunu beklerken sabah sabah basımıza gelenlere ınanamyrum
cok gecmıs olsun maddı olarak kotu olmus ama ıyı tarafı sıze bırsey olmamıs ıyı tarafından bak canım ya karsılassaydın hamıle halınle allah korusun korkudan bebegıne bısey olurduevimize hırsız gırmıs tum altınlarım gıttı soktayım heyecanla haftasonunu beklerken sabah sabah basımıza gelenlere ınanamyrum
evimize hırsız gırmıs tum altınlarım gıttı soktayım heyecanla haftasonunu beklerken sabah sabah basımıza gelenlere ınanamyrum
İki saat once kocamla canim cicim yapip onu mutlu etmemeye kararvermistim ki iki saat icinde kocamla kavga ettik. Okadarcok agladim ki.. Aynen benimki de yuzume bakmadi hatta kalktigitti. Bende giyindim kalktim da barismak zorunda kaldik gibi bisey. Kizimi uzuyolar haberleri yok. Hesapta kocam ona da kizmis fln neyse. Bendecok emegivarmismis... Aylardir ona baktigimi yeni evliyken ustelik unutuyolarama. O hamile kalsin bi yapacagimi bilirim. Aylardir kavga etmiyoduk yine yine yine onun yuzunden ne hale geldik. Bana vecocuguma bu yaptigi reva midir?!seni çok iyi anlıyorum benim başımda da var onlardan. hem de bir tane değil baya bi kalabalıklar. biz de kocamla 2 yıllık evliliğimizde 1 kez dahi sesimizi birbirimize yükseltmemişken uzaktaki görümcem bir geldi ortalık karıştı. kocamla aramız bozuldu 1 hafta konuşmadık, bir hafta boyunca hergün ağladım da yüzüme bakmadı. herşey için pişman oldum evlendiğime hamile kaldığıma vs. neyseki o gittikten 1 ay sonra falan düzelmeye başladı yavaş yavaş. unutmadım ama daha yeni yeni yaralarımı sarmaya çalışıyorum. bebeğim için umursamamaya çalışıyorum. bu dönemde umursamamak da çok zor oluyor.
herkeslere ve tabiiki bebişlere de günaydınnnnn....buraya geldiğimden beri kızımın hareketleri azaldı sanki artık daha az kıpırdanıyo gibi geçen hafta gayet iyiydi ama...geldiğimden beri sessizce yatıp kızımı dinlemedim hiç ondan farkedemiyorum heralde hareketlerimin arasında kaynıyo onun ufacık çırpınışları... ama çok özledim yaaakocişimi de özledim zaten
hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah canım
İki saat once kocamla canim cicim yapip onu mutlu etmemeye kararvermistim ki iki saat icinde kocamla kavga ettik. Okadarcok agladim ki.. Aynen benimki de yuzume bakmadi hatta kalktigitti. Bende giyindim kalktim da barismak zorunda kaldik gibi bisey. Kizimi uzuyolar haberleri yok. Hesapta kocam ona da kizmis fln neyse. Bendecok emegivarmismis... Aylardir ona baktigimi yeni evliyken ustelik unutuyolarama. O hamile kalsin bi yapacagimi bilirim. Aylardir kavga etmiyoduk yine yine yine onun yuzunden ne hale geldik. Bana vecocuguma bu yaptigi reva midir?!
Annannesinin yaninda rahatlamistir pisi :) keyif yapiyodur icerde oohh
sagol canm ama yok ya yakalanma ıhtımalı sıfır yanı gıttı gıden hıc bı ız yok bısı yokinanmıyorummmmmm
çok geçmiş olsun
umarım yakalanırr
cok gecmıs olsun maddı olarak kotu olmus ama ıyı tarafı sıze bırsey olmamıs ıyı tarafından bak canım ya karsılassaydın hamıle halınle allah korusun korkudan bebegıne bısey olurdu
çok çok geçmiş olsun cnm şu işe bak ya.. neyseki size bişey olmamış, bebişinin sadakası olsun cnm üzülme
sagol canm ama yok ya yakalanma ıhtımalı sıfır yanı gıttı gıden hıc bı ız yok bısı yok
sagol canm aynen bu halımle karsıma cıksa cocugma bısı olrdu cok sukur ona ama gdene de uzuldm
cok sagol canm
morcivertcim benim de eşimin doğum günü...dışarı çıkmak istemiyor..ben de körili tavuk yapıyorum...tabi yanına salatalar,pilav falan..sen karar verdin mi..ne pişiriyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?