- 27 Şubat 2012
- 17.009
- 28.788
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.721
canım ben de o toparlanmalardan sonra kasıkalrımda cok yogun baskı ve agırlıkta oluyor mesela
resım gozukmuyor
resım gozukmuyor
yaaa ben bu slıngi istiyorummm
Baba Slings Baby Sling Official website Worldwide
gordummm cok guzelmışş
selammmm
kızlar bize dua edin unutmayın emi 4te randevumuz akşama haber veririrm inşallahh
berine o kasılmalar toplanmalar bende de var
bazen bi top oluyor nooluyo diyorum resmen rahatsız ediyor ama hemen geçiyor
hepimizde olduğuna göre normaldir ama arkadaşın dediği gibi 3-4 ten fazla olursa dikkat etmeliyiz demek ki
ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın canım haber vermeyı unutmaselammmm
kızlar bize dua edin unutmayın emi 4te randevumuz akşama haber veririrm inşallahh
berine o kasılmalar toplanmalar bende de var
bazen bi top oluyor nooluyo diyorum resmen rahatsız ediyor ama hemen geçiyor
hepimizde olduğuna göre normaldir ama arkadaşın dediği gibi 3-4 ten fazla olursa dikkat etmeliyiz demek ki
çokk güzel bir araba benim kocamda bunun pembesine bakıyodu inşş güzel günlerde kullansın bebişlerimiz
bide inanılmaz hafif sürmesi falan çok rahat.. inşallah canım güzel günlerde kullanırlar..
nerden ne kadaraa aldın canımbide dün akşam kocama geceleri artık rahat uyuyamıyorum aşkım ayağımın altına yastık alıyorum sabaha kadar yere düşüyor dedim böyle bir yastık lazım bana ama fiyatı biraz pahallı :26:diktirelim terziye verelim dedim saolsun kocamda hiç uğraşma sipariş ver dediinşş faydasını görürüm siz nasıl uyuyosunuz bitek benmiyim rahatına düşkün resim eklemeye çalıştım ama inş eklenmiştirr
nerden ne kadaraa aldın canım
ben şimdilik tek yastıkla uyuyorum ama eşim belim için yastık aldı otururken koyuyorum ortopedik çok rahat.. ama geceleri sağdan sola dönmemiz bir merasim nerdeyse
selam kızlar asılsınız berine canım iyi olmana sevindim maşallah bebişine ve sana inşallah kucağına aldığın haberinide alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?