2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
zaten kımlıge yazmıyorlar kutuk kaydına o sekılde yazıyorlar

canım yenidoğan içinse küçük olurmu eminmisin
bende netten aldığım 3-6 ay bodyleri iade ettim, göğüs kısımları çok dar göründü gözüme:26:

valla alınan urune gore degsr belkı benm aldgm yerdekı gerckten cok kucuktu

arkadaşlar tetanoz aşısı olan varmı sabah aç karnına mı gidicez bilgi verin bana lütfennnnnn..[/QUOT
farketmıo canm ıstedgn saatte gt vrdr

kızlar böle bi model cıkardım. uzunlamasına örüp yanyana birleştircem nasıl olmus sizce?
inş ii bişiler cıkar ortaya

canım arkadaşım senin tavsiyen üzerine gebeliğimde hep balık yağı içtim
ve iyikide içmişim kızımın gelişimi çok güzel ve kime tavsiye ettiysem çok memnun
tekrardan sağol canım krisim

kızlar mrb doktordan geldim hastaneye yatıyorum.. belki de doğuma kadar (

canım geçmiş olsun yaaaa
nooldu ne dedi doktor ayrıntılı anlatsana müsait olunca merak ettik seni çok..
hastaneye de yatılır hiç sorun değil yeter ki sonu güzel olsun
bak ben kızımda son 2,5 ay wc harici hep yattım küçükken günleri haftaları saydım ne korkular yaşadım
sonra 39da bile gelmedi kızım sezaryan oldum..içini ferah tut sağlıkla ve zamanında gelecek kuzularımız inşallah

arkadaslar face ten eklerken burdakı nıckınızıde mesaj atarsanız sevınırım acaba kım bu dıye derın dusuncelere dalıyorum:)

selam arkadaşlar..bugün kızımla randevumuz vardı..çok şükür...herşey yolunda...doktor 5.5 aylık gebelikle uyumlu dedi..520 gr olmuş yavrum...(ama anası 10 kilo aldı onu anlamadım ya neyse)kalbe,kalbe giden damarlara,üst damağa falan bakıldı...binlerce kere şükür..rüya gibi yaa... bir ay bekliyosun sonra 10 dakikada hopp bitiveriyo...doktorlar hep hafta olarak konuşur ya bu sefer 5.5 ay deyince şaşırdım...offf ne güzeldi ya..şimdi bekle 5 hafta..ama ben arada başka doktora kaçarım yine..

slm kuzular napıosunuz dünden beri giremedim ama
sayfalar uçmuş sanırım geçmişi okuyamadım, dün ayrıntılı ultrsaona girdim
çok şükür herşeyi normal çıktı prensesimin bi de şeker yükleme testi yapıldı ben internette
baktım 24. hafta dio ama benim doktor şimdi yaptı çok şükür o da ii çıktı
siz napıosunuz nasılsınız?

slm kuzular napıosunuz dünden beri giremedim ama
sayfalar uçmuş sanırım geçmişi okuyamadım, dün ayrıntılı ultrsaona girdim
çok şükür herşeyi normal çıktı prensesimin bi de şeker yükleme testi yapıldı ben internette
baktım 24. hafta dio ama benim doktor şimdi yaptı çok şükür o da ii çıktı
siz napıosunuz nasılsınız?

canlarım mrb hastane için eşyalarımı hazırlıyordum.. bebeğin eşi öndeymiş ani bir kanamayla ikimizde hayatımızı kaybedebilirmişiz.. o yüzden gözlem altında tutacaklar serum ve iğne vurunucam.. eger 1 aya kadar bebek yukarı cıkarsa cıkıcam hastaneden yoksa doguma kadar kalmam lazım dogumu durduracak doktorlar erken dogum sancılarım gelırse 20. haftadan sonra rısklı 24. haftadan sonra da ciğer geliştirici iğne yapıcaklar ani dogum olursa diye.. hepinizi seviyoruz bebeğim ve ben öpüyoruz sizi.. hastaneden ara ara girmeye çalışıcam dualarınızla yanımızdasınız hakkınızı helal edin canlarım..

Canm çok üzme kendini.. Bende de aynı sorun var ama doktorum 24. haftaya kadar yukarı çıkabilir dedi, ben evde dinlenerek geçiriyorum, dışarı çıkıp çok yürüdüğünde kanamam oluyor, ama daha vaktimiz var, inşallah yukarı çıkıcak ve sağlıkla doğum yapıcaz, olumlu düşünmeye çalış, tedbir amaçlı hastanede olmanı istemiştir doktorun.

kızlar mrb doktordan geldim hastaneye yatıyorum.. belki de doğuma kadar (

rahim ağzı mı geniş acaba demiştim ben de
arkadaşım da yaşadı aynı şeyi canım sonra yukarı çıktı son aylarında gayet güzel geze toza geçirdi hatta..
ikinci bebeğindeyse hiç sorun olmadı
sıkma canını her şey yoluna girecek inşallah

detaylıda hiç sorun çıkmayan arkadaşlar maşallah size çok çok çok şanslısınız...gözünüzaydın tekrardan

Canım,lütfen moralini yüksek tut sana da oğluşuna da bişey olmayacak ve normal zamanında doğum yapacaksın inanıyorum.Senin ve burada ki herkes ve de kendim için yasin okuyacağım birazdan allahım yardımcın olsun....

kızlaarrrr
yarın 4 te bizim de detaylı randevumuz var
biliyorsunuz ikilide sorun çıkmıştı dörtlü biraz rahatlatmıştı bizi..
kollar bacaklar 1 hafta gerideydi
öyle çok korkuyorum ki bir şey derler diye..rahatlamış mutlu şükrederek çıkmak istiyorum doktordan
bize de dua edin noolurrrrrrr

Dualarım seninle canım,benim de yarın 2,30da randevum detaylı bakacaz oğluşuma:)

tedbiri elden bırakmamaları güzel. orda gözetim altında daha da güvende olacaksın canım .. ve de bebeğin yukarı çıkacak inanıyorum buna. dularımız seninle..kendini sakın üzme, bizi de merakta bırakma. Allaha emanet olun sen ve bebeğin...

cnm hayırlı haber verirsin inş.ben ayrıntılı yaptırdım dün. perinatolog prof tu. bir problem görmedi ama 4 lü testim 300'ün altı olduğu için amniyo önerdi yani önermek zorundayım ama karar senin dedi. her hastalık bazen ultrasonda belirti vermez dedi.amniyoda da 300 de 1 bebeği düşürme riskin var dedi. amniyo istemiyorum dedim. en başından beri hiç içime sinmiyor dedim.dr. testin 1000 de çıksa hastalık riski var zaten dedi. Rabbime sığındım. en çok dr un şu cümlesi dikkatimi çekti ve korktum. merak edip amniyo yaptırıp herşeyi sağlam bebeği kaybedenler var demişti.dua ediyorum yavrum için. sonuçta tek tehlike bu değil.Rabbim yavrularımızı kazadan beladan korusun, hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar inş. dua ederken bebeğimle beni de unutmayın teyzeleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…