- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.841
bak ben bunu
Graco Trekko Tekerlekli Bebek Arabas Apple | Graco
yada bunu
Chicco Multiway Puset - e-bebek.com
dusunuyorum
ya bende dıalrıdan cok ev kullanımı ııcn ıstıyorum malum bır oğlum daha var onun ıslerı odev ev ısı bebekte kucak ısterse evde boyle takılırız dedım:) bu arad şal tıpını hor görme brad pıtt kullanıyo bu modelden:)
evet canım erkeklerde testıslere zararı varmışişte o olayı brad pitt de takıyomuş falan şeklinde eşime anlatmam biraz zor olabilirbi de hiç düşünemiyorum kocamı böyle haklısın canım senin için gerçekten çok büyük kolaylık olabilir...bi de doktor kanguru tavsiye etmedi demiştin erkek olduğu için mi tavsiye etmedi? çünkü araştırdım kalça çıkığı falan yapmıyomuş ama erkek çocuklarda kullanılmasa daha iyi diyodu....
evet canım erkeklerde testıslere zararı varmış
eskiden en zından geçmişi okuyabiliyordum.. ama bu aralar okulda o kadar çok yoruluyorum ki.. geçmişin yarısını okuyabiliyorum..
gnydn dün yazmıştım ama okudunmu bilemiyorum sanırım doğumumuz hemen hemen aynı olacak aynı gidiyorz kaç kilo aldn ve bebişin cinsi ne :)
canım ben egepolde gırdım 50 tl bır kerede kendı ıstegımle ozel randevu ıle gırdım egepolde 90 tldetaylı usg yi dr uma sordum.. daha doğrusu sekreterine sordum.. muaynenesinde yokmuş..eğer bir şey görürse detaylıya yönlendiriyormuş.. ama ben bebişimi detaylıda da görmek istiyorum..bunun için sizlere bir sorum var izmir de karşıyakadayım.. ve buralarda gidebileceğim bir yer var mı? gerçi uzak olsada gitmek istiyorum.. bana fiyatını ve bir yerler tavsiye edermisiniz? randevu alayım en azından..
şimdiden teşekkürler...
bak ben bunu
Graco Trekko Tekerlekli Bebek Arabas Apple | Graco
yada bunu
Chicco Multiway Puset - e-bebek.com
dusunuyorum
canım o chıcconun arabasının ayak arafından takılan yorgan gıbı ortusu var bende ondan alabılırım onucanım bu chicco nunki gibi olan arabalar baston puset yani daha mı kullanışlı, sanki çok yazlık gibi, burası yağmurun çok yağdığı bi yer sorun olur mu ki?
ama hafif de...
bana nerdeyse bu graco ile aynı görünümde abc design marka bi bebek arabası yurtdışından geldi ama çok ağır kaldıramıyorum ben onu...
eşimle kararsız kaldık yenisini alsak mı???
Tecrübelerinizden faydalanalım efem:))
canım ben egepolde gırdım 50 tl bır kerede kendı ıstegımle ozel randevu ıle gırdım egepolde 90 tl
sgk anlaşması var sgk ıle 50 tlye bakıyor bende cmrtesı cektırdım 12 ue kadar galıba muayenetamma tatlım egepolü not aldım.. peki sgk ile anlaşması var mı?
birde kaçıncı haftaya kadar bakılıyor? geç kalmadım değil mi?
ve bir şey daha sorabilir miyim?
cumartesi günleri açık mı bir bilgin var mı?
sgk anlaşması var sgk ıle 50 tlye bakıyor bende cmrtesı cektırdım 12 ue kadar galıba muayene
bellı bır zaman aralıgı yok ben gecen hafta 9bucukta detaylıya gırdım 10 bucukta doktorum kendı ultrasonuna aldı sorun olmaz yanıteşekkür ederim tatlım.. en azından kendim gideyim dedim..
yaa ben çok oldum biliyorum ama bir şey daha sorabilir miyim?
ultrasona kaç gün arayla girilebilir?
diğer dr. da da randevum var ya ondan dedim di....
kızlar gecen sabah markafonıden zıbın aldım henuz gelmedı aynı zıbın bugun unnadoda da ındırımde
amaben 14,90 a aldım orada 19,90
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3299&urun_id=144447
bu ardaa nette ne kadar dıye arastırıyorum unnado pıyasanın ustunde satıyor arkadaslar haberınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?