- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.681
evet arkadaşım ya ben de yokum orda ben de istiyorum bizi de eklesinlerrrrbi de konunun en başındaki tabloyu kim yaptı ve faydası ne bilmiyorum ama ben de olmak istiyorum ordaaaaaaaabu arada bebekleriniz kaç cm topiğini bulamadım ben yaa
cumartesi sabah gidiyorum canım ayrıntılıya
boyu 26 cm kilosu 470 grammış.
iyi mi ???
22. haftamdayım :)
zaten kımlıge yazmıyorlar kutuk kaydına o sekılde yazıyorlar
bu arada dunku nıkah lıterature gectı:) nıkah memuru bızı gorunce cok guldu resımlerımızı cektılerbak bunu bılmıyodum kotuymus gercı bıryandanda resm nıkah mecburkılnyo guzel bıse.belkıde bzım kızında ole yazıldı dıyemedı bızlere
tamam canım sağol :) aynı anda eklemeler olunca kafam karıstı kım kım dıye:)ben mıne :)profıl resımlerım aynı dıye yazmamıstım pardon.
bu arada dunku nıkah lıterature gectı:) nıkah memuru bızı gorunce cok guldu resımlerımızı cektıler
hgelın lohusa damatt bır elınde bebek dıger elınde kalem ımza atmaya calışıyor
sahıtler bırı 5 bırı 7 aylık hamıle tarıhın en hızlı nıkahı oldu:)
çocuklarına anlatacakları bi anıları var artık desene:) çok komikkk, allah mesut etsin:)bu arada dunku nıkah lıterature gectı:) nıkah memuru bızı gorunce cok guldu resımlerımızı cektıler
hgelın lohusa damatt bır elınde bebek dıger elınde kalem ımza atmaya calışıyor
sahıtler bırı 5 bırı 7 aylık hamıle tarıhın en hızlı nıkahı oldu:)
örgücüler! güzel yelek patik modelleri için link ekledim bebişlerin cicileri topiğine
kendim beceremiyom bari becerebilenler örsün hehee:)
minikkelebek egzantırkressam ve mucızem ekledım ızlerı tabloya
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17-19 cm aralığında ve ağırlığı yaklaşık 350-400 gr civarındadır.
dıyor takvımım ama ya bende yada takvımde hata var:)
haklısın canımmeltem bende o tabloyu ilk sayfaya ekle değişiklikleri oradan yaparsın kuzum senin için ve takip etmek için daha kolay olur diye düşünüyorum
cumartesi sabah gidiyorum canım ayrıntılıya
boyu 26 cm kilosu 470 grammış.
iyi mi ???
22. haftamdayım :)
minikkelebek egzantırkressam ve mucızem ekledım ızlerı tabloya
biz geldiikk ilk hastane gecemizin ardından sabah 7 de gelen kahvaltımızı yaptık kan hapımızı içtik.. öğlen yemeğini bekliyoruz.. ama ne öğrendim 20. haftadan önceki gebeliklerde bebeğin aşağıda olması normalmiiiişş.. bide bu sabah uyanınca elimi göbüşe koydum tam göbek deliğimin altında top gibi bişey geldi elime acaba oğluşummuyduu ? sizler nabıyonuzz teyzoşlar.. ne listesii meltem benim oğluşumuuu en başa yazz
Canım gecmis olsun hastanede olman cok iyi güvendesiniz canım o toplanmalar kazılmanın habercisi rahim nasıldig icin bebek bı yerde toplanır seni korkutmak istemiyorum banada olmustu doktorum günde bı kaç kez normal demist fakat siklasir düzene girerse dogumu baslatir mutlaka doktoruna söyle bunu kasilma önleyici ilaç verirbiz geldiikk ilk hastane gecemizin ardından sabah 7 de gelen kahvaltımızı yaptık kan hapımızı içtik.. öğlen yemeğini bekliyoruz.. ama ne öğrendim 20. haftadan önceki gebeliklerde bebeğin aşağıda olması normalmiiiişş.. bide bu sabah uyanınca elimi göbüşe koydum tam göbek deliğimin altında top gibi bişey geldi elime acaba oğluşummuyduu ? sizler nabıyonuzz teyzoşlar.. ne listesii meltem benim oğluşumuuu en başa yazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?