- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.821
kızlaarrrr
dua eden etmeyen, merak eden etmeyen herkese çoook teşekkür ederim
çoook şükür kontrolümüz iyi geçti
belirtilerin hiçbirini göremedi doktor gayet güzel dedi bin maşallah
hafifledim kızlar yaaa darısı herkesin başına olsun
ve sonraki kontrollerimiz için hepimizin başına olsun tabi ki...
(ikili ve dörtlü risklerini 2 kat daha azaltır bu kontrol dedi bu arada wilma ve benzer durumda olan arkadaşlar, belirti vermiyorsa epey olumlu bir durum yani)
tam 20 haftayla uyumlu kuzucum zaten geç döllenmeydi anca yetişti nasıl geçsin bi de
ay sorma ya oğluna aşık bi babamız var pipini yerim oğluuum diye seviyor :) tirbiyesiiz.. sarmaş dolaş yatarlar herhaldeçağlanın vay halinee
baştan beri eşim kızım olsun deyip duruyodu gönlüne göre oldu valla dün akşam diyoki kocam biz kızımla süper bir ikili olcaz sen başının çaresine bak diyoooeminim kuma olcak bana babası asla kızmaz kıyamaz herşeye tamam diyen bi baba olacak buyüzden ona daha düşkün olacaktır bide ben kocamı çok kıskanırım sürekli kucağındayımdır napcaz bilmiyomm
Gözün aydın Ezel, bana da doktorum aynı şeyi söyledi, 2li 4lü testlerden çok daha güvenilirmiş detaylının sonucu, benim de içim detaylı sonuçları sayesinde rahatladı, darısı haber bekleyen herkesin başına..
ben de az önce dedim. kızım bi gelsin canını okuyacaz senin alışverişti süstü makyajdıı....:) adam çıldırmazsa iyi:))
hadı canım gozun aydın cok sevındım darısı dıger arkadasların basınakızlaarrrr
dua eden etmeyen, merak eden etmeyen herkese çoook teşekkür ederim
çoook şükür kontrolümüz iyi geçti
belirtilerin hiçbirini göremedi doktor gayet güzel dedi bin maşallah
hafifledim kızlar yaaa darısı herkesin başına olsun
ve sonraki kontrollerimiz için hepimizin başına olsun tabi ki...
(ikili ve dörtlü risklerini 2 kat daha azaltır bu kontrol dedi bu arada wilma ve benzer durumda olan arkadaşlar, belirti vermiyorsa epey olumlu bir durum yani)
tam 20 haftayla uyumlu kuzucum zaten geç döllenmeydi anca yetişti nasıl geçsin bi de
anası kılıklı bir kız daha geliyo yandı kocamm valla benim makyajla bile zor başa çıkıyor aman napım babası düşünsünn aartıkkben de az önce dedim. kızım bi gelsin canını okuyacaz senin alışverişti süstü makyajdıı....:) adam çıldırmazsa iyi:))
sen bi de benimkini düşün 2 kız bi de ben
ağdamızdı orkidimizdi yetişsin artık bize:)
takacam 2 koluma gidecem alışverişe diyorum sen çoook çalış diyorum gülüyor:)
ilkinde farketmiyordu ama ikinciyi kız istiyordu eşim de..
canım sayfayı görüntülenmiyor ne yazıkki neymiş merak ettimkocısı kandırdım bunu alıcam http://www.*********************************/Kirmizi,PR-6.html
kocısı kandırdım bunu alıcam http://www.*********************************/Kirmizi,PR-6.html
BOBA WRAP SLINGcanım sayfayı görüntülenmiyor ne yazıkki neymiş merak ettim
duzelttım canım bak bızım tablo ıse yaramıs:)merhaba kızlarrr bugün bütün gün misafir geldibiz gittik falan derken giremedim şöyle bi geçmişe göz attım çok şükür ciddi bir sorunu olan yok gibi duruyor...sabah da 11 de kızımın tekmeleriyle uyandım bi süre kalkmadım bıraktım tekmelesin keyfini çıkardım çünkü uzun süredir bu kadar çok tekmelememiştisonra kalktım birden kesti o da tekmeleri...annem de dalga geçiyo torunumu aç bıraktın tabi anne beni doyur diye basıyodur tekmeyi dedi
canım sayfa açılmıyor göremedi...bi de boyu falan ekledim sayfaya...ayyyy kaç zamandır bebişimin boyunu 13 cm sanıyodum meğer o kafa çevresiymiş...senin listeye bi baktım herkesinki(bana yakın haftalar) 15-16 cm anam dedim kızım kısa mı olacak bi panikle int te araştırdım fl değerinin 7 katıymış boyu o da 15.1 cm yapıyo oooooh dedim rahatladım valla yaaa
duzelttım canım bak bızım tablo ıse yaramıs:)
bende kangru ıstemıyorum ılk oglumda dr onermemıstı bu slıngolar anne bebek arasındakı bagı korudugu ıcın tavsıye edılıyormuş youtube ta ızledım baglama seklı cok kolay hatta arkadasla carsafla denedık oldu gıbı ama carsaf kısa geldı:)canım bunları pek tavsiye etmiyolar yani şal türü olanları çünkü bağlaması çok zor oluyomuş tek başına....ben pek sling-kanguru türü şeyler istemiyodum ama eşim çok hevesli dışarı çıkarken bebişimizi asacakmış kucağına sarılıp gideceklermiş kızımla o kadar özeniyo ki ben de takarım arada diyorum yok diyo şimdiden dışladılar beni baba-kız galiba
bak ben bunukızlar size bir soru 4 tekerli bebek arbası mı alacaksınız 3 tekerlekli mi? erken diyebilirsiniz ama benim şu sıra bakmam lazım biraz sizin de fikirlerinizi öğrenmek istedim exor baby diye bi marka buldum hem fiyatı uygun hem de güzel görünüyo ama intten bakmayla da olmaz ki napcam bilmiom
bende kangru ıstemıyorum ılk oglumda dr onermemıstı bu slıngolar anne bebek arasındakı bagı korudugu ıcın tavsıye edılıyormuş youtube ta ızledım baglama seklı cok kolay hatta arkadasla carsafla denedık oldu gıbı ama carsaf kısa geldı:)
Moby Wrap Instructions - YouTube bak bu sekılde baglanıyor
ya bende dıalrıdan cok ev kullanımı ııcn ıstıyorum malum bır oğlum daha var onun ıslerı odev ev ısı bebekte kucak ısterse evde boyle takılırız dedım:) bu arad şal tıpını hor görme brad pıtt kullanıyo bu modelden:)anaaaaaaam ben bunla düğüm olurum kızzzzz hele bi de kucağımla bebişle yaparsam çocukcağızın bacağını falan çıkarırım heralde töbe töbeeeebana göre değil şekerim ama keşke kullanabilsem çok şirin görünüyo çünkü...bi de ben takacak olsam neyse de erkekte şal pek hoş durmaz bence yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?