- 27 Şubat 2012
- 17.002
- 28.783
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.981
güle güle
yaparsan güzel olursa tarifini yaz ben de yapayımben çok severim ezogelin i ama hiç yapmadım
kolay gele
bana da öyle dediler de valla hastaneye bile yatırdılar
bu özel hastaneler para tuzağı inan ki
boşuna mı korkuttular beni ya !
elinle dokunduğunda bebeğini nerde hissediyosun canım sen
o kız benim oğlumla evlenecek !nokta
evet çıkıyorum canım çok su içmeye çalışıyorum o yuzdenönceden de su ile aram iyi değildi şimdi kendimi zorlayarak su içiorum tabi hemen wc birde bu elevit beni kabız yapmıştı çok fena sabahları aç karna ılık su ile ya incir ya kayısı yiyordum artık gına gelmişti bana geçen gittiğimde doktoruma söyledim sana magnezyum yazalım dedi:26:ayyy iyiki demişim bir iyi geldi anlatamam neden önce sölemedim ki aylardır eziyetteydim yakında basur olucam die söyleniordum hep bilmm sizlerde öyle oldumu??? tavsiye ederim dr nize söyleyin
sarı akıntı bende de varkız çocuklarında daha çok olur dedi doktorum birde bende kaşıntı var genitalimde ne yapcam bilmiorum geçmio bir türlü birde akıntı gidince ıslak kalıyor daha çok kaşıntım oluyor doktoruma dedim napcaz die oda saten bıktı bu durumdan cildiyeciye yollayalım seni dedi bende randevu aldım bakalım ne dicekler bekarken hiç böle bir sıkıntım yoktu yaaaaa
ortasına dalayım muhabbetin
anane yöntemi bu ben 26 yaşındayım ama genç kızlığımızda da akıntım çoktu benim ama o dönemler günlük ped diye bişey bu kadar yaygın değildi. benim annemin de öyleymiş o da atletlerden ufak ufak bezler yapar 50-60 derecede yıkar bi de sıcak sıcak ütüler buzdolabı poşetlerine koyup iç çamaşırı gözümüzde saklardı. ben aynı geleneği devam ettiriyorum ama işte kullanamıyorum kayarsa kötü görünür dar pantolonlar malum ama hafta sonu ve evde tek tercihim bu gündüz işteyken de 3 saatte bir günlük pedi değiştiriyorum ben bakteri mantar vb olmasın bebişe diye hamile kalmadan önce de 2 kez değiştiriyordum. şimdi 3-4 e çıktı
90 derece çok kuzum ya naptın ??? ben iç çamaşırlarımızı ütülemiyorum kuzum vallasadece o bezlerimi ütülüyorum
ama bebişiminkileri ütüleyeceğim daha ufacık kuzum
Canım inan çok sevindim, inşallah hepimiz hiç kötü haberler almayız, benimmde yarın ayrıntılı ultrasonum varr, çok endişeleniyorum, dua edin benim için
Rabbim güzel haberlerle gelmeni nasip eylesin inş.
Canım inan çok sevindim, inşallah hepimiz hiç kötü haberler almayız, benimmde yarın ayrıntılı ultrasonum varr, çok endişeleniyorum, dua edin benim için
kısss hazır çorba hamişlikte yasak ya yapamayız ondan has ı lazım ya zatenben hazır çorba yapıyorumm oda güzel oluyo tarifini verebilirim hehehee
aman canım günlük ped kesinlikle yanlış hava alamıyo onlarla...bol bol çamaşır değiştirces aynı dert hepimizde var malesef
ben çorap hariç makinadan çıkan her şeyi ütülerim.çamaşırlarımızı 90 derecede yıkarım..kızım 4,5 yaşında hala ayrı yıkarım 2 yıl sabun tozuyla yıkadım..
bebişlerin çamaşırları içten ütülüyoruz dikiş yerlerine özellikle ütü basıyoruz ki deterjan kalıntısı falan kalmasın diye
ama kendi çamaşırlarımızı her zaman ütülememiş gerekiyo canım mantar falan olmasın diye hamilelikle de alakası yok yani
kızlar sabahtan beri inanılmaz bulantım var doğru düzgün bişey yiyemedim sabah kahvaltımdan 1 2 lokma anca bişey yedim. şimdi de yemek yicektim onda da aynı zorladım ama çıkarıcak gibiyim neden böyleyim bugün yaminikbebek sagol canımm
kısss hazır çorba hamişlikte yasak ya yapamayız ondan has ı lazım ya zaten :1
maşallah sana valla günlük pedi bilmiyodum canım bundan sonra kağıt havlu kullanıcam o zaman
aman kız ben bebişinkiyle uğraşırım da bizim donumuza kadar ütülemeye kalksam ütücü açsam daha iyi benim herip biraz asortik elinden gelse 3 öğün kıyafet ve çamaşır değiştiricek
hayır haberlerle gel inşallah
kız yasak mı ben bilmiyodumm yaa yedim valla çok yorgun olduğum da işten gelir gelmez onları yapıyoduumm anaaam( neyse artık yapmam.. ben kocamın boxerlarını giyiyoorum gecelerii sıkıyo kendi çamaşırlarım..
ben sabah işe gelirken yine kustum geçmiyo o maalesef sen şimdi hastanedesin ya iyice tik olmuşsundur biraz kuru kuru ekmek ye bekle iyice azalsın sonra üstüne yemeğini ye. yemeğin üstüne su içmeyeye çalış o zaman kusmazsın
yasak dediğim bana dr um yeme dedi. hazır çorba , hazır puding , hazır toz puding , hazır konserve , hazır turşu vb içinde çok fazla katkı maddesi olduğu için iyi değil. ondan yeme dedi. bence yeme kendin yap ezogelin yapma mercimek yap 15 dk da hazır hem de mis gibin ohh canım çekti akşam eve gidince menü belli oldu
da kuzum içim gitti yazdım ama yakın olsak sana da bi kap alır gelirdim gurbettesin sen
Yaa kızlar sölemesi ayıp sizde de gaz olayı varmı ? biyere gidiyorum eve zor atıyorum kendimi karnım şişiyo... sonrası malum... bir benmiyim böyle gaz lı
tiksindin mi ki acep hastaneden ? olabilir ben sevmem mesela hastane yemekleriniüstüne su içiyorum canım da bulantım geçiyor sadece böyle yemek yicem zamanlar bulanıyor acıktıpımda ya garip bişey bugüün.. bu arada doktorumu değiştirdim kağan kocatepeye başlıyorum artık.. saat 6 da çıkıcam hastaneden
oyy sağol canım arkadaşıııımm benim ya yemiş kadar oldum valla ooohh ellerine sağlık akşam ben ve alperen iiçin de ye teyzesii
Yaa kızlar sölemesi ayıp sizde de gaz olayı varmı ? biyere gidiyorum eve zor atıyorum kendimi karnım şişiyo... sonrası malum... bir benmiyim böyle gaz lı
kısss hazır çorba hamişlikte yasak ya yapamayız ondan has ı lazım ya zaten
maşallah sana valla günlük pedi bilmiyodum canım bundan sonra kağıt havlu kullanıcam o zaman
aman kız ben bebişinkiyle uğraşırım da bizim donumuza kadar ütülemeye kalksam ütücü açsam daha iyi benim herif biraz asortik elinden gelse 3 öğün kıyafet ve çamaşır değiştiricek
hayır haberlerle gel inşallah
kız yasak mı ben bilmiyodumm yaa yedim valla çok yorgun olduğum da işten gelir gelmez onları yapıyoduumm anaaam( neyse artık yapmam.. ben kocamın boxerlarını giyiyoorum gecelerii sıkıyo kendi çamaşırlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?