- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.741
gecen gece soldan sağa döniyim dedim bıçak saplanır gibi oldu ölüyorum dedimbide ben yüz üstü uyumayı çok seviyorum uykudayken yanlışlıkla dönsem eşim uyandırıyoo bebişi eziyosun diye bize almak şart oldu bi yastıkk
merhabalar kızlar
berine iyi olmana sevindim canım
selam canım hoşgeldiniiizay çok sıkıldım çıkmak ıstıyorum ya hastaneden
yüzüstü uyuma artık canım bebeğe baskı yapıyorsun ve bu baskı çok tehlikeli bebeğin içinde yüzdüğü sıvıyı patlatabılırsın bende dalgınlıgıma gelıyor yüzüstü yatıyorum hemen geri dönüyorum canım.. hatta eşimle ayırmıştım yatakları çünkü adam uyurken resmen beni top görüyor galiba tekmeliyor :)
selam canım hoşgeldiniiizay çok sıkıldım çıkmak ıstıyorum ya hastaneden
zararlı old. biliyorum ama dalgınıkla bazen dönsem bile acıyo canım yüz üstü dönemiyorumki göbektenbenim zavallı kocam yatağın ucunda uyuyoo bana vurcam diye bütün yatak bana kalııyooo hehhee
ya kızlar sizdede çarpıntı oluyor mubende oluyor ya normal mi bu iki üç günde bir oluyor ama en az yarım saat sürüyor
yok valla benim kii bütün yatağı tapulamış gibi heryerini kullanıyodu bende onuuu tek kişiliğe atmıştımm tabi şimdi yine yatağımızda yatıyo hemde bensiiiz koskoca evde yalnııızliseli aşıklar gibi geceleri mesajlaşıyoruz.. oğlum tekmelediiiii bu sefer ki daha kuvvetliydi pıt dediii :)))
bende de oluyo valla hatta nefes alırkende zorlanmalar da başladı bende derin derin nefes alıyorumm çok kiloda almadım aslında ama sormadım doktorumada neden diye
bende de oluyo valla hatta nefes alırkende zorlanmalar da başladı bende derin derin nefes alıyorumm çok kiloda almadım aslında ama sormadım doktorumada neden diye
yok valla benim kii bütün yatağı tapulamış gibi heryerini kullanıyodu bende onuuu tek kişiliğe atmıştımm tabi şimdi yine yatağımızda yatıyo hemde bensiiiz koskoca evde yalnııızliseli aşıklar gibi geceleri mesajlaşıyoruz.. oğlum tekmelediiiii bu sefer ki daha kuvvetliydi pıt dediii :)))
ay kıyamam vursun vursunda iyi olduğunu anlayalım demi amadaha dur kocanla başedemiyosun yatakta bide babasının oğlu geliyo sana bırakmıcaklar yatağı galibaa
kız berine neyin var ne hastanesi ayy???
yaw bende gıremıorum vallahi kızlar cok yoruluyorum hep 2008li öğrencilerimhiçbişi yapamıolar hep oyuncak oynamak istiolar faaliyet yapamıolar masada 10 dakka oturamıolar yaramaz seyler,eve gelınce öğlen hemen uyuyorum bana özet gecın neler oluyor burada :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?