- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.701
biz geldiikk ilk hastane gecemizin ardından sabah 7 de gelen kahvaltımızı yaptık kan hapımızı içtik.. öğlen yemeğini bekliyoruz.. ama ne öğrendim 20. haftadan önceki gebeliklerde bebeğin aşağıda olması normalmiiiişş.. bide bu sabah uyanınca elimi göbüşe koydum tam göbek deliğimin altında top gibi bişey geldi elime acaba oğluşummuyduu ? sizler nabıyonuzz teyzoşlar.. ne listesii meltem benim oğluşumuuu en başa yazz
yatım canm bak bakalım olmusmumeltem bende o tabloyu ilk sayfaya ekle değişiklikleri oradan yaparsın kuzum senin için ve takip etmek için daha kolay olur diye düşünüyorum
biz geldiikk ilk hastane gecemizin ardından sabah 7 de gelen kahvaltımızı yaptık kan hapımızı içtik.. öğlen yemeğini bekliyoruz.. ama ne öğrendim 20. haftadan önceki gebeliklerde bebeğin aşağıda olması normalmiiiişş.. bide bu sabah uyanınca elimi göbüşe koydum tam göbek deliğimin altında top gibi bişey geldi elime acaba oğluşummuyduu ? sizler nabıyonuzz teyzoşlar.. ne listesii meltem benim oğluşumuuu en başa yazz
yatım canm bak bakalım olmusmu
ne demek hersey mınnaklarımız ıcın:)tşk.ederiz Meltem teyzesi
yazmammıııı zaten eklemıstım lısteye ben sızı:)biz geldiikk ilk hastane gecemizin ardından sabah 7 de gelen kahvaltımızı yaptık kan hapımızı içtik.. öğlen yemeğini bekliyoruz.. ama ne öğrendim 20. haftadan önceki gebeliklerde bebeğin aşağıda olması normalmiiiişş.. bide bu sabah uyanınca elimi göbüşe koydum tam göbek deliğimin altında top gibi bişey geldi elime acaba oğluşummuyduu ? sizler nabıyonuzz teyzoşlar.. ne listesii meltem benim oğluşumuuu en başa yazz
sen hıc endıselenme hastanedesın zaten buntan otesı varmı doktorlar hersey anında mudahale ederler yanısağoluuun canlarımm beniim yaa.. oğlan çok nazlı acaba kız mı buuğraştırıyor bizi.. o toplanmamıymışş ayy çok endişelendim şimdi yaa daha küçük oğlumm ama yatagımda sırt üstü yatıyodum bi an geldi elime sonra ben dokununca düzeldi.. ayaga kalkınca da bariz şişik göbeğim hep aynıydıı
sen hıc endıselenme hastanedesın zaten buntan otesı varmı doktorlar hersey anında mudahale ederler yanı
benımde var toplanmalar Braxton Hicks kasılmaları bu ayda baslarmıs ztenendişelenmemeye çalışıyorum canım nabıyım ki başkaa ama gerçekten de aklıma takıldı kötü bişeyin habercisi mi
Canım korkutmak icib değil uyarmak icin söyledim mutlaka doktoruna söyle hem bunun ilacı var ben her hafta igne oluyorum günde 3 kerede hap alıyorum çözümsüzlük değil yani ayrıca gün icinde olabilir bazen olabilr yeterki düzene girmesin zaten hastanedesin doktorlar buna izin vermez icini rahat tutsağoluuun canlarımm beniim yaa.. oğlan çok nazlı acaba kız mı buuğraştırıyor bizi.. o toplanmamıymışş ayy çok endişelendim şimdi yaa daha küçük oğlumm ama yatagımda sırt üstü yatıyodum bi an geldi elime sonra ben dokununca düzeldi.. ayaga kalkınca da bariz şişik göbeğim hep aynıydıı
boş ver canım ben nedret edıyorum tasınmaktan sen bu sayedebeleşe getırdın tasınmayı ıyı yanından bak bıde:)bugün garip bi gün yaa ilk bebeğimi bu ayda ve bugünde doğurucaktım eğer herşey yolunda gitseydi.. bide lojman çıkmış bize hastanedeyim eşim evde kendi toplamaya çalışıyor evi ne bir akraba ne eş ne dost var yardımımıza koşan.. gurbette yaşamak ne zor hele hele bu İstanbulsa ahh ullen ahh efkarlandım getirin bi büyüük
bu arada dunku nıkah lıterature gectı:) nıkah memuru bızı gorunce cok guldu resımlerımızı cektıler
hgelın lohusa damatt bır elınde bebek dıger elınde kalem ımza atmaya calışıyor
sahıtler bırı 5 bırı 7 aylık hamıle tarıhın en hızlı nıkahı oldu:)
Braxton Hicks kasılmalarına neden olan olayların mekanizması açık değildir ancak bu konuda bazı spekülasyonlar vardır. En sık kabul edilen görüş bu kasılmaların rahimin kendi sertliğini sağlamasına yardımcı olduğu ve plasentaya kan akımını kolaylaştırdığıdır. Braxton Hicks kasılmaları rahim ağzında açılma ya da incelmeye neden olmazlar. Bununla birlikte doğum zamanı yaklaştıkça kasılmaların şiddetinde ve sıklığında bir artış görülebilir.Bu kasılmalar yalancı doğum sancıları olarak adlandırılır ve rahim ağzının doğuma hazırlanması ile açılması ve incelmesine yardımcı olailirler.benımde var toplanmalar Braxton Hicks kasılmaları bu ayda baslarmıs zten
Braxton Hicks kasılmalarına neden olan olayların mekanizması açık değildir ancak bu konuda bazı spekülasyonlar vardır. En sık kabul edilen görüş bu kasılmaların rahimin kendi sertliğini sağlamasına yardımcı olduğu ve plasentaya kan akımını kolaylaştırdığıdır. Braxton Hicks kasılmaları rahim ağzında açılma ya da incelmeye neden olmazlar. Bununla birlikte doğum zamanı yaklaştıkça kasılmaların şiddetinde ve sıklığında bir artış görülebilir.Bu kasılmalar yalancı doğum sancıları olarak adlandırılır ve rahim ağzının doğuma hazırlanması ile açılması ve incelmesine yardımcı olailirler.
yani aynı şeyden bahsediyoruz demi kuzum benim şöyleydii elimi koydum hani iki büklüm denir ya öyleydi bebek sanki elime geldi sonra düzeldi ama ne ağrı ne sancım vardı.. sadece biraz gece ağrım vardı o da yan yatınca artıyordu bende sırt üstü yattım o zaman geçti.. bana dün gece ağrım oldugu için çatı muayenesi yaptılar sanırım alttan baktılar çok canım acıdı sonra bu agrıların erken doğum ağrısı değil dedi.. belinin ağrısı kasıklarına vuruyor dedi..
canım ben de o toparlanmalardan sonra kasıkalrımda cok yogun baskı ve agırlıkta oluyor meselayani aynı şeyden bahsediyoruz demi kuzum benim şöyleydii elimi koydum hani iki büklüm denir ya öyleydi bebek sanki elime geldi sonra düzeldi ama ne ağrı ne sancım vardı.. sadece biraz gece ağrım vardı o da yan yatınca artıyordu bende sırt üstü yattım o zaman geçti.. bana dün gece ağrım oldugu için çatı muayenesi yaptılar sanırım alttan baktılar çok canım acıdı sonra bu agrıların erken doğum ağrısı değil dedi.. belinin ağrısı kasıklarına vuruyor dedi..
benim genitalin kemikleri ağrıyor birkaç gündür sizindemi öyle acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?