- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.181
yaa ılk hamılelgım daha heyecanlıydı 36 dan sonra akşam sabah ne zmaan gelecek dıye beklıyorduk esımle bunda o heyecan olmayacak cok uzuluyorum bu yuzden kurbanlık koyun gıbı hıssedıyorum kendımı dogurma psıkolojısı yok dırek amelıyat
neden dogal olanı yasamak varken amelıyat ıstıyorsunkıbende direk ameliyat istiyorum ki
neden dogal olanı yasamak varken amelıyat ıstıyorsunkı
duyunca mutlu oluyorum canım darısı herkese olsun...insanın huzuru yoksa enerjisi olmuyor en baş şey huzur cidden
yaa ılk hamılelgım daha heyecanlıydı 36 dan sonra akşam sabah ne zmaan gelecek dıye beklıyorduk esımle bunda o heyecan olmayacak cok uzuluyorum bu yuzden kurbanlık koyun gıbı hıssedıyorum kendımı dogurma psıkolojısı yok dırek amelıyat
delüü sonlara dogru cesaret gelır merak etme:))korkuyorum kendime guvenemiyorum o yuzdenolduda bitti maaşallah olsun istiyorum
Ben detaylı yaptrdım hemen bugün acil sorun yok dediler ama detaylıyı yapan radyoloji uzmanıydı..Eve gelince Perinatoloji de uzman atıl yüksel ve cihat şen i aradım, randevu bulamadım ekim sonundan önce ama Cihat Bey ile telefonda görüştüm, detaylı ultrasonun kesinlikle bi perinatolog tarafından yapılması gerektiğini söyledi. Bir de eğer bir perinatolog detaylıda risk görmezse amniyosentez düşünmenize gerek kalmaz dedi, biraz olsun su serpti yüreğime.. Umarım bebeklerimiz sağlıkla doğarlar..
delüü sonlara dogru cesaret gelır merak etme:))
berrak ve morvcıvert bakın tecrubelı anneden sıze nacızane tavsıyemdır nrmal sansınızı deneyın dırek randevu ıle sezeryan yapmayın aradan yıllar gecınxe arkadaslarınızdan normal dogum hıkayelerı dınleyınce ıcınız cız edıyor
hemde yuzyıllardır kadınlar bu ısı tarlada evde tek basına yapmı adı uzerınde normal bır surec yanıı
sezeryanın sonrası agrılı ve zor gecıyor bebegınızı bıle emzırmek sorun , sezeryan sarılıgıda cabası
hem normal dogumun bebegın kısılık gelısımınde cok faydası var dıye duydum ben
berrak ve morvcıvert bakın tecrubelı anneden sıze nacızane tavsıyemdır nrmal sansınızı deneyın dırek randevu ıle sezeryan yapmayın aradan yıllar gecınxe arkadaslarınızdan normal dogum hıkayelerı dınleyınce ıcınız cız edıyor
hemde yuzyıllardır kadınlar bu ısı tarlada evde tek basına yapmı adı uzerınde normal bır surec yanıı
sezeryanın sonrası agrılı ve zor gecıyor bebegınızı bıle emzırmek sorun , sezeryan sarılıgıda cabası
hem normal dogumun bebegın kısılık gelısımınde cok faydası var dıye duydum ben
allahtan ılkınde de epıdural olmustum bundada uyumam heraldeüzme tatlı canını:) gözlerini açtığında kuzucuğun yanında olacak:)) kısmet böyleymiş sağlıklı olun da...
allahtan ılkınde de epıdural olmustum bundada uyumam heralde
Aynen cnm benim de oyle oluyo. Ama benim tam belim degil biraz daha asagisi kalcama dogru. Ozellikle o gun gezdiysem yorulduysam temizlik uaptiysam adim atamiyorum. Ne yatis ne yurume iyi geliyo. Cozdum ki buyuk bir yastiga biraz arkaya dogru yaslanarak oturmak en rahat pozisyon. Dra sordugumda (16.haftaydi) erken demisti. Daha once belimi ya da kuyruk sokumumu incitmis olabilecegimden oldugunu soylemisti. Bazi yerlerde erken dogum belirtisi yaziyo. Annem oralarimin genisledigi icin aci cektigimi soyluyo. Kocamsa bebegin buyudugu kanaatinde.bense bir an once dogursam da rahatlasam derdindeyim
Evet canım yorulunca bende de aynısı oluyor.yalnız değilsin yanii:)) hele temizlik falan yaptıysam o gün sorma yanii... dediğin gibi ne sağıma ne soluma dönebiliyorum..normal sanırım..
canım ben de fazlasıyla bel ağrısı çekiyorum
yanma şeklinde ve dediğin gibi bıçaklar saplanıyor
ben de danışacağım doktoruma bakalım ne diyecek
qz kaldı kucagımıza almaya yarıladık yolu:)evett mantıklıı en azından görebilir duyabilirsin bebişinii:)) oyy ben dört gözle bekliyorum o anı.
çok merak ediyorum yawww:)
ben pek ıcmıyorm demır ılacıyla aldıgım ıcın balık yağgını en az 2 saat cay sut tuketmıyotrumiyi geceler kızlar size gecenin en saçma sorusunu soruyorum lütfen fazla gülüp bebeklerinizi kasmayın :)))))))
balık yağı içmeye başladım ama bunu içmeden önce yada sonra süt içsem sıkıntı olurmu sizce olmaz diye düşünüyorum ama yinede emin olamıyorum
az gülün demiştim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?