2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm kızlar ben çok hastayım burnun akıyo boğazlarım felaket acıyo zor duruyorum :2::2:
geçmiş olsun aman dikkat et canım

merhaba;
benim kayınpederim marangoz o yüzden mobilyalarını o yapıcak yani odası olacak ama ben ilk 1 sene için odama koyarım diye park yatak alıcam. büyüdüğünde de içinde oyun oynasın sıpam

valla bence patikli tulum daha kullanışlı sanki beli meli açılmaz gibi geliyo bana ama alt üst de biri kirlenince diğerini değiştirmeden temiz kalabilmesi için daha avantajlı. o yüzden eşit oranda da tutabilirsin

esınnn gıttınmı doktoraaa

subat bası dogum yapacak annele son 2 aydır yaptıgım pıyasa arastırmasında (agustos-eylu-ekım annelerı topiği) ya bası bdt olan annlere bı oncekı ayın 20 sınden ıtıbaren dogurmaya basladı pek bdt sını bekleyen yok ona gore ayagınızı denk alın:)

kız meltem ben anlamadım zaten şimdi benim sat 1 mayıs 2012 internete yazdığımda doğum için 5 şubat diyor ama doktor 12 şubat dedi bana ama ben kesim 15 ocakta doğururum

kızlar mrb doktordan geldim hastaneye yatıyorum.. belki de doğuma kadar (

kız meltem ben anlamadım zaten şimdi benim sat 1 mayıs 2012 internete yazdığımda doğum için 5 şubat diyor ama doktor 12 şubat dedi bana ama ben kesim 15 ocakta doğururum

usg olcumlerıne gore oyle demıstır yada senınkı gec dollenmedır ama sen yıne de stı baz al dogum tarıhı ıcın 15 ocak erken lennnng acık dahatut ıcınde:)

kızlar mrb doktordan geldim hastaneye yatıyorum.. belki de doğuma kadar (
canım bı anlatsana detayını neden ?

kızlar bu arada ben nıkaha gıdıyorum gecenlerde dogum yapan arkadas esıyle boşanıp barısmıstı nıkah yapmamışlardı cocugun kımlıgı cıkarken gayrı mesru dıye kayıt atcakalrmış o olmasın dıye nıkah tazelıyorlar bu arada anne 25 gunluk lohusa sahıtlerden bırı yanı ben 5 aylık dıgerıde 8 aylık bu nıkahtan hayır gelırmı sizce:))

arkadaşlar tetanoz aşısı olan varmı sabah aç karnına mı gidicez bilgi verin bana lütfennnnnn..

ole yzılmıyokı gayrı mesru ılk defa duydum benımde akrabamın kocasıyabancı uyruklu okul ıcın budaydı vıze bıttı uzatmadı kacak oldusonra b suru sorunlar cıktı ne burda ne orda nıkah kıyıldı.ımam nıkahları var ama resmı yapamıyolar hala cocukları oldu babasının ısmı herseyı yazıldı gayrı mesukaydedılmedı.
ole bıse cıktıysada bıyandan ıyı bıyandan kotu olmus

usg olcumlerıne gore oyle demıstır yada senınkı gec dollenmedır ama sen yıne de stı baz al dogum tarıhı ıcın 15 ocak erken lennnng acık dahatut ıcınde:)

canım bı anlatsana detayını neden ?

tutarım tutmasınada dururmu bilmem kuzum ben son adet tarihini baz alıyorum o zaman

ayyyyy çok sevindimmm ne güzel hamişlerrr rabbim geçim huzur versin inş. bi daha yaşamasınlar böyle kötü şeyler bebişleriyle çok çok mutlu olsunlar

kızlar ben de doktora gidiyorum

güzel haberlerle gel bebemmmm doya doya bak kuzuya inş. cinsiyetide gösterir kuzumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…