- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.881
aaaaaaa askkk olsun ancelıne julı bıke kullanıyo ayol bogulmaz aslında bızım anane usulu bunlar onlarda tarlada calısırken kullanırmıs bunlardan sımdı sosyetık oldu:)günaydın kızlarrr
ezel hadi gözün aydın canım. Allah bi daha kötü şeyler göstermesin hiç birimize
özlem üzülme sakın kötü bişey olsa dr un 1 ay beklemezdi ya da amniyosentez falan önerirdi. 1 ay beklediğine göre geçebilecek birşey demek ki iyi düşün iyi olsun
meltemmmm o ne kız boğulur çocuk orda yazık valla sen yolla ben bakarım rüzgar aaaa
berine naptı yaa girmemiş sabah da akşam da ? iyidir de mi ?
aaaaaaa askkk olsun ancelıne julı bıke kullanıyo ayol bogulmaz aslında bızım anane usulu bunlar onlarda tarlada calısırken kullanırmıs bunlardan sımdı sosyetık oldu:)
park yatak lınklerı attım 2 tane gordunmu kararsız kaldım hangısını alacagımı bı el atıver sevabınadoğru diyosun. onlarda sırtına bağlıyorlardı garipler ne yapsınlar
graccoda kı yatakta termostat falanda var bıde bebek ağlamaya basladıgında tıtresıme baslıyo sakınlestırmek ıcın chıccodakı tıtresım sen actıgında galıba bırde gracco dakı daha buyuk jokerde 2 sı yanyanaydı oyle karsılastım olculerınıSanku bebettodaki daha kullanisli gibi geldi bana cnm. Altinda raflar var bez degistirme yeri fln var bi de cikiyo galiba. Bas tarafinda biberonluk fln.. :) daha guzel geldi. Aman ne kadar pahalilarmis yaa..:18:
yaa yazıyodum arada kaynadı canımpark yatak lınklerı attım 2 tane gordunmu kararsız kaldım hangısını alacagımı bı el atıver sevabına
Sanku bebettodaki daha kullanisli gibi geldi bana cnm. Altinda raflar var bez degistirme yeri fln var bi de cikiyo galiba. Bas tarafinda biberonluk fln.. :) daha guzel geldi. Aman ne kadar pahalilarmis yaa..:18:
...Günaydın kızlaaar...
Bende bebiş mobilyaları bakınmaya başladım..Ya yaptırcem yada alcem...
Şimdilik anneannesi ile bunda karar kıldık kocişi ekarte ettik haha..Ona kalsa hepimiz aynı yatakta yatcakmışız...
Şişe gibi dizilicez vesselam yatağa ay !...
Aslında beğendiğim bebiş yatakları varda 1.500.TL den başlıyo dedim..B*k unu çıkarmaya gerek yok...hahahah
günaydın canım bence yaptır hem istediğin gibi olur hem de daha uygun fiyata gelir. ama büyüyen beşik daha uzun ömürlü olmaz mıydı ? en azından ortaokulu bitirene kadar falan yatardı ? ama bu da çok şekermiş
kızlar kanda lökosit oranınız ne çıktı yaa lütfen birileri cevap versin benimkinde 10-15 çıktı diye kum döküyorsun dedi doktor idrara çıkmaktan anam ağladı oranın kemikleride çok ağrıyor yardımcı olun lütfen.
kızlar kanda lökosit oranınız ne çıktı yaa lütfen birileri cevap versin benimkinde 10-15 çıktı diye kum döküyorsun dedi doktor idrara çıkmaktan anam ağladı oranın kemikleride çok ağrıyor yardımcı olun lütfen.
Canım benim de idrarda lökositim var hamileliğimin başından beri 10-15 kadar. Bilmiyorum seninkiyle aynı mı ama ben önce suda eritilen bi ilaç kullandım 5 gün işe yaramadı, şimdi de fitil kullanıyorum 3 günlük.. Doktorum şimdilik tehlikeli diil ama doğum zamanı risk yaratabiliyor dedi.. Herşey var maşallah bende zaten
Canım benim de idrarda lökositim var hamileliğimin başından beri 10-15 kadar. Bilmiyorum seninkiyle aynı mı ama ben önce suda eritilen bi ilaç kullandım 5 gün işe yaramadı, şimdi de fitil kullanıyorum 3 günlük.. Doktorum şimdilik tehlikeli diil ama doğum zamanı risk yaratabiliyor dedi.. Herşey var maşallah bende zaten
kızlar gecen sabah markafonıden zıbın aldım henuz gelmedı aynı zıbın bugun unnadoda da ındırımde
amaben 14,90 a aldım orada 19,90
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3299&urun_id=144447
bu ardaa nette ne kadar dıye arastırıyorum unnado pıyasanın ustunde satıyor arkadaslar haberınız olsun
ne kadarda cahilim he lökosit ne demek kız
Teşekkür ederim ama bu grupta sanki birkaç kişi toplanmış ve kendilerinden başkaları yok gibi muhabbet ediliyor diyer şubat grubunda cevap veriyorlar yani bu gurubun amacı yardımlaşmak değilse zaten birdaha bu sayfaya yazmam
sağolun yaa çok yardımcı bir grupsunuz birkişide çıkıp cevap vermiyorsözde şubat grubu
biraz ağır olmamış mı ? burada cevaplar çok hızlı yazılıyor. arada kaynamış da olabilirsin ya da sorduğun soruda kimsenin bir fikri yoksa ne cevap yazacağız ?
sen arada bir gelip hal hatır sormadan işine geleni yazıp da cevap veriyorsan kusura bakma da kimse cevap yazmak istemez.
ama yine de düşündüğün gibi kötü insanlar değiliz ben şahsen bir fikrim olmadığı sorulara cevap yazmıyorum önemini azaltmamak için
yine de topiğe bir daha gelip gelmemek senin elinde kimseyi zorla tutmuyoruz burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?