- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.461
izmirli arkadaşlar bebeğiniz için mobilya bakarken gaziemir de dünya mobilya ya muhakkak uğrayın derim
hem tasarımları çok güzel hem kullandıkları malzemeler her şey belli, belgeli ürünler..
bir de biz kızımın beşiğini standart olandan 10 cm kadar geniş yaptırdık
4,5 yaşında hala rahat rahat yatıyor, şiddetle tavsiye ederim yoksa dar geliyor..
oğluşlar ve kocışleeee focayı gezıp geldım ıyot kokusunu mısss gıbı cektım ıcıme bundan sonra acık havada gezılmez bugun bıle ceket gıydım sogumus hava
ozaman 3 ızmırlı bırlesmıs olduk hadı topıgın guzel annelerı ıster telefonla ıster sosyal medyaıle baglanalım bırbırımıze:)
iki çift laf etme geregı bıle duymadım kuzum deger mi değmez ben canımla cebelleşiyorum yawrum için canımı dişime takmışım kimsenin eleştirisine cevap verecek durum da değilim inan ki.. biraz önce meltemle hesapladık 18. haftamdayım suan 17 cm boyu bebegımın gelişimi çok iyi çok şükür sorun sadece rahime yakın olması işte.. görümceme de demişler ki 4. ayında bebeğin hiç gelişmemiş haftasına göre çok geride falan falan işte başka doktora gıtmıs gayet saglıklı gelısımıde guzel demısler.. yengemlede konustum bugün işte kuzenıme 5 aylıkken senın bebegın beyin özürlü 6. ayında ölü dogum yapacaksın demişler yengem taa doguma kadar hiç doktora gıtmemış ve tam haftasında dogmuş kuzenim.. Allah a sıgındım dedi.. bende Yüce Rabbime sıgınıyorum oğlumu bana bağışlasın
kızlaaaar 1 ayda sadece 2oo gr almışım ben yaa.. bu arada ben gebelik haftamı başından beri yanlış hesaplamışımm sat 27 mayıs beklenen dogum tarıhım de 27 şubatmııış.. bu ultrason kagıdındaki bilgileri yazımm anlayan bı yorumlasın nolur..
BPD: 38.4 mm
hc:142mm
fl:24.2mm
crl:116mm ultrasona göre 17+5 sata göre 17+1 günlük benim yaramaz oğlum
kızlar kıskanmaya başladım haberiniz olsun.bütün izmirliler iletişimdedüğer şehirdekiler nolcak((
kızlar grip ve boğaz ağrımı öksürüğümü söylemiştim daha önce ciğerlerim sökülecek. kasıklarım kasıla kasıla acıyor artık öksürdükçe belimin arkasına bıçaklar saplanıyor. dr umu aradım hemen kbb ye git dedi. gittim. inceptum antibiyotik ve levopront öksürük şurubu yazdı. kadın doğumcumu aradım. iç hemen dedi. ya zararı olmaz mı dedim hastalığının daha çok zararı var dedi. deminden beri ağlıyorum içemiyorum korkuyorum hastalıktan öksürükten de ölüyorum arafta kaldım. noluuuurrr yardım edin. siz hiç bir hastalık sebebiyle antibiyotik kullandınız mı nolur bişey deyin psikolojim bozuldu yavruma bişey olmasın içemedim, yarın dr uma randevum var.. gidince tekrar mı sorsam. adam iç dedi ama ne bileyim bir de yanında mı sorsam... içmesem bu öksürükle nolacak... arkadaşım allah korusun kasıkların öksürmekten kasıldıkça erken doğum olur çocuk ölür dedi(((((((((((((( çok kötüyüm.... nolur bişey deyin... dr. u da tekrr arayamam ki artık...:18::2:
kızlar grip ve boğaz ağrımı öksürüğümü söylemiştim daha önce ciğerlerim sökülecek. kasıklarım kasıla kasıla acıyor artık öksürdükçe belimin arkasına bıçaklar saplanıyor. dr umu aradım hemen kbb ye git dedi. gittim. inceptum antibiyotik ve levopront öksürük şurubu yazdı. kadın doğumcumu aradım. iç hemen dedi. ya zararı olmaz mı dedim hastalığının daha çok zararı var dedi. deminden beri ağlıyorum içemiyorum korkuyorum hastalıktan öksürükten de ölüyorum arafta kaldım. noluuuurrr yardım edin. siz hiç bir hastalık sebebiyle antibiyotik kullandınız mı nolur bişey deyin psikolojim bozuldu yavruma bişey olmasın içemedim, yarın dr uma randevum var.. gidince tekrar mı sorsam. adam iç dedi ama ne bileyim bir de yanında mı sorsam... içmesem bu öksürükle nolacak... arkadaşım allah korusun kasıkların öksürmekten kasıldıkça erken doğum olur çocuk ölür dedi(((((((((((((( çok kötüyüm.... nolur bişey deyin... dr. u da tekrr arayamam ki artık...:18::2:
valla ben oğlumd doguma 4 gun kala kullandım antıbıyotık bıseyde olmadı allahasukurkızlar grip ve boğaz ağrımı öksürüğümü söylemiştim daha önce ciğerlerim sökülecek. kasıklarım kasıla kasıla acıyor artık öksürdükçe belimin arkasına bıçaklar saplanıyor. dr umu aradım hemen kbb ye git dedi. gittim. inceptum antibiyotik ve levopront öksürük şurubu yazdı. kadın doğumcumu aradım. iç hemen dedi. ya zararı olmaz mı dedim hastalığının daha çok zararı var dedi. deminden beri ağlıyorum içemiyorum korkuyorum hastalıktan öksürükten de ölüyorum arafta kaldım. noluuuurrr yardım edin. siz hiç bir hastalık sebebiyle antibiyotik kullandınız mı nolur bişey deyin psikolojim bozuldu yavruma bişey olmasın içemedim, yarın dr uma randevum var.. gidince tekrar mı sorsam. adam iç dedi ama ne bileyim bir de yanında mı sorsam... içmesem bu öksürükle nolacak... arkadaşım allah korusun kasıkların öksürmekten kasıldıkça erken doğum olur çocuk ölür dedi(((((((((((((( çok kötüyüm.... nolur bişey deyin... dr. u da tekrr arayamam ki artık...:18::2:
kızlar içtim ilaçları antibiyotiği(( artık allahıma emanet... ne yapayım.. öksürmekten kustum.. akut faranjitim var benim tuttu mu tamam nefessiz kaldım. annem zorla içirdi ... ölcen diye... inşallah bişey olmaz allahım (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
sorma canım yıllardır çekiyorum normal öksürük bundan iyidir bu kuru öksürük... akut faranjit sürekli tekrarlar benim tozdan uzak dur diyor kbb ama nasıl durayım işim tebeşirler...dediğin gibi allah emanet herkesin kıymetli tabi evlat sonuçta ama biz 4 sene bekledik tüp bebekle oldu ondan çok pimpiriğim... allahım yardımetsin....((((((((((8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?