- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.441
senle arkadas olduk değil mi tugba?xs mi:(((( ben xl gyyrum artık gorunce vay halıme dedım valla
yahu ne doktorlar var dyrum baskada bısı demyrum korku vercegne ınsan bı cozum onerısı verır kesınlıkle degstr doktorunu ve canınıda sıkma
valla bence cok ii fıkır burda bukadar yazsıyoruz ama dogumlardan haber alamazsam valla catlarım:):):)
[[/QUOTE
:)))))))))))))))))))))))))) koptummmmm
aynı anda yazmısız cevabımı almış oldum:)
kızlar bı kac gundur aklım da doguma daha var ama , acaba telefon zıncırımı olustursak doguma gıdenlerden haberdar olma ıcın dıger toıklerde bu seklıde yapan var hgalıba su arkadas dogumda bu arkadas dogurmus falan dıye yada acaba faceten de ekelsekmı bırbırımızı dıye dusunuyorum her 2 turlusude bana uyar aklına yatan arkadaslarla bı konusalım bu konuyu
aynı anda yazmısız cevabımı almış oldum:)
olur bacım bana uyar zamanını ayarlarsak , zaten senle hastaende muhakkak karsılascaz gıbı gelıyor :)ahahah burayı bırakıp face den devam edermişiz :) bu arada izmirliler bi ara dışarda toplanalım derim bennnnn
olur bacım bana uyar zamanını ayarlarsak , zaten senle hastaende muhakkak karsılascaz gıbı gelıyor :)
bana en gec 29 ocak dedı bakalım hayırlısıbence aynı gün doğurucaz da hadi bakalım hayırlısıolsun ne güzel kardeş kardeş büyürler valla
bana en gec 29 ocak dedı bakalım hayırlısı
tabı tabı sen bı terslık olmadıkca sancını bekleyeceksın bende salıhte 40+0 a kadar beklemiştimben yarın soracağım canım ilk gebelik olduğu için muhtemelen bişey diyemicek ama olsun yaklaşık bir tarih bilmiş oluruz en azından
benim ördüğüm pek güzel görünmedi gözüme yaaa modelin aslı cok güzel duruyodu, bi de cok ince oldu bu el bezi gibi
napıyım sizce kızlaar vaz mı geceyim başka modelmi yapayım
ayy resim eklemeyi unutmusum :)Eki Görüntüle 516840 Eki Görüntüle 516841
hadi hayırlı haberler dön inşallahhhh...yarından sonra da bennkızlar yarın detaylı usg ye gırıcem heyecanlıyımmm
kızlar bı kac gundur aklım da doguma daha var ama , acaba telefon zıncırımı olustursak doguma gıdenlerden haberdar olma ıcın dıger toıklerde bu seklıde yapan var hgalıba su arkadas dogumda bu arkadas dogurmus falan dıye yada acaba faceten de ekelsekmı bırbırımızı dıye dusunuyorum her 2 turlusude bana uyar aklına yatan arkadaslarla bı konusalım bu konuyu
iyi olacak inşallah.. oğlum zamanında gelicek biliyorum.. ve ben şimdi ona ciciler almaya gidiyorum.. bu arada nette araştırdıgım kadarıyla bu teşhisin konulması için kanamanın olması ya da lekelenme olması gerekiyormuş bende hiçbirşey olmamıştı..
hamile yastığı kullanan varmı aranızda?
bence hepsı aynı amaca hızmet edıyor bende phılıps baby care var çok para verme bence butcene uygun olanı alarkadaşlar burnum kanaması yaşıyorum erzurumda havanın kuru olduğu için buhar makinası almamı tavsiye etti doktor ama hangisi daha iyi cözemedim kullanan var mı hangisini alsam
İlk defa dün gece hamile yastığıyla uyudum o kadar rahatmışki ben günlerdir eziyet çekiyomuşum uyumak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?