2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aa fellah köftesi mi ne güzell ..benim eşim fellah biliyomusun...neyse..senin menü iyiymiş...körili tavukta da bişi yok..baharatlardan sadece karabiber ve köri koyuyorsun..salça koymadan tavuğu tavada soteliyosun...o kadar...tembel işi yani...sana da kolay gelsin...

cnm benim de 1:283 risk çıktı. 1 aydır içim içimi yiyor. pazartesi ayrıntılı ultrasona giricem. gerçi bebeğin organlarının gelişimi 23. hftada daha iyi görülür demiş prof. ama ben daha fazla merakta kalamıycam. dua edin inş hayırlı haberler alırım. amniyos. taraftarı değilim. inş. dr. yaptır demez. Allah kimseyi evladıyla ilgili zor karar vermeyle sınamasın. bebeğimde bir hastalık varsa onun katili olmayı düşünmek bile vicdan azabından öldürür. Allah korusun, herkesi evladı sağlılklı doğsun inş.

ınşallah sonuclarınız guzel cıkar bende kucuk bır sey ama geldığimden beri pıyelektaziyi arastırıyorum allah evlatlarımıza sağlık versın

Ben detaylı yaptrdım hemen bugün acil sorun yok dediler ama detaylıyı yapan radyoloji uzmanıydı..Eve gelince Perinatoloji de uzman atıl yüksel ve cihat şen i aradım, randevu bulamadım ekim sonundan önce ama Cihat Bey ile telefonda görüştüm, detaylı ultrasonun kesinlikle bi perinatolog tarafından yapılması gerektiğini söyledi. Bir de eğer bir perinatolog detaylıda risk görmezse amniyosentez düşünmenize gerek kalmaz dedi, biraz olsun su serpti yüreğime.. Umarım bebeklerimiz sağlıkla doğarlar..

Selam hamişlerrr... yönetici asistanlığı eğitimim başladı, bugünüm güzel geçti ama saat sabah 10 dan akşam 17 e kadardı oturmaktan belim ağrıdı ama yinede değdi bebişimde fıldır fıldır rahat durmadı maşallah :)))

Çok hastayım ya burnum akıyo,hapşırıyorum ve durmadan öksürüyorum :2: öksürmekten boğazım perişan oldu ve midemi bulandırıyo aynı anda öksürüp hapşırıp kusuyorum.. bunca şeyin üstüne bide reflüm azdı yemek bile yiyemez oldum.Ihlamur elma tarçın kaynattım içerken resmen içimin yandığımı hissediyorum.Başka önerisi olan varmı neler iyi gelir??:2::2:

oyyy maşallah kuzumuza..hareketli demek ne güzel darısı benim cadıya olsun...böbrek de önemli bişi olsa doktor söylerdi herhalde canım

çok geçmiş olsun canım
ben olsam doktora giderdim budurumda ki antilik bu durum var mı diye

biz de kızım kek yapmak istedi beraber onu yaptık
babasıyla parka indiler şimdi oturuyorum ben de
hiç gezmeye gidesim gelmedi okul ilk hafta çok yormuş beni evde tembellik yaptım...

kızımdan forum arkadaşlarımızla 5 yıldır gün yapıyoruz
yarın onlarla pazar kahvaltımız var kordonda:)

kızlar dediğim gibi hamile eşofmanları var çooook rahat muhakkak tavsiye ediyorum herkese
benim milli formam olacak anlaşılan:)

vzgectım arastırmayacagım yaaa 2 dr da onemlı degıl dedı nete bı gırdım down sendromu olabılır dıyen dr lar bıle var ne kadar rahat bozuyorlar ınsanın sınırını hemde hamılelıkte hersey hassasken vazgectım doktorumu dınleyeceğim zaten 3,3 mm cıktı 8/9 mm de bıle onemlı değil dıyen dr lar varmıs pımpırıklenmeyecegım artık ah bıde yuzunu göreydım:)

ızmırde nerde var bende ıstanbula gıdecepım otekı ay araabyla gıderken de rahat ederım alayım barı

yeni doğum yapan bir arkadaşıma dedim ki:karnımda top gibi duruyor,sertleşiyor o bölge ve sancı veriyor dedim.
aaa çok erken, bunlar bebek kasılması hemen doktorunu ara dedi. erken doğum belirtisi bunlar dedi.
bi aradım doktorumu, doğruymuş. doktorum : hemen en yakın hastaneye git dedi. kanama ,su gelmesi yoksa bile sen yine de bi git beni haberdar et dedi.
eşim gelicek acile gitcez onu bekliyorum.
Allahım yaa OFFF
inşallah hayırlı haberlerle dönerim.

valla canım arkadaşım alıvermiş dediğim gibi
karşıyakada hamile giyim mağazaları var onlardan birinden almış
çok da kaliteli ben de dedim ki beraber de gidelim ben de kendime bişiler alayım
sağolsun çok hora geçti ama nereye gitsem giyesim geliyo rahat rahat

takma tabi yaaa....nete bakarsan neler neler...
her şey down sedromuna çıkıyor zaten illa ki tövbe yrabbim
benim de kollar bacaklar 1 hafta geri yaa mesela o da down belirtileri arasında var...
kalpte parlaklık bağırsakta parlaklık şu bu...netten araştırmak insanı mahvediyor çoğu zaman..

Allah Allah..karnımda benim de top gibi oluyor sertleştiriyor valla
hatta bazen sezaryan çizgimin orda top gibi oluyor da tırsıyorum ilerde neolacak halim diye
hayırlı haberlerle dön canım bence bişi değildir görürsün bak

hımm karsıyaka bana ters ucyol tarafındayım ben olmadı kemeraltı yaparım
bu arada dun senınle konustugumuz dıkışlerı zonklatma olayını cozdum ben bugun
benım oğlanın ayakları tam oraya denk gelıyor tabbıkı her tekmede tam dıkışlere gelıyor benı zonklatıyor:)

Doktorlar kendi aralarında bi karara varsalar da rahatlasak, artık araştırmıcam okudukça daraldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…