- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.421
benim oğlum annesi gibi güçlü inanıyorum.. sedacım evet sabırsızlanıyor sanırım kavuşmak için ama daha çok küçüük kalması lazım ordaameltemcim yarın başka bır doktora gıdıcem o da sorun var derse istifa mı vericem.. çevremde biraz tepkiyle karşılandı ama eşim destek oğlumuz için fedakarlık yapmamız şart galiba.
evett tatlım aynen oyle guclu senın yavrun,annesıne de sımsıkı tutunacak buna ınan ve bunun dısında bısey dusunup canını sıkma.Yarın baska bı doktorada gıtcekmıssın neler sorcagını kafanda toparla ne yapman gerektıgını ogren ona gore hareket edersın. sana acıtasyon yapıosun dıyen kısıyı cok merak ettım ona ıkı cıft lafım varr...
kızlar bı kac gundur aklım da doguma daha var ama , acaba telefon zıncırımı olustursak doguma gıdenlerden haberdar olma ıcın dıger toıklerde bu seklıde yapan var hgalıba su arkadas dogumda bu arkadas dogurmus falan dıye yada acaba faceten de ekelsekmı bırbırımızı dıye dusunuyorum her 2 turlusude bana uyar aklına yatan arkadaslarla bı konusalım bu konuyu
ayyyyy allahım ya yazık o cocuklara yaaaEki Görüntüle 517016 ahanda bu teyze doğurduysa bende doğururuumm uleeenn
ısteyen arkadaslar benı face ten ekleyebılır onculugu ben yapayım kızlar
Meltem Dalaklı | Facebook
kızlar telefon ısını nasıl yapalım aramızda zıncırmı olusturalım ozelden yazalımmı numaraları bırbırımıze nasıl yapalımbana da uyar da benim facem yok kullanmıyorum numara versem olur herhalde canım..
Arkadaşlar merhaba dün ilk hamile kıyafetimi aldım.2 tane pantolon aldım ama kafam karıştı.Şimdi aldığımız bir pantolonu doğuma kadar giyebilecekmiyiz.XS olduğu halde S aldım hafif bol duruyor üzerime xs tam oturuyordu.Acaba değiştirim xs alsam acaba?
bugün doktor kontrolümğz vardı eşim geceden çıktı sabah doktora gittik.. oğlum sağlıklı fakat kese rahim ağzına yakınmış.. doktor 6 ya da 7. ayında doğum yapabilirsin dedi dünyam başıma yıkıldı.. gözlerim doldu eşime baktım sadece buruk bi gülümseme vardı yüzünde ağlamadım ağlamıcam bebeğimi üzmicem.. ama aklım almıyor nasıl yani o kadar kontrole gittim ben hiç bi sorun yoktu şimdi mi fark edildi bu ayrıca dikiş atması gerekmiyor mu ? oğlumu kaybetme korkusuyla karşı karşıyayım.. yalvarıyorum ne olur bize dua edin minik elli yawrumu mis kokulumu Rabbim bana bağışlasın hamilesiniz dualarınız kabul olur.. Alperen Kayramı almasın bizden..
kızlar bı kac gundur aklım da doguma daha var ama , acaba telefon zıncırımı olustursak doguma gıdenlerden haberdar olma ıcın dıger toıklerde bu seklıde yapan var hgalıba su arkadas dogumda bu arkadas dogurmus falan dıye yada acaba faceten de ekelsekmı bırbırımızı dıye dusunuyorum her 2 turlusude bana uyar aklına yatan arkadaslarla bı konusalım bu konuyu
Eki Görüntüle 517016 ahanda bu teyze doğurduysa bende doğururuumm uleeenn[/QUOTE
:)))))))))))))))))))))))))) koptummmmm
Eki Görüntüle 517016 ahanda bu teyze doğurduysa bende doğururuumm uleeenn
sedacım ben senı ekledım dımı:)))hehehehehe, supermıss :)
ozaman 3 ızmırlı bırlesmıs olduk hadı topıgın guzel annelerı ıster telefonla ıster sosyal medyaıle baglanalım bırbırımıze:)evettt :)
Eki Görüntüle 517016 ahanda bu teyze doğurduysa bende doğururuumm uleeenn
berıne face ım yok dedı yanlış hatırlamadıysamkuzumm gonder face adresınıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?