- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.861
yesılderede gelırken hatay yoluna devam edıyorsun sağ tarafta kalıyor yakınlarında karabaglar beledıyesı vr o solda kalacak duz devam et kopruyu gec bozyaka ssk koprusunu ılerde sagda ucyola gelmedenbu arda ben hiç netten alışveriş yapmadım... acaba bende başlasam mı?sonradan uğraşmıyım diyorum da...
meltemmmmm...(utandım artık bu kadar soruya)bu arada aklıma bir şey daha geldi.. egepol hatayda galiba değil mi?ben oraları pek bilmem de.. hani yakınında yöresinde şöyle bilindik bir şeyler var mı?
sabah sabah bu kadar soru sorup beni topikten kovmadığın için teşekkür ederim canım...
ne guel yuzunu gormusunuz ya ben napayım ne zaman yuzunu gormek ıstesek gostermıyor sıpam burun kemıgı ıcınde gostermemıstı 4 d de gostermedı pıpı meydanda ama o ayıp degılll:) ben parmaklarını gorebıldım aynı ben tombık tombık:)Günaydin arkidisler ve onlarin sejer bebikleriiii
Sali gunu detayli randevumuz vardi. Simdi yine kizimi gormeye gidiyorum(cinsiyet de kesinlesti tabi:)). Cunku kizcem popisini donmedi doktor ablasi da bakamadi sirtina. Utangac galiba5 saat bekledik girmedigim sekil kalmadi, ara ara bakiyoz, yok donmuyo, her yere donuyo sirtini donmuyo pisicigim. Oyun yapiyo bize yayamaz. Bi arkadasi daha vardi onun gibi o da donmuyomus, erkekmis, bi onlar bi biz kaldik.:13: O yuzden simdi yine gidiyoz.
Bu arada hani 1118 di ya parasi, 277 odedik cok sukur. Eltim sagolsun :)
3 boyutlu da baktik yuzune ayyyyniii beeeeeennnnn
Sizde ne var ne yok beni sordunuz mu bakiimm nerde bu kiz diye
yesılderede gelırken hatay yoluna devam edıyorsun sağ tarafta kalıyor yakınlarında karabaglar beledıyesı vr o solda kalacak duz devam et kopruyu gec bozyaka ssk koprusunu ılerde sagda ucyola gelmeden
ne demek canım bu arada netten alışverıs yapabılırsın ben bı cok seyı oyle alıyorum hatta bahsettıgım slıngıde netten alcagım zaten reel olrak satan yer gormedım ızmırde sende bıraz bıraz başla artık alışverıseteşekkür ederim canım gerçekten..
sağlık ocağına gidip aşı olmam lazım.. ama önce kahvaltı yapacağım.. karnımı doyurmadan aşı olamam öyle değil mi? bir de kan tahlili isteyeceğim..ne yapıyosanız yapın dicem.. kan hapı yazdırcam.. çoookk işim var çookkkk....
bu arada benim hormonlarıma şimdiye kadar hiç bakılmadı.. dr um da bir şey demedi..kafam karışık yani.. bu hormonlarına herkes her ay baktırıyor mu mutlaka....???????
canım aşı 20. haftadan sonra sen 19 dasın sanırım ayrıca aç gitmen lazım kan veceksen.
kızlar gecen sabah markafonıden zıbın aldım henuz gelmedı aynı zıbın bugun unnadoda da ındırımde
amaben 14,90 a aldım orada 19,90
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3299&urun_id=144447
bu ardaa nette ne kadar dıye arastırıyorum unnado pıyasanın ustunde satıyor arkadaslar haberınız olsun
şimdi sağlık ocağını da aradım..aşı için gelebilirsin dedi...gideyim en iyisi...
bende olmadım daha tetenozu 10 ekimde detaylı usg ye gideceğim o zaman vurulsam olur dimi kızlar
aç karnına mı? ama ben zayen sabahları kuru kayısımı yiyorum... yani aç değilim...o zaman aşı olayım sadece.. dr. um 1 ekimden önce aşını ol demişti.. 1 ekime randevu vermişti.... bak şimdi kafatm karıştı...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?