- 27 Şubat 2012
- 17.009
- 28.788
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.761
ayyy gecmıs olsn bende ara ara gırıorum bakıorum gecmişi okuyacak mecalim yok zaten ama senın yorumunu hiç görmuodumdikkat et madem kendıne kuzucum Allahım acl şifalar versn inş
valla benim kocada öyle planlar yapıyo kızımla şöyle yapcaz böyle yapcaz sana kuma geliyo kıskançlıktan çatla diyoay sorma ya oğluna aşık bi babamız var pipini yerim oğluuum diye seviyor :) tirbiyesiiz.. sarmaş dolaş yatarlar herhaldeçağlanın vay halinee
artı su kilo konusunda cok dertliyim valla kocaman karnım oldu görenler doğum yakın mı dıo :S 7-8 aylık gibi hocam dıolar10 kilo aldım tam :'( çok fenayım doktora gıtmeye korkuorum cok kızacak aslında az da yıyorum ama alıorum vallahi
ne demek hersey mınnaklarımız ıcın:)
ayy yerim ben o minnaklarıııın herbirini ayrı ayrı :)))
valla benim kocada öyle planlar yapıyo kızımla şöyle yapcaz böyle yapcaz sana kuma geliyo kıskançlıktan çatla diyo
neee 10 kilomuukız yavaştan git en çok kiloyu son aylarda alcaz daha şimdiden yuvarlanmaa ben 3 kilo aldım psikolojim alt üst oldu tuzu kestim turşuyu çok severdim ama yemiyorum ödem yapcak diye zaten dr. hiç hamile gibi değiilsin çok iyi görünüyosun dedi
kız kumanı mı doğurucan seeen :)) bende 2 erkekle napıcaksam :)
baştan beri eşim kızım olsun deyip duruyodu gönlüne göre oldu valla dün akşam diyoki kocam biz kızımla süper bir ikili olcaz sen başının çaresine bak diyoooeminim kuma olcak bana babası asla kızmaz kıyamaz herşeye tamam diyen bi baba olacak buyüzden ona daha düşkün olacaktır bide ben kocamı çok kıskanırım sürekli kucağındayımdır napcaz bilmiyomm
ya kızlar sizdede çarpıntı oluyor mubende oluyor ya normal mi bu iki üç günde bir oluyor ama en az yarım saat sürüyor
ANnem nasılda tekmelermis beni yerim seni ben güzel kuzum
canım çarpıntı kansızlığa işaret yaptırdın mı kan sayımı
canım geçmiş olsun
tez zamanda çıkın hastaneden inşallah
ne zaman çıkarsın diyor doktorlar
erken doğum derken ne kadar erken ne diyorlar:26:
Allah korusun seni de cümlemizi de
canım ben şimdi 1 ay hastanede kalıcam 20. haftadan sonra yukarı çıkarsa çıkıcam.. ama çıkmazsa doğuma kadar burdayım ne yazık kiAllah razı olsun
oooyyyyy
hastaneleri Allah eksik de etmesin oralara düşürmesin de
tez çıkın inşallah
kızlar yaaa bu doğum izninin altı aya çıkması ne zaman belli olacakkk
slm kuzuluar napıonuz be yaaa
bende okuldan geldim kat nöbetiim vardı
ayaklarım şişti çok yoruldum, gece baldırıma acaip bi kramp girdi
nasıl bi acıyla uyandım masaj yapa yapa zorla geçti,
bu arada benim göbiş bu hafta sanki birden şişti ya şimdiye kadar
belli olmuyodu, öğrencilerim bilmiyodu bu hafta bir öğrencim
hayırlı olsun hocam dedi
gri tişörtlü olan 15. haftamdaki halim diğer ikisi bu haftaki yani 21. hafta, nasıl şiştim yaaa
Eki Görüntüle 518587 Eki Görüntüle 518586 Eki Görüntüle 518585
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?