2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yüzüstü uyuma artık canım bebeğe baskı yapıyorsun ve bu baskı çok tehlikeli bebeğin içinde yüzdüğü sıvıyı patlatabılırsın bende dalgınlıgıma gelıyor yüzüstü yatıyorum hemen geri dönüyorum canım.. hatta eşimle ayırmıştım yatakları çünkü adam uyurken resmen beni top görüyor galiba tekmeliyor :)

zararlı old. biliyorum ama dalgınıkla bazen dönsem bile acıyo canım yüz üstü dönemiyorumki göbekten benim zavallı kocam yatağın ucunda uyuyoo bana vurcam diye bütün yatak bana kalııyooo hehhee

ya kızlar sizdede çarpıntı oluyor mubende oluyor ya normal mi bu iki üç günde bir oluyor ama en az yarım saat sürüyor

zararlı old. biliyorum ama dalgınıkla bazen dönsem bile acıyo canım yüz üstü dönemiyorumki göbekten benim zavallı kocam yatağın ucunda uyuyoo bana vurcam diye bütün yatak bana kalııyooo hehhee

yok valla benim kii bütün yatağı tapulamış gibi heryerini kullanıyodu bende onuuu tek kişiliğe atmıştımm tabi şimdi yine yatağımızda yatıyo hemde bensiiiz koskoca evde yalnııız liseli aşıklar gibi geceleri mesajlaşıyoruz.. oğlum tekmelediiiii bu sefer ki daha kuvvetliydi pıt dediii :)))

ya kızlar sizdede çarpıntı oluyor mubende oluyor ya normal mi bu iki üç günde bir oluyor ama en az yarım saat sürüyor

bende de oluyo valla hatta nefes alırkende zorlanmalar da başladı bende derin derin nefes alıyorumm çok kiloda almadım aslında ama sormadım doktorumada neden diye

ay kıyamam vursun vursunda iyi olduğunu anlayalım demi ama daha dur kocanla başedemiyosun yatakta bide babasının oğlu geliyo sana bırakmıcaklar yatağı galibaa

bende de oluyo valla hatta nefes alırkende zorlanmalar da başladı bende derin derin nefes alıyorumm çok kiloda almadım aslında ama sormadım doktorumada neden diye

bende bebişimi görünce doktora bunu sormayı unuttum ya nefes almakta çok zorlanıyorum böyle içim çekiliyor şu andada var ben şu anda hamile kaldığım kiloma geldim 1 ayda 4 kilo almışım fazla kilolu değilim 56 kiloyum şimdiden böyle olursam 8 9 aylıkken ne yürüye bilirim herhalde nede nefes alabilir herhalde

çünkü artık kalbiniz daha hızlı çalışıyor bu çarpıntılarınızda o yüzden kuzucuklarımm

ay kıyamam vursun vursunda iyi olduğunu anlayalım demi ama daha dur kocanla başedemiyosun yatakta bide babasının oğlu geliyo sana bırakmıcaklar yatağı galibaa

bende bebişimi görünce doktora bunu sormayı unuttum ya nefes almakta çok zorlanıyorum böyle içim çekiliyor şu andada var ben şu anda hamile kaldığım kiloma geldim 1 ayda 4 kilo almışım fazla kilolu değilim 56 kiloyum şimdiden böyle olursam 8 9 aylıkken ne yürüye bilirim herhalde nede nefes alabilir herhalde

kız berine neyin var ne hastanesi ayy???

yaw bende gıremıorum vallahi kızlar cok yoruluyorum hep 2008li öğrencilerim hiçbişi yapamıolar hep oyuncak oynamak istiolar faaliyet yapamıolar masada 10 dakka oturamıolar yaramaz seyler,eve gelınce öğlen hemen uyuyorum bana özet gecın neler oluyor burada :/

ay sorma ya oğluna aşık bi babamız var pipini yerim oğluuum diye seviyor :) tirbiyesiiz.. sarmaş dolaş yatarlar herhalde çağlanın vay halinee

hoşgeldin canımm.. erken doğum riskim var bebeğin eşi önde canım.. kontrol amaçlı hastanede yatıyorum bende..

artı su kilo konusunda cok dertliyim valla kocaman karnım oldu görenler doğum yakın mı dıo :S 7-8 aylık gibi hocam dıolar 10 kilo aldım tam :'( çok fenayım doktora gıtmeye korkuorum cok kızacak aslında az da yıyorum ama alıorum vallahi

Hanım kızlar facebookdan birbirinizi eklemek için özel mesaj yoluyla mesajlaşın lütfen.Topikler üye olmayanlar tarafındanda okunabildiği için grçek kimliklerinizi burda vermek sakıncalı olabilir.Sorumluluk kk ya ait değildir

ayyy gecmıs olsn bende ara ara gırıorum bakıorum gecmişi okuyacak mecalim yok zaten ama senın yorumunu hiç görmuodum dikkat et madem kendıne kuzucum Allahım acl şifalar versn inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…