- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.161
Cnm ben yarim limona kupa dolacak kadar su ekleyip bi kac yaprak taze naneyi elimle parcalayip icine attim. Biraz da karabiber ve elma kabugu. Hepsini kaynattim. Bardaga dokunce bal kattim. Enerjim yerine geldi. Vitamin manyagi oldum.:)Çok hastayım ya burnum akıyo,hapşırıyorum ve durmadan öksürüyorum :2: öksürmekten boğazım perişan oldu ve midemi bulandırıyo aynı anda öksürüp hapşırıp kusuyorum.. bunca şeyin üstüne bide reflüm azdı yemek bile yiyemez oldum.Ihlamur elma tarçın kaynattım içerken resmen içimin yandığımı hissediyorum.Başka önerisi olan varmı neler iyi gelir??:2::2:
Gecmis olsun tatlim insallah bisey cikmaz. Benim de gecen hafta oldu hatta boyle ayrilma kopma hissi de oldu. Ben de korktum. Dru aramadim nasilsa gidicem kontrole diye ama yattim ne olur nolmaz. İnsallah erken dogum habercileri degillerdir.yeni doğum yapan bir arkadaşıma dedim ki:karnımda top gibi duruyor,sertleşiyor o bölge ve sancı veriyor dedim.
aaa çok erken, bunlar bebek kasılması hemen doktorunu ara dedi. erken doğum belirtisi bunlar dedi.
bi aradım doktorumu, doğruymuş. doktorum : hemen en yakın hastaneye git dedi. kanama ,su gelmesi yoksa bile sen yine de bi git beni haberdar et dedi.
eşim gelicek acile gitcez onu bekliyorum.
Allahım yaa OFFF
inşallah hayırlı haberlerle dönerim.
Ben ağzıma tuz sürmem hatta yemeklere bile tuz koymayı unuturum taaki biri tuz koymamışsın deyince farkederim tuz olmadığını su içmeye gelince en az 3 litre su içiyorum dahada mı arttırmalıyım?
evimize hırsız gırmıs tum altınlarım gıttı soktayım heyecanla haftasonunu beklerken sabah sabah basımıza gelenlere ınanamyrum
Graco Trekko Tekerlekli Bebek Arabas Apple | Graco
kızlar bu bebek arabası nasıl?
kızlar benim belim ianılmaz ağrıyor ya. Ağrı da değil acı gibi. otururken ayaktayken hiç bişeyim yok
ama uzanıp da sağa sola dönmeye kalksam canımdan can gidiyo. bıçak saplanıyo sanki.
biraz uzanıp kalkınca ilk bi kaç adımda ağırlığımı sola veremiyorum yine aynı acı...
topallıyorum resmen ısınıncaya kadar. yorulduğum günler daha fazla oluyo. sizde de var mı? doktora sorucam ya en kısa zamanda????
kızlar benim belim ianılmaz ağrıyor ya. Ağrı da değil acı gibi. otururken ayaktayken hiç bişeyim yok
ama uzanıp da sağa sola dönmeye kalksam canımdan can gidiyo. bıçak saplanıyo sanki.
biraz uzanıp kalkınca ilk bi kaç adımda ağırlığımı sola veremiyorum yine aynı acı...
topallıyorum resmen ısınıncaya kadar. yorulduğum günler daha fazla oluyo. sizde de var mı? doktora sorucam ya en kısa zamanda????
geçmiş olsunevde falan değildiniz inşallah!
geçmiş olsunevde falan değildiniz inşallah!
yeni doğum yapan bir arkadaşıma dedim ki:karnımda top gibi duruyor,sertleşiyor o bölge ve sancı veriyor dedim.
aaa çok erken, bunlar bebek kasılması hemen doktorunu ara dedi. erken doğum belirtisi bunlar dedi.
bi aradım doktorumu, doğruymuş. doktorum : hemen en yakın hastaneye git dedi. kanama ,su gelmesi yoksa bile sen yine de bi git beni haberdar et dedi.
eşim gelicek acile gitcez onu bekliyorum.
Allahım yaa OFFF
inşallah hayırlı haberlerle dönerim.
hımm karsıyaka bana ters ucyol tarafındayım ben olmadı kemeraltı yaparım
bu arada dun senınle konustugumuz dıkışlerı zonklatma olayını cozdum ben bugun
benım oğlanın ayakları tam oraya denk gelıyor tabbıkı her tekmede tam dıkışlere gelıyor benı zonklatıyor:)
Ezel izmir de doktorun kim? istanbul da yaşıyorum ama İzmir liyim kalkar gelirim :)
valla bende sabahtan berı pıneklıyorum koltukta uyumusum sımdı uyandım sabahlarım heralde artıkmerhabalar dicem kimseler yok
bugun yoğun geçti misafir ağırladıkmamalar yaptık kızımla yeni gittiler dinleniorum
valla bende sabahtan berı pıneklıyorum koltukta uyumusum sımdı uyandım sabahlarım heralde artık
neden kii?bende gündüz bir ara uyudum kaldımo yuzden şimdi uyanıkım süt iicem birde onu savsaklıorum ne kadar geç içersem kar
Kizlar once kocamla birlikte namaz kildik, sonra biraz film izledik (aramizda bebek var), sonra baristik iste, simdi de beni baklava yemeye goturcek :) cok mutluyum. Allah bizi hic ayirmasin insallah. Kizimiz da biz barisinca cok mutlu oldu dans etti gene bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?