2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

kızlar Allah tan acil şifalar diliyorum herbirinize ayrı ayrı umarım bugünler de geçecek ve hep birlikte kucağımıza alıcaz minişlerimizi yeteki biz moralimizi yüksek tutalım iyi şeyler düşünelim düzelicek herşey

günaydınlar herkeslere ;

sonunda kuzumun cinsiyetini öğrendik KIZIMIZ oluyor yalnız artık bir şubat annesi değilim maalesef 25 ocak görünüyor doğumum ama ben yine de sizi bırakmam

dualarım tüm sıkıntılı annelere inşallah her şey güzel olacak.

ayrıntılı ne zaman olacak? bu arada kac kılokac cm soyle de ekleyeyım hemen

oyyyy kuzummmm benim ben dedim sana kızın olacak diye nazlı bebek sakladı kendisini anammm neden 25 ocak dedi kız iyi bakmışsın bebişkoya

oyyyy kuzummmm benim ben dedim sana kızın olacak diye nazlı bebek sakladı kendisini anammm neden 25 ocak dedi kız iyi bakmışsın bebişkoya

saol canım benim evet naza çekmiş anasının kızı işte

cok ıyı dur ekleyeyım
bu arada neden erkene geldı dogum gec dollenme degılmıymış?

ohhh iyi sevindim

yaa benim geç döllenmeydi ama bebiş normal haftasına yetişmiş o yüzden 9 şubat görünürken ocağın sonunu göremeyebilrsin 25 ocak dedi dr um

hadı bakalım belkı gercekten beraber dogururuz nasılsa dr umuz aynı 2mızı aynı anda cıkarıverır:))) nasıl esprılı bı adam dım ıınsanı rahatlatıyor
bı sonrakı randevun ayın kacına

ehee hakkaten gittikçe yaklaşıyoruz sana
valla süper o kadar memnun kaldım ki özele gittiğimizi daha yeni idrak edebildik valla inşallah sonuna kadar iyi gider.

ehee hakkaten gittikçe yaklaşıyoruz sana
valla süper o kadar memnun kaldım ki özele gittiğimizi daha yeni idrak edebildik valla inşallah sonuna kadar iyi gider.
detaylıdakı dr da cok ıyı bende memnun kaldım goklapten eee bosuna 3 ay beklemedık randevu sırası dımı:)
benım sonrakı randevu ekımde

günaydın kızçeler; ders programın değişmiş boş günüm bugün olmuş şimdi evde keyif yapıyoruz bebişimle:)

detaylıdakı dr da cok ıyı bende memnun kaldım goklapten eee bosuna 3 ay beklemedık randevu sırası dımı:)
benım sonrakı randevu ekımde
benim de kuzum ekim 25 inşallah detaylı da iyi geçer de rahatlarım iyice

günaydın kızçeler; ders programın değişmiş boş günüm bugün olmuş şimdi evde keyif yapıyoruz bebişimle:)

ohhhh missss ben de evimin kadını olayım diyorum bazenn ama sadece bazen

benim de kuzum ekim 25 inşallah detaylı da iyi geçer de rahatlarım iyice

ohhhh missss ben de evimin kadını olayım diyorum bazenn ama sadece bazen

esinciğim bebişin gelişimi maş. çok çok güzel kuzum anam bende seninle aynı düşüncedeyim evet bende bazen diyorum evde olayım diye kız senin bebişe kim bakacak doğunca devam edecekmisin çalışmaya

merhaba cnm evet ıkıncı prensesım gelıyo.mınure patladı zaten.hakkımızda hayırlısı neyse onu yasıyoruz.nasıp bole.senınkıde ıı olmusvoglun vqrdı kızın oluyo.gercı erkek olsun ıkıncıde dıyodun.hayırlısı artık.bende ıyıyım bı yaramazlıkyok.

esinciğim bebişin gelişimi maş. çok çok güzel kuzum anam bende seninle aynı düşüncedeyim evet bende bazen diyorum evde olayım diye kız senin bebişe kim bakacak doğunca devam edecekmisin çalışmaya

ben de iyi dediydim ama buradaki hamilelik takvimine göre baya zayıf bilmiyorum öle olsa doktor söylerdi değil mi ?

kuzum benim annem 2 blok ötemte oturuyor. o bakacak kısmetse. Allah onlara hayırlı uzun ömür versin sen napacaksın canım ?

kız maş. valla boyu kilosu güzel bence sen çok bakma öyle şeylere doktorun ne dediyse ona kulak ver ayyy ne güzel anneciğin bakacak benimde kayınvalidem bakacak hemen karşı binamda oturuyor amin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…